Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vstupenka na vybraná představení Divadla Palace – repertoár plný komedií

4,7 / 5 Divadlo Palace Praha - Nové Město  (mapa) 4 004 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lucie Sabová

Dobrý den, prosím o vysvětlení, jak je možné, že voucher není možné využít u „hostujících“, když v nabídce jsou napsána konkrétní představení jako třeba Zamilovaný sukničkář nebo třeba Kaktusový květ? Moc tomu nerozumím.
Předem děkuji za vysvětlení.

Divadlo Palace


Dobrý den, voucher můžete využít na vyjmenovaná představení. Divadelní společnost Háta se neuvádí jako HOST. Společnost Háta má domovskou scénu v Praze pouze v Divadle Palace. Voucher není možné uplatnit na – Nevztahuje se na představení hostujících společností, která jsou v programu označena jako HOST. S pozdravem Divadlo Palace.

Věra Bílá

Dobrý den, stejně jako paní Šimánková nechápu rezervaci vstupenek. Dostala jsou voucher na vstupenky II. cenové kategorie 1.-15. řada v přízemí nebo 1.-4. řada balkon. Při rezervaci jsou ale tato místa označena jako sedadla I. kategorie.
Děkuji za vysvětlení.

Divadlo Palace


Dobrý den, II. cenová kategorie – určuje výběr představení – Divadlo Palace má několik cenových kategorií dle typu. |Zóna – určuje místa v sále. S pozdravem Divadlo Palace.

Dana Šimánková

Dobrý den. Proč popis u nabídky vstupenek neodpovídá kategoriím při nákupu vstupenek na webu divadla?

Divadlo Palace


Dobrý den,



nerozumím vašemu dotazu, prosím o bližší specifikaci a kontaktování obchodni@divadlopalace.cz. Vybraná představení odpovídají kategoriím při nákupu vstupenek Divadla Palace. Pokud jste si vybrala jiné představení, které není uvedené v nabídce – Vstupenka na vybraná představení – cena se může liší. Divadlo Palace má více cenových kategorií. Akce se nevztahuje na celý repertoár DP S pozdravem Divadlo Palace

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru