Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vraťte se v čase: vstupenky do muzea Retro Computer s možností hraní her

4,8 / 5 muzeum RETRO COMPUTER Žatec  (mapa) 185 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Jan Rybka

Dobrý den,
jak budete mít prosím otevřeno mezi Vánočními svátky? Děkuji za odpověď.
 Jan

muzeum RETRO COMPUTER


Dobrý den, máme zavřeno cca do 9.1.2024. Ale pokud byste chtěli dorazit mezi svátky, napište mi a pokud to bude trochu možné, muzeum vám zpřístupníme. Můj telefon 774680013. K.E­mingrová

Anett

A ještě prosím odpověď na otázku rezervace počítače, aby si dotyčný mohl zahrát a nečekal ve frontě.
Děkuji.

muzeum RETRO COMPUTER


Dobrý den, rezervace není nutná. K.Emingrová

Anett

Dobrý den, chtěla bych koupit vstupenku jako dárek, a tak bych chtěla mít jistotu, aby měl obdarovaný možnost, že si zahraje hru/hry. Je lepší dopředu to nějak rezervovat, aby se pak nestalo, že bude plno a obdarovaný si nezahraje? Také bych se chtěla zeptat, jak dlouho zhruba trvá prohlídka muzea nebo jak dlouho tam tak v průměru návštěvník bývá? A poslední dotaz mám, zda je k prohlídce nějaký průvodce nebo jsou tam popisky u exponátů? Pokud bychom se rozhodli jít dolů do jeskyně, je třeba rezervace? Děkuji předem za odpovědi.

Slevomat.cz

Krásný den, děkuji vám za dotaz. V tuto chvíli pro vás informaci ověřujeme. Jakmile vše prověříme, budeme vás zde informovat, poprosím vás tedy nyní o strpení. Děkuji za pochopení a mějte moc hezký den, Kristýna

Slevomat.cz

Krásný den, Anet, děkuji vám za strpení. Níže vám zasílám odpověď od poskytovatele:

Dobrý den, v muzeu je přes 160 PC s popiskami a 3 herní stanice. Od února bude v provozu audio průvodce. Doba strávená v muzeu se odvíjí od hloubky zájmu :- ) Někteří návštěvníci tam stráví 20 min, jiní 2 hod. Doba není omezená a není třeba se objednávat předem. Hororové sklepy jsou otevřené pouze v sobotu. Doporučujeme si předem ověřit, že nebude mimořádně zavřeno, pokud jedete z větší dálky. Např. v adventu – v sobotu 16., 23. a 30.12. nebudeme hororové sklepy otevírat. Uvádíme vždy změny na FCB: https://www.facebook.com/UZlatehoberankaVíce o muzeu zde: www.retrocomputer.cz.

Mějte moc hezký den, Kristýna

Radka Chladová

Dobrý den, prosím jakou variantu zvolit pro 2 dospělé a 2 děti ve věku 1 rok a 4 roky? Vím, že je to vhodné až pro děti od 6 let, ale nemáme hlídání a rádi bychom se k Vám podívali a zahráli si hry našeho dětství. Nevím, zda takto malé děti musí mít také vstupenku. Předem děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Hezký den, Radko, děkuji vám za dotaz.

V tomto případě bych vám doporučila zakoupit variantu 2 + 2 za 199,– Kč.

Na webových stránkách poskytovatele jsem bohužel nenašla žádné snížené vstupné pro takto malé děti, počítám tedy, že ideální bude zakoupit vstup pro 2 dospělé a 2 děti.

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru