Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobyt v resortu u Brna: snídaně, wellness, masáž i možnost bowlingu

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Golf Resort Kaskáda Jižní Morava (mapa) 528 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Elena

Dodry den,
S manželem si k vám přijedeme odpočinout. Jaké oblečení si mám vzít z pokoje do sauny/bazénu? Poskytujete župan a pantofle? Děkuji.
Z pozdraviem, Elena

Slevomat.cz

Dobrý den, Eleno, děkuji za dotaz.

Na pokojích jsou k dispozici župany i pantofle, každopádně pantofle nejsou úplně vhodné k bazénu, tudíž doporučuji si vzít vlastní.

S přáním hezkého dne, Eva

Dorota Heráková

Dobry den, s pritelem, ktery je na invalidnim voziku bychom meli zajem o vase sluzby. Bylo by wellnes pro něj přistupne? Mate nejake pokoje s bezbarierovym pristupem nebo mame smulu? Dekuji za odpoved.

Slevomat.cz

Dobrý den, Doroto,

je mi líto, ale bohužel hotel není vhodný pro osoby s omezenou schopností pohybu (na hotelu nedisponují ani bezbariérovými pokoji).

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Gabriela Havlíková

Dobrý večer, měli bychom zájem o wellness pobyt v resortu u Brna – Golf Resort Kaskáda na 2 – 3 noci = 3 – 4 dny. V nabídce máte Voucher jen na 1 noc = 2 dny v hodnotě
1 950,– Kč. Bylo by tedy možné zakoupit více Voucherů a spojit tak v jeden pobyt? Děkuji za odpověď. Krásný večer přeje G. Havlíková

Slevomat.cz

Dobrý den, Gabrielo,

v nabídce jsou pobyty na 1 až 7 nocí, můžete proto zakoupit jen jeden voucher, kdy si zvolíte přesný počet nocí. Vámi zmíněná cena 1950,– Kč je opravdu pouze na jednu noc, můžete ale počet nocí zvýšit a automaticky se vám zvýší i cena za pobyt.

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Luci

Dobrý den,mám prosím dotaz,daruji pobyt se snídaní lze si u Vás dokoupit oběd,či večeři.A jak to vychází cenově ,mockrát děkuji za odpověď.L.Z.

Slevomat.cz

Hezký den, milá Luci, děkuji za váš dotaz. V hotelu je restaurace, a tak je možné stravovat se tam. Zde zasílám jídelní lístek, avšak restaurace má každý týden také polední menu, které zasílám zde.

Přeji krásný den, Johanka:)

Peťa Střelcová

Dobrý den. Je mi 17 let a přítelovi 16, přemýšlíme nad tímto ubytovaním, jde že by jsme se ubytovali ikdyž nám není 18 let.

Slevomat.cz

Dobrý den, Peťo, děkuji vám za dotaz.

V případě, že si pobyt zakoupí osoba, které není 18 let, na pokoji musí být ubytována minimálně s jednou plnoletou osobou.

Děkuji za pochopení a přeji hezký zbytek dne, Tereza

Ivana

Dobrý den, bylo by možné zjistit, zda by jste měli volný pokoj pro 2 dospělé a 2 děti (11 a 13 let) v termínu 1–3.12.? Děkuji za odpověď. I.D.

Slevomat.cz

Krásný den, Ivano, děkuji vám za dotaz. Pro ověření dostupnosti termínů je nejlepším způsobem kontaktovat přímo hotel na tel. +420 541 511 7­00 či e-mailu reservation.kaskada@tmr.sk, kde vám bude sdělena aktuální dostupná kapacita. Mějte moc hezký den, Kristýna

Iveta Sedláčková

Dobrý den, je možno platba přes FKSP?. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Iveto,

děkuji za váš dotaz. Pokud nabídka neobsahuje žlutý štítek Platba z FKSP, tak to bohužel nelze. Ale vám mohu nabídnout ještě jiný způsob.

Na našich stránkách můžete zakoupit také FKSP POUKAZ (https://www.slevomat.cz/fksp/poukaz). Stačí si zvolit hodnotu poukazu, vyplnit fakturační údaje vašeho zaměstnavatele a objednat jej. Vašemu zaměstnavateli pak předáte vytvořenou zálohovou fakturu nebo daňový doklad. Jakmile k nám platba dorazí, můžete si z poukazu nahrát kredity (https://www.slevomat.cz/darkovy-poukaz/uplatnit?rel=zkpodpora) na váš uživatelský účet a zakoupit si vámi vysněný pobyt.

Ještě upozorním, že splatnost zálohové faktury je 21 dní a platnost kreditů z FKSP poukazu je 6 měsíců ode dne přijetí platby.

S přáním krásného dne,

Lenka ze Slevomatu

Žaneta Kusalíková

Dobrý den,
máme zájem o váš pobyt v termínu 16.11.-18.11. Jaká bude cena a bude v provozu i welnes přes státní svátek?
Děkuji. Zdravím. Kusalíková.

Slevomat.cz

Hezký den, Žaneto, děkuji vám za dotaz.

Cena za pobyt pro 2 osoby v termínu 16. – 18. listopadu je 3 900 Kč. Ano, otevírací doba wellness je 10:00 – 22:00.

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Tereza

Dobrý den,
máme 3 děti (2, 6 a 8 let). Můžeme si koupit voucher na Wellness pobyt v pokoji Standard + doplatit 2 děti na přistýlkách? (Dvouletý spí s námi)
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezo. Děkuji za Váš dotaz. Na pokoji je možné mít až 2 přistýlky. Takže pokud bude s Vámi nejmladší dítě v posteli, je to možné. Více o příplatkách se dozvíte po rozkliknutí konkrétní varianty a v ní sekci Děti. Přeji Vám hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Mária Alexandra Púpalová

Dobrý deň,
Je prosím možný pobyt so psom?
Jedna sa o menšie plemeno jack russell teriér.

Slevomat.cz

Krásný den, Mário, děkuji vám za dotaz. Pobyt s pejskem je možný za příplatek 400 Kč/noc po individuální předchozí domluvě s hotelem :) Mějte moc hezký den, Kristýna

Nováková

Dobrý den, chci se zeptat, zda se za pokoj Deluxe platí vyšší cena.
Děkuji a přeji hezký večer.

Slevomat.cz

Hezký den, paní Nováková, děkuji vám za dotaz.

Pobyt v pokoji Deluxe je možný pouze při zakoupení varianty Romantický pobyt, kde je cena vyšší.

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru