Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

S přáteli za adrenalinem: 12 minut lasergame ve 400 m² velké aréně

4,9 / 5 Laser arena Ostrava Ostrava  (mapa) 462 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Jan

Dobrý den, chtěl bych se prakticky zeptat na to stejné, jelikož z odpovědi na dotaz paní přede mnou nejsem moudrý. Pokud chceme hrát 4 osoby najednou 12 min, pak každý z nás musí mít vstup za uvedených 109 Kč? Tzn. není to tak, že by osoba, která má vstup na 12 minut si mohla přizvat např. zmíněné 3 osoby a takto, pokud vstup bude mít každý a postupně jej po 12 min budou uplatňovat, mohli hrát celkem tedy 48 minut za 4×109 Kč? Děkuji.

Slevomat.cz

Krásný den, Jane, děkuji vám za dotaz. Ano, každá osoba musí mít svůj vlastní voucher, není tedy možné, aby na vstup na 4× 12 minut přišli 4 osoby, tato vstupenka platí pouze pro jednu osobu. Pokud si zakoupíte vstup na 4 vstupy, budete hrát celkem 48 minut jako jedna osoba. Pokud zakoupíte 4× vstupenku za 109 Kč na jeden vstup, každý z vás má 12 minut hry, budete hrát společně. Pokud vám není něco jasné, kdykoliv se doptejte :) Mějte moc hezký den, Kristýna

Michaela Kollárová

Dobrý den. Když koupím voucher na 4 vstupy, mohou jej využít 4 lidé najednou? Chápu to dobře? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo,

v případě varianty nabídky „4 vstupy“ se jedná o 4× vstup pro 1 osobu. Více informací doporučím hledat v kategorii „Omezení“ po rozkliknutí konkrétní nabídky. Pokud máte zájem o vstup pro více osob, doporučím Vám využít jiné varianty nabídky – například „1 hra až pro 12 osob“.

Hezký den,

Helena

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru