Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Neomezený jednorázový vstup do fitness včetně lekce s trenérem v délce 60 min.

4,2 / 5 Factory Pro Prague Praha - Smíchov  (mapa) 97 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lenka Kristýna Krouzová

Dobrý den,
mohu si prosím trenéra sama vybrat? Pokud by mi nevyhovoval, mohu si případně zvolit jiného? Mám více poukazů, moc se k Vám těším a ráda bych si to to 100 % užila já i chci, aby si to užil můj trenér/ka. A ne každý si hned na poprvé padne. Hledám někoho na delší dobu.
Děkuji a přeji krásné svátky vánoční
 Lenka

Factory Pro Prague


Dobrý den,



děkujeme za dotaz. Samozřejmě se Vám vynasnažíme přidělit takového trenéra, který Vám bude pokud možno vyhovovat na první dobrou. V případě, že by tomu tak nebylo, můžete samozřejmě požádat o změnu. Nicméně nemůžeme trenéry nutit do trénování, pokud mají např. plný rozvrh apod. O koho byste měla případně zájem? https://factorypro.cz/benefits/nasi-treneri/ Pokusíme se poptat, zda by to bylo možné. Dejte prosím vědět, díky moc ! FP

Lenka Kristýna Krouzová

Dobrý den,
velmi Vám děkuji za odpověď a za ochotu. Máte na výběr mnoho skvělých trenérů. Napíši Vám se svého soukromého emailu nebo zavolám a domluvíme se dál.
 Lenka

Jana

Dobrý den, lze uplatnit pouze na Smíchově? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, děkuji za váš dotaz. Ano, poukaz lze uplatnit pouze ve Factory Pro Prague na Smíchově. Přeji krásný den, Klára

Mikolasova Marie

Nikdy jsem nikam nechodila.Je to pro mě nové.Vyzkousela jsem různé diety delenou stravu omezit sladký a všem je mouka.Jist jen rajčata.Nebo jen kureci maso.Nic nepomáhá k tomu abych sundala nadváhu.Co vše potřebuji sebou než se k vám vydám.Co musím mít na sobě.Kolik zaplatím.

Slevomat.cz

Dobrý den, Marie, děkuji za dotaz.

Cena vstupu do fitness je 299,– Kč. Na sebe doporučuji něco pohodlného, v čem se vám bude dobře cvičit. S sebou bych doporučila 2 ručníky, vodu a věci na umytí. :)

Užijte si cvičení a příjemný den,

Šarlota

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru