Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Lekce olejomalby i celý den malování pro děti a dospělé včetně pomůcek v Praze či Mělníku

4,9 / 5 InGarden (2 pobočky) Praha - Vysočany  (mapa) 274 prodejů

Hodnocení podniku InGarden

4,9 679×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,8
96.666%
Personál 4,9
97.142%
Prostředí 4,8
96.41%
Průběh rezervace 4,8
96.884%

Filtry
Recenze zákazníků

Bára je úžasná žena. Termín jsem musela posunout a naprosto mi vyhověla a měla se mnou trpělivost. Ateliér má poblíž mého bydliště a tak jsem to k ní neměla daleko. Prostředí příjemné, domácké, krásná atmosféra. Rezervační systém přehledný, spoustu volných termínů. Plátno a barvy v ceně. Zvolila jsem si motiv (z pohledu amatéra) náročný ale díky Báře se mi povedlo ho celý přenést na plátno :) nádherný pocit a příjemná relaxace :) Bára průběžně chodila ke každému z nás a vedla nás, abychom dosáhli kýženého výsledku. Skvělá parta co se tam sešla. Odcházela jsem plná dojetí a s pocitem příjemně stráveného odpoledne. Určitě dorazím znovu :) děkuji Báro za vše ❤️

 Vyjádření podniku
Před měsícem

Díky i Vám. Bylo to příjemné malování.
Bára

Hodnoceno: 17. března 2024 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Lekce olejomalby i celý den malování vč. pomůcek

Naprosto skvělá atmosféra, která byla obohacena francouzskou hudbou. Lektorka byla úžasná, vstřícná a věnovala se všem. Určitě jsem nebyla naposledy.

 Vyjádření podniku
Před 3 měsíci

Při oleji je to vždy skvělé, díky i Vám. Bára

Hodnoceno: 29. ledna 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Lekce olejomalby i celý den malování vč. pomůcek

Lektorka byla super, uměla poradit,
milá, vybavení vpořádku

Prostory, moc lidí na malém ptostoru, znuděné děti zlobili, mělo by být rozděleno na akce pro dospělé a děti

Hodnoceno: 19. listopadu 2023
Hodnocená nabídka: Lekce olejomalby i celý den malování vč. pomůcek

Prostředí, profesionalita a praktická ukázka toho, že malovat může každý…

všechno bylo perfektní

Hodnoceno: 24. října 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Lekce olejomalby i celý den malování vč. pomůcek

super přístup, ochota, vstřícnost
servis ohledně barev, štětců, techniky, ..
líbil se mi přístup, rady, názory, ukázky.. opravy – možnosti
cením rozmanitost vzorových kreseb..
opravy, odstranění, možnost znovu a znovu šáhnout do barev..
ukazuje to krásně možnosti co by mě nenapadli..
rovnou připravené pracoviště, a i servis po…

drobnosti – trochu zmatek na začátek – vyberte si obrázek, .. jaký, na co koukat a taková ta teorie okolo ( jsem uplny začátečník) pak teda pro mě trochu nevědomost zda ( kde) je někde možnost se převlíknout a tak.. ).. a ideálně napsat že je dobré si vzít krabici na obraz – pokud ho nebudu domalovávat, .. jasně mohlo mě to napadnout ale bylo by fajn pro neznalce vědět že si ji vzít.. pak se celou cestu bát že to někde vezmu a zničím :D

 Vyjádření podniku
Před 6 měsíci
Hodnoceno: 11. října 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Lekce olejomalby i celý den malování vč. pomůcek

Paní lektorka byla velice ochotná a milá. Nemuseli jsme se ani moc ptát, protože nás všechny průběžně obcházela a pomáhala se vším, co jsme nevěděli :-)

 Vyjádření podniku
Před 6 měsíci

Díky za pochvalu. Bára

Hodnoceno: 10. října 2023 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Lekce olejomalby i celý den malování vč. pomůcek

Naprostá spokojenost, pani lektorka milá, vstřícná a lekce mě velice bavila

 Vyjádření podniku
Před 8 měsíci

Tak to jsem ráda, Vy jste byl také skvělý. Bára

Hodnoceno: 3. září 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Lekce olejomalby i celý den malování vč. pomůcek

Přístup paní lektorky, příjemná atmosféra, hodně jsem se naučila. :-)

 Vyjádření podniku
Před 9 měsíci

Díky.
Bára

Hodnoceno: 28. července 2023
Hodnocená nabídka: Lekce olejomalby i celý den malování vč. pomůcek

Bohužel nemohu hodnotit.

Šlo o dárek, kvůli nemoci ale voucher propadl. Byla sice možnost termín posunout o 1 týden, v den konání bylo obdarované ale stále zle a nemohla se tedy zúčastnit (zrušení či posunutí termínu v daný den samozřejmě chápeme, že již nejde).

Hodnoceno: 7. července 2023
Hodnocená nabídka: Lekce olejomalby i celý den malování vč. pomůcek

Paní Bára je super a celý kurz naplnil očekávání. Člověk si vybere vzor a pak je proveden celou tvorbou. Uteklo to jako voda a výsledek vypadá super. Celou dobu pohodová atmosféra a podpora v tvorbě. Děkuji za zážitek.

 Vyjádření podniku
Před 10 měsíci

Já děkuji za pochvalu. Jsem ráda, že se olejomalba líbí. Bára

Hodnoceno: 11. června 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Lekce olejomalby i celý den malování vč. pomůcek

Paní lektorka byla skvělá!

-

 Vyjádření podniku
Před 12 měsíci

Díky. Vy také. Bára

Hodnoceno: 10. května 2023
Hodnocená nabídka: Lekce olejomalby i celý den malování vč. pomůcek

První setkání s olejomalbou bylo pro dceru skvělé.

Slabší výběr termínů, záměna formát obrazu, lekce nebyla naplánována dle popisu , vyplynula nutnost dokoupení další lekce.

 Vyjádření podniku
Před rokem
Hodnoceno: 8. března 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Lekce olejomalby i celý den malování vč. pomůcek

Skvělá lektorka, vždy pomůže.

 Vyjádření podniku
Před rokem

Díky. Bára

Hodnoceno: 10. února 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Lekce olejomalby i celý den malování vč. pomůcek

Vnučka byla moc spokojená

vše se ji líbilo

Hodnoceno: 2. září 2022 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Lekce olejomalby pro děti i dospělé vč. pomůcek

Manželka a dcera byly z kurzu olejomalby nadšené, co více si přát…

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Jsem taky nadšená :-) Bára

Hodnoceno: 16. července 2022
Hodnocená nabídka: Lekce olejomalby pro děti i dospělé vč. pomůcek

Lektorka byla trpeliva a vstricna.

Hodnoceno: 6. června 2022
Hodnocená nabídka: Lekce olejomalby pro děti i dospělé vč. pomůcek

Opět všechno nej. Skvělá lektorka Bára.

Díky

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Taky díky, že Vás to se mnou stále baví. Bára

Hodnoceno: 28. dubna 2022 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Lekce olejomalby pro děti i dospělé vč. pomůcek

Bylo to SUPER!!!

Vše bylo OK

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

S Vámi to bylo také SUPER!!!

Hodnoceno: 25. dubna 2022 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Lekce olejomalby pro děti i dospělé vč. pomůcek

Absolvovala jsem už podruhé, lektorka Bára vše vysvětlí, poradí.

Hodnoceno: 22. dubna 2022
Hodnocená nabídka: Lekce olejomalby pro děti i dospělé vč. pomůcek

Paní Bára je skvělá, vždy poradí, pomůže, je milá a příjemná. Byli jsme tam s dcerou už po páté a vždy naprosto spokojené. Mohu jen doporučit!

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Díky, hlavně hezky tvořte svoji galerii. Bára

Hodnoceno: 17. ledna 2022 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Lekce olejomalby pro děti i dospělé vč. pomůcek
Nahoru