Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pro jízdu v klidu: přezutí pneumatik včetně vyvážení a nahuštění

1CAR online, s.r.o. Praha - Chodov  (mapa) 640 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Michala

Dobrý den.chtela jsem zakoupit voucher,ale na tel čísle mi bylo řečeno,že se mám objednat online.Ale tam bohužel volne termíny nejsou.Jak se to tedy řeší když se na Slevomatu nabízí služba i přes nedostupnost?Ptala jsem se na volný termín klidně na prosinec,ale mám si hlídat online koukáme tři dny a nic.dekuji

1CAR online, s.r.o.


Dobrý den Michalo,



jako primární a pro zákazníky nejpohodlnější cestu jsme zvolili objednávání termínu přezutí v našem online kalendáři, protože při jeho jednoduchosti a dostupnosti 24/7 to alespoň ze všech zákaznických hodnocení vychází jako nejkomfortnější.



Varianta objednat se telefonicky také existuje, ale zde již mohou být naši zaměstnanci ne vždy flexibilně dostupní, protože se souběžně starají i o zákazníky přímo na naší provozovně. Z tohoto důvodu se vám nejspíše dostala poskytnutá informace o využití online rezervace. Variantu objednání mailem také máme, ale ta je vysloveně nepružná a zabírá oběma stranám neefektivně čas opakovaným dopisováním a upřesňováním, tzn. v době online objednávání ji vidíme jako variantu za zenitem.



Co se týká dostupnosti služby, tak jsem před chvilkou kontroloval online kalendář a první volný termín v něm pro veřejnost je za 14 dnů. Celkový počet volných termínů v tomto okamžiku činí 110 termínů. Navíc každý den se uvolní pár termínů i na období 2–5 dnů dopředu tak, jak buď někteří zákazníci termín mění kvůli svým časovým potřebám, termínům dodání pneumatik atd. anebo se termíny uvolní z kapacit rezervovaných pro fleetové zákazníky. Služba tedy dostupná v každém případě je, ale termín přezutí za dva nebo tři dny vám teď v plném vrcholu přezouvací sezóny slíbit opravdu neumíme.



V každém případě se o vás stejně jako o všechny další zákazníky rádi postaráme. Napište nám na info@1car.cz o termín přezutí a připojte tam své telefonní číslo, na které se s vámi spojím a společně termín určitě najdeme.



Váš 1CAR tým

Jakub Hrášek

Dobrý den,
mám dotaz ohledně omezení voucheru- aktuálně mám na voze letní 19 disky s pneu a rád bych změnu na zimní 17 disky s pneu, omezení se vztahuje na instalované disky s pneu?

1CAR online, s.r.o.


Dobrý den,



pokud půjde o sundání celých 19" kol vč. pneumatik a jejich uložení do vozu a zároveň nandání celých obutých 17" kol se zimními pneumatikami, potom vám toto zrealizujeme za voucher 589,–



Pokud půjde o sundání celých 19" kol vč. pneumatik a jejich uložení do vozu a zároveň nandání 17" kol, na která se budou obouvat zimní 17" pneumatiky, potom vám toto zrealizujeme za voucher 789,–.



Pokud by se jednalo ještě o jinou kombinaci práce 19" a 17" tak nám napište na info@1car.cz



Váš 1CAR

Jakub

Dobrý den. Kolik stojí vyvážení?

Slevomat.cz

Hezký den, Jakube, děkuji vám za dotaz.

Závaží k vyvážení kola je za příplatek 1 Kč/g.

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru