Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1199 Kč za dvě noci pro 2 v Sporthotelu Barborka v Hluboké nad Vltavou. Cykloturistika nebo objevování krás jižních Čech se slevou 40%!

4,2 / 5 Sporthotel Barborka Hluboká nad Vltavou (mapa) 262 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Řeháková

Dobrý den,
pokud bych si zarezervovala termin a chtela bych ho poté zrušit nebo rezervovat jiný, je s tím nějaký problém? Děkuji

Remtová Klára

Dobrý den
Se změnou již rezervovaného termínu nebude z naší strany problém. Problém by však mohl nastat s výběrem zbývajích volných termínu, aby Vám vyhovovaly.

Petr

Přenechám dva vouchery koupené za vyhrané body. Tisícovku za každý. email: akibi@email.cz

Ondrej

poslal jsem dotaz na uvedený mail.

Zdeněk Brtna

Dobrý večer je to pěkná nabídka a tak se ptám je volný termín víkend 20–22.5.2011,když ano tak ho rezervujte pobyt přes slevomat koupím Děkuji za zprávu

Remtová Klára

Dobrý den
V totmo termínu je doposud kapacita hotelu volná. V případě zájmu rezervace nás prosím kontaktujte na údajích uvedených u akce.

Remtová Klára

Dobrý den ještě jednou
Moc se omlouvám, ale přehlédla jsem se v měsíci (koukla jsem se omylem na dubem).V květnu jsou již v tuto cvhíli všechny víkendové termíny obsazeny.

Nikola

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda si woucher můžu vybrat i v létě?Zda je časově omezený či nikoli.
 děkuji

Remtová Klára

Dobrý den
Voucher je platný v období 1.3.2011 – 31.5.2011. termín pobytu je tedy potřeba vybrat v tomto časovém období.

J.Macháčková

Dobrý večer
chtěla bych se zeptat,jestli je ještě volný termín 21,–25,4,
 Děkuji

Ladislav Smetana

Zatím ano.

Alena

Dobrý večer
Chtěla jsem se zeptat, jestli máte volno o víkendu 8.4.-10.4.? Děkuji

Ladislav Smetana

Zatím ano.

Soňa Řeháková

Dobrý den,
chci se zeptat, jaký by byl příplatek za pobyt ve VIP pokoji a kolik jich je v hotelu k dispozici? Děkuji =)

Ladislav Smetana

Příplatek je rozdíl mezi normální cenou dvoulůžkového pokoje a VIP pokoje, tedy na dvě noci 600,–Kč

Čenda

Obdivuju lidi z hotelu co už tady asi po padesáty odpovídají na stejný dotazy :-D

Ladislav Smetana

Děkujeme, ale je to naše práce, takže rádi zodpovíme znovu. Je to lepší než kdyby pak byl zákazník nespokojený, protože něco přehlédl či pochopil jinak.

Petra

Dobrý den,je to velmi pěkná nabídka ale mužu se zeptat plati voucher jenom dva měsíce už to koupilo skoro 180lidí .Jak to bude kdyz uz budou obsazene všechny termíny mate i nejaké náhradní?Nebo se to musí obsadit jen do tech dvou měsícu?děkuji za info Petra

Ladislav Smetana

Dobrý den,
voucher platí od 1.3. do 31.5., tedy 3 měsíce. Teoretická kapacita pro tyto 3 měsíce by byla cca 900 voucherů. Aby si zákazníci mohli vybrat termín a ne jen „co na ně zbyde“, omezili jsme maximum na 300 vocherů. Samozřejmě atraktivní termíny se rychle plní a pokud chcete využít nějaký konkrétní termín, doporučuji se informovat na recepci (telefon, email) a předběžně ho zarezervovat před zakoupením voucheru. Žádné náhradní termíny v rámci této akce bohužel nebudou.

Petr

Přenechám dva vouchery koupené za vyhrané body. Tisícovku za každý. email: akibi@email.cz

Baruš

Dobrý den, snažila jsem se pročíst příspěvky,ale je jich prostě moc, proto se prosím nezlobte, jestli jste tento dotaz již zodpověděli.
Co obsahuje ta inzerovaná „svačina“?
Moc Vám děkuji

Jiří Hamerník

Svačina bude obsahovat pečivo (sýr, salám, šunka), případně sušenky, ovoce.

anicka

Dorý den, vejde se do standardního pokoje cestovní dětská postýlka? Na obrázku pokoje vypadají dost malé. Jsou ještě volné termíny na květen? Nemusí být o víkendu. Děkuji

Jiří Hamerník

Ano, volné termíny ještě máme v květnu, víkendy jsou zcela zaplněné jen ve druhé polovině května, v týdnu máme volných termínů více.
Dětská postýlka standardních rozměrů se na pokoj vejde.

VLADIMÍR

Vážení přátelé,
podrobně se podívejte na webové stránky „SPORTHOTELU“ a i když nejsem přemlsaný, tak nedodělané stránky, zastaralé informace (pro rok 2010) a v postatě sleva 800 Kč na noclech, který stojí 990;na snídani zadarmo,která je stejně v ceně pokoje a svačinu. To mi připadá jako neseriozní nabídka, a nepřipravená akce na dobu kdy má hotel prázdno. Snaha prezentace udělat z nouze cnost mne odrazuje. Navíc podle webovek se teprve některé rekonstrukce připravují.

Jiří Hamerník

WWW prezentace je skutečně v rekonstrukci, snažíme se vyhovět širokému spektu lidí, proto rekonstruujeme i hotel, nyní pracujeme na restauraci a co se týká ceníku na našem webu, určitě jste si všiml, že se jedná o ceny na jednu noc, nikoliv na dvě.

Hana

Jak je to s ubytováním se zvířátkem? Děkuji.

Jiří Hamerník

Domácí zvíře na pokoji určitě lze za následujících podmínek:

  • venčení mimo areál
  • nesmí pobíhat bez dozoru po areálu
  • poplatek 120 Kč / den
Míša

Dobrý den,
moc se mi Váš hotel líbí a chtěla bych se zeptat, zda za malé miminko zaplatíme též těch 290 Kč, většinou jsme zvyklí, že děti do dvou let jsou zdarma, bez nároku na lůžko..děkuji za odpověď
 Míša

Remtová Klára

DObrý den
Doplatek 290,– Kč je v případě, že pro dítě budete požadovat vlastní postel. Ve Vašem případě bude jistě miminko spát s Vámi nebo v cestovní postýlce. Tudíž přesně jak jste uvedla, bude bráno bez nároku na lůžko a tím pádem bez jakéhokoliv doplatku.

Jana

Dobrý den,
jsme 2 dospělí .Chtěla bych se zeptat jestli tato nabídka platí i pro letní období. Chtěli bychom přijet na motorce a jestli je možnost parkovat motorku na hlídaném parkovišti.
Děkuji Jana

Remtová Klára

Dobrý den
Voucher je platný v termínu 1.3.-31.5.2011, pobyt je potřeba vybrat v tomto termínu. Parkování je možné v areálu (hlídané parkoviště není, ale na noc se areál zamyká).

jitkabi

Dobrý den,
jsme 2 dospělí a dvě děti ve věku 1 a 3. Je možné si na místě připlatit jedno lůžko pro tříleté dítě a jaká by byla cena včetně snídaně?

Remtová Klára

Dobrý den
Jak je uvedeno v informacích u akce, doplatek za dítě do 15ti let s nárokem na lůžko činí 290,– Kč (=příplatek za třílůžkový pokoj, 2noci se snídaní).

Zuzana

Hezký den, jen se chci ujistit, že voucher je možné využit – zarezervovat kdykoliv v době jeho platnosti. Jde mi o to, že je nakupují jako dárky, a nevím kdy je obdarovaný přesně využije. Předpokladám, že to tak je, protože na stránkách k nabídce žádná informace o nutnosti do kdy je potřeba rezervaci udělat není.

Děkuji moc

Remtová Klára

Dobrý den
Termín pobytu si můžete rezervovat kdykoliv během doby platnosti nebo už i nyní. Jelikož jsou však termíny hodně poptávané a pokud necháte rezervaci na pozdější dobu, bude poté výběr volných termínů omezen.

Věra

Dobrý den ráda ybch si voucher zakoupila,ale chci se zeptat,máte ještě mnoho hodin do ukončení akce a může být ještě mnoho zájemců.Co když pak nebudou již volné termíny na objednání. Přece jen bych nechtěla využít kola v zimních měséících,ale soustředila bych se až bude trošku tepleji.Jste pak schopni nějak termín prodloužit.Děkuji za odpověď

Remtová Klára

Dobrý den
Platnost voucheru je omezena pouze na jarní měsíce 1.3.-31.5.2011. Termínů je zatím dostatek a celkový počet voucherů je koncipován tak, abyste si termín mohla vybrat. Víkendové termíny se již však rychle zaplňují, tudíž doporučujeme si termín co nejdříve zarezervovat. Platnost voucheru určitě prodlužovat nebudeme.

Hani R.

Dobrý den,
jsme rodina s třemi dětmi 17, 6 a 1 rok. Jak bychom byli ubytováni? Kolik voucherů mám tedy zakoupit? 1 + doplatek 290 Kč (za 1. dítě) + doplatek 595 Kč (za 2. dítě) nebo rovnou 2 vouchery ?
Děkuji za odpověď

Remtová Klára

Dobrý den
Pro takto početnou rodinu bych doporučila ubytování ve 4 lůžkovém pokoji (skládá se ze dvou vzájemně průchozích dvoulůžkových pokojů s jedním společným sociálním zařízením). Dítě ve věku 1 rok bych brala bez nároku na lůžko (pokud nevadí, že bude spát s Vámi na posteli nebo ve své cestovní postýlce) bez jakéhokoliv poplatku. Za první dítě do věku 15ti let je doplatek 290,– Kč (2noci se snídaní) a za druhé dítě doplatek činí 595,– Kč (2noci se snídaní). Pokud byste však požadovali pro malé roční dítě postel na pokoji, doporučila bych Vám zakoupení 2 voucherů. Byli byste pak ubytování ve 1× dvoulůžkový pokoj a 1× třílůžkový pokoj s doplatkem 290,– Kč.

Honza

Jen se chci ujistit,jest-li tomu dobře rozumím.Přijedou 2 osoby,přespí 2 noci a dohromady zaplatí 1190korun ?

Remtová Klára

Dobrý den
Ano přesně tak, cena je pro 2 osoby na 2 noci se snídaní.

Zuzana

dobrý den,
je možné se k vám dostat vlakem či autobusem z Prahy?

Remtová Klára

Dobrý den
Vlakem či autobusem se k nám dostanete s jedním přestupem. Všechny spoje jezdí většinou do Českých Budějovic a z nich je poté dobré spojení na Hlubokou nad Vltavou.

Jana Rychetská

Dobrý den, měli byste ještě volný termín od 23. do 25.dubna? Děkuji za odpověď

Remtová Klára

Dobrý den
Tento termín je doposud volný, ale je velmi často poptávaný. Proto doporučuji si jej co nejdříve rezervovat.

Jiří Hamerník

Jelikož nemáme 24 hodinovou otevírací dobu na recepci, veškeré další dotazy budou zodpovězeny zítra od osmé hodiny ranní.
(OTEVÍRACÍ DOBA RECEPCE JE 8:00 – 20:00)

Klára

Dobrý den, jen se chci zeptat zda by šlo čerpat voucher na konci platnosti v termínu 30.5.-1.6. a nebo poslední varianta na čerpání je 29.-31.5. Děkuji.

Jiří Hamerník

Ano, woucher můžete využít v termínu 29.5.-31.5.2011.

Blanka

Dobrý den,
jsou ve Vašem hotelu také pokoje pro kuřáky? Děkuji.

Jiří Hamerník

Bohužel kuřácké pokoje nemáme.

petr

Dobry den,mame 2 deti ve veku 6a 10.Jakou cenu zaplatime za ne dekuji

Jiří Hamerník

Za první dítě je doplatek 290 Kč (uvedeno v informacích u akce). Za druhé dítě zaplatíte doplatek 595 Kč.

Ondra

Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli máte ještě volný pokoj někdy v období 7. 3. – 13. 3. 2011 pro tento pobyt na 3 dny?

Jiří Hamerník

Ano, v tomto termínu máme prozatím volné pokoje, můžete si vybrat libovolně dle Vašich požadavků.

Martin

Šlo by využít poukaz pro jednu osobu na 4 noci

Jiří Hamerník

Poukaz je striktně nastaven na tři dny (dvě noci).

Jana

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli je možné v okolí jezdit na in-line bruslích??? Děkuji

fz

Remtová Klára před 2 hodinami
Dobrý den
V okolí naleznete stezku Hluboká – České Budějovice v délce cca 12km jedna cesta (tu Vám mohu doporučit). Dále zde naleznete stezku Hluboká – Purkarec, která je určena spíše pro cyklisty, není celá vyasfaltovaná a místy do kopců.
Odpovědět

Tomáš Singer

Dobrý den, chci doporučit jakožto návštěvník z minulého roku. Pokoje sice působí jako přestavěné stavební buňky, ale přístup, čistota a slušnost jednání je na naprostou jedničku. Na hlubokou je to pěšky cca 15 minut a všude je spousta restaurací s rybími specialitami. Sami jsme tam byli na kolech a prostě nprostá nádhera :) Dovolím si doporučit exkurzi v pivovaru v Budějovicích a rozhodně si sebou vezměte kola !!!!! Nádherné projížďky o kolo rybníků :)

Jiří Hamerník

Nemohu napsat nic jiného, než Vám poděkovat za takovou chválu.
Zamozřejmě je to vše pravda.

Honza

Beru zpět…nabídka je na dvě noci.

Jiří Hamerník

V pořádku :)

Honza

Ještě tedy dodatek pro zájemce, kteří chtějí jet právě na velikonoce. Na stránkách hotelu je v tento termín cena 990,–/dvoulůžkový pokoj, takže tady přes slevomat zaplatíte ještě o 200,– Kč víc. Ale jinak je to dobrá sleva, co říkáte?

Jiří Hamerník

Opakuji co jsem psal již před chvílí, jde o cenu za jeden den, zde je cena za dvě noci.

Honza

Dobrý den,
chtěl jsem se zepat, jak je to s tou cenou. Nevím, jestli tady lidi na slevomatu netaháte tak trošku za nos.
Já se koukal na stránky hotelu a tam jsou ceny mimo sezonu za dvoulůžkový pokoj 990,–, střední setona je za zde uváděných 1190,– a hlavní sezona je za 1290,– , což je podmíněno celotýdením pobytem.
Kde je tedy ta sleva 40% ?
Čerpám z této stránky: http://www.sporthotelbarborka.cz/cz/page/11279/hotel.html
Pokud se v ceníku špatně orientuji, tak se předem omlouvám.
 Honza

Jiří Hamerník

Dobrý den Honzo, v ceníku se orientujete dobře, jen jde o ceny na jednu noc. Akce od slevomatu je vždy na dvě noci (3 dny).

Ivana

Dobrý den,
my jsme tříčlenná rodina, dcera má už 18, jaký pokoj s jakým příplatkem bychom dostali my?

Remtová Klára

Dobrý den
Ubytovali bychom Vás v 3lůžkovém pokoji, kde příplatek za dceru by byl 595,– Kč (2 noci se snídaní) placený u nás na místě.

anicka

dorý den, jsou v okolí nějaké stezky vhodné pro bruslení na in linech?
 děkuji

Remtová Klára

Dobrý den
V okolí naleznete stezku Hluboká – České Budějovice v délce cca 12km jedna cesta (tu Vám mohu doporučit). Dále zde naleznete stezku Hluboká – Purkarec, která je určena spíše pro cyklisty, není celá vyasfaltovaná a místy do kopců.

Alena

Dobrý den,
děkuji za zodpovězení otázky ohledně ubytování dvojčat do 3-let, jen Vás poprosím ještě, kolik by pro ně vyšla snídaně, přeci jen, asi by se nesmířili s tím, že by na nás koukali :-)
 Děkuji

Remtová Klára

Dobrý den ještě jednou
Bylo to myšleno tak, že samozřejmě dvojčátka nenecháme hlady, ale za jejich snídani si nebudeme nic účtovat.

<><

Je možné si rezervovat pokoj VIP, za jaký příplatek. Děkuji

Remtová Klára

Dobrý den
VIP pokoj je možné si rezervovat za příplatek 300,– Kč/noc, tedy za příplatek 600,– Kč na nabízený pobyt.

Petr

Dobrý den,
je voucher platný do konce roku?

Remtová Klára

Dobrý den
Bohužel, voucher je platný pouze pro období 1.3.-31.5.2011

Eliška

Dobrý den, je možné koupit 2 vouchery a prodlouzit si tímto pobyt na 4 noci? Dále bych se ráda zeptala, zda je možné udělat předrezervaci a poté (až mi dojde voucher) doplnit číslo voucheru a tímto rezervaci dokončit?

Remtová Klára

Dobrý den
Ano Vámi zvolený způsob je možný, my s tím určitě žádný problém mít nebudeme, že použijete 2 vouchery pro delší pobyt. Jen bych Vás v případě zájmu poprosila o sdělení této infromace při rezervaci.
Rezervace předem je možná s týdenní lhůtou pro vypršení (do konce týdne je tedy potřeba zaslat kód vouhceru). Pokud o rezervaci máte již zájem, kontaktujte nás na mailu či tel. čísle uvedených v kontaktech.

Tereza

Dobrý den,
zajímá mne zda je sebou možné vzít pejska střední velikosti a jaký je případný poplatek za něj. A dále mne zajímá cena za dokoupení večeře.. Děkuji

Remtová Klára

Dobrý den
Ubytování s domácím zvířetem je možné za určitých podmínek (venčení mimo areál hotelu, omezení volného pobíhání po hotelu či areálu). Poplatek činí 120,– Kč/den.
Doobjednání večeře je možné za cenu 90,– Kč/večeře pro dospělého (infromaci o dokoupení večeře sdělit při rezervaci termínu, stanovené jídlo) nebo možnost stravování v nově otevřené resaturaci (ceny dle jídelníčku cca 100–150,– Kč).

Iveta

Dobrý den,
jsme rodina s dětmi 8 a 10 let, je možný 4-lůžkový pokoj, kolik budeme k voucheru doplácet? Děkuji.

Remtová Klára

Dobrý den
K dispozici jsou na hotelu 2 čtyřlůžkové pokoje. Záleží pak, zda v případě Vašeho zájmu, bude pokoj volný. Proto čím dříve si termín v případě zájmu zerezervujete, tím lépe.
Doplatek by pak činil 290,– Kč (za první dítě na 2 noci se snídaní) a 595,– Kč (za druhé dítě na 2 noci se snídaní). Tyto částky se hradí až na místě u nás.

Dana

Dobrý den. Jsme rodina se třemi dětmi, 14, 11 a 8 let. Nevadilo by nám spát na dvou pokojích. Kolik by pro nás byla cena?

Remtová Klára

Dobrý den
Ve Vašem případě bych Vám doporučila koupit si dva vouchery, kdy každý se vztahuje na 2 osoby. Jelikož je Vás 5 osob a my k dispozici nemáme 5lůžkový pokoj, ubytovali bychom Vás v 2lůžkovém a 3lůžkovém pokoji vedle sebe. Doplatek by pak činil pouze 290,– Kč (ubytování pro dítě na dvě noci se snídaní).

Vlaďka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli se dá voucher uplatnit sobota až pondělí na velikonoce.Děkuji

Remtová Klára

Dobrý den
Voucher platí na 3 dny (dvě noci) a záleží jen na Vás, jaké dva dny si vyberete. Doposud jsou termíny na Velikonoce volné, ale čím dříve si termín zarezervujete, tím máte větší jistotu.

Remtová Klára, Sporthotel Barborka

Dobrý den
Voucher se vztahuje na dvoulůžkové pokoje. Proto je potřeba v případě, že s Vámi pojede dítě s nárokem na lůžko (příplatek 290,– kč placen na místě), tuto skutečnost uvést při rezervování termínu pro pobyt.

Jita

Dobrý den, mohla bych se zeptat, kdy je možný příjezd do hotelu první den a kdy odjezd poslední den ? A ještě jen pro jistotu 290,– příplatek za dítě je za 2 noci a 2 snídaně ? A kolik stojí parkování u hotelu ? Děkuji

Remtová Klára

Dobrý den
Standardní doba pro ubytování je cca 18.00hod. Samozřejmě poku dpřijedete dříve a pokoj bude již připraven, rádi Vás ubytujeme i dříve. Pro uvolnění pokoje standardně platí čas cca 10.00hod. Je to termín pro uvolnění pokoje, z areálu Vás nikdo vyhánět nebdue.
příplatek 290,– Kč je cena pro dítě na 2 noci se snídaní.
Parkování u hotelu je zadarmo.

katka

ježiš lidi, to sociální zařízení bylo zodpovězeno už asi milionkrát :-)

Remtová Klára

Dobrý den
Vůbec nevadí, klidně zodpovíme i další dotaz se stejným obsahem :-)

Nikol

Dobrý den, ráda bych se zeptala,jak by to bylo, když by jsme jeli s dětmi ve věku 1,3 a 7 let. Ty malí spí s námi. Jak je to s malým pejskem a taky sociální zařízení?Děku­ji Nikol

Remtová Klára

Dobrý den
Za dítě do 6 let bez nároku na lůžko (tedy i stravu) není požadován žádný příplatek. Za další dítě do 15 let věku (= příplatek za 3lůžkový pokoj) je 290,– Kč.

Remtová Klára

Omluvám se, přehlédla jsem dotaz ohledně možnosti vzít sebou pejska. Samožřejmě tuto možnost nabízíme za určitých podmínek (např. venčení mimo areál hotelu, omezení volného pobíhání po areálu). Poplatek za domácí zvíře je 120,– Kč/den.

Alena

Dobrý den,chteli bychom si do této nadherné přírody určitě udělat výlet,ale nevím,zda pro nás máte vhodný pokoj – máme šestileté dítě a dvouapůletá dvojčata,kolik prosím budeme doplácet? (včetně snídaní pro děti). Mladší děti můžou spát v případě většího pokoje v cestovním postýlkách.
Děkuji za odpověď
 A.

Remtová Klára

Dobrý den
Bohužel 5lůžkový pokoj na hotelu nemáme. Proto pokud by Vám nevadilo vzít si sebou cestovní postýlky, poskytli bychom Vám k dispozici 3lůžkový pokoj (dvojčátka by byla brána bez nároku na lůžko bez jakéhokoliv příplatku za ubytování či stravu), kde by byl přípatek pouze 290,– Kč za starší dítě, které bude spát na vlastní posteli. Příplatek 290,– Kč je cena i se snídaní.

LOIZA

Ja se na nic nechci zeptat, ale jaky šel tady odpovida? :DDD

Míša

Dobrý den,

podle nabídky Slevomatu a webovek hotelu bych řekla, že ubytování by mělo být v hotelu a tam by měly být pokoje se soc. zařízením vlastním na pokoji. Ale necháme se ujistit, že? :-)

Remtová Klára

Dobrý den
Všechny pokoje na hotelu, na které se vztahuje voucher, jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením.

KAMILA

dobrý den, jaká je prosím cena za dítě 3 roky spí s námi, děkuji A OTÁZKA SOC. ZAŘÍZENÍ BY MĚ TAKÉ ZAJÍMALA

Remtová Klára

Dobrý den
Za dítě do 6 let bez nároku na lůžko není požadován žádný příplatek. A jak bylo již odpovězeno na dotaz níže, všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením.

Gabriela

Poprosim socilani zarizeni je na pokoji? dekuji

Remtová Klára

Dobrý den
Jak bylo již odpovězeno na dotaz níže, všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (sprchový kout).

Gabriela

Dobry den, mame 2 deti ve veku 5 a 2 roky. Jakou cenu zaplatime za ne?Jedno dite potrebuje postel, druhe spi s nami. Dekuji

Remtová Klára

Dobrý den
Za dítě do 6 let bez nároku na lůžkou není požadován žádný příplatek. Za druhé dítě, které bude spát na posteli, je přípatek 290,– Kč (jak je uvedeno v článku ke slevě) placený až na místě.

Marek

Dobrý den, jedná se o ubytování na hotelu v pokojích se sprchou a WC? Děkuji

Remtová Klára

Dobrý den
Všechny pokoje jna hotelu jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (sprchový kout + WC).

Radim

Zdravím , jaká je platnost voucheru? je na pokoji WiFi? Je mužnost zapůjčení kol?

 děkuji

Radim

tak tu platnost již mám, tak tedy prosím o zodpovězení zbytku otázek.

Remtová Klára

Dobrý den
Na všech pokojích je možnost přístupu k internetu přes WiFi či přes síťový kabel.
Bohužel mi možnost zapůjčení kol neposkytujeme. Ale je možnost Vám zapůjčení kola zařídit přes jiný hotel na luboké, který má k dispozici půjčovnu kol (s cca 10 kol).

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru