Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Masáže dle výběru: lymfodrenáž, masáž celého těla i párová

DoubiFit Studio Praha - Hloubětín  (mapa) 432 prodejů

Hodnocení podniku DoubiFit Studio

4,7 105×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,6
92.326%
Prostředí 4,7
93.81%
Průběh rezervace 5,0
100%
Personál 4,7
94.824%

Filtry
Recenze zákazníků

Hezké prostředí, příjemna masérka, super masáž 👍

Hodnoceno: 22. června 2024
Hodnocená nabídka: Masáže pro 1 i 2 osoby podle výběru

Skvělá a důkladná masáž, pan masér byl velmi příjemný, milý a důkladný, svou práci odvedl velmi dobře. Místnost by mohla být malinko útulnější, ručníky o tři chlupy jemnější, ale to jsou naprosté prkotiny 😅 To jen aby měli ještě na čem pracovat a neusnuli na vavřínech. 😂 Naprostá spokojenost, ráda se vrátím a zaplatím si další (a delší 😉) masáž. Můžu doporučit s čistým svědomím. Jinak poznámka pro řidiče – velmi snadno se v blízkém okolí parkuje. Nemusíte půl hodiny hledat místo po půlce čtvrti 😂

Hrozně rychle to uteklo…

Hodnoceno: 20. června 2024
Hodnocená nabídka: Masáže pro 1 i 2 osoby podle výběru

Paní Doubravka je profesionální masérka v příjemném prostředí 👍

Hodnoceno: 15. června 2024
Hodnocená nabídka: Masáže pro 1 i 2 osoby podle výběru

Luxusní a příjemný :-) :-)

Zatím pořádku :-) :-)

Hodnoceno: 9. června 2024
Hodnocená nabídka: Masáže pro 1 i 2 osoby podle výběru

prijemne moderni prostredi, prijemna masaz

90 min na me bylo dlouhych, priste budu moudrejsi a rozdelim to na jednotlive casti

Hodnoceno: 5. června 2024
Hodnocená nabídka: Masáže pro 1 i 2 osoby podle výběru

Příjemný vysoce kvalifikovaný masér. Umístění blízko bydliště.

Hodnoceno: 2. června 2024
Hodnocená nabídka: Masáže pro 1 i 2 osoby podle výběru

Masáž opravdu poctivě provedena, můžu doporučit

Hodnoceno: 23. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Masáže pro 1 i 2 osoby podle výběru

Lymfatická masáž byla skvělá, masérka velmi šikovná, klidné prostředí. Cítím se lépe.

Hodnoceno: 22. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Masáže pro 1 i 2 osoby podle výběru

Naprostá spokojenost.

Hodnoceno: 16. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Masáže pro 1 i 2 osoby podle výběru

Velmi ráda bych dala 100%, ale bohužel nemůžu. Technické provedení masáže bylo naprosto perfektní, ale chyběl tam osobní přístup a moc se mi nelíbilo, že masér měl po dobu masáže sluchátka.

Hodnoceno: 11. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Masáže pro 1 i 2 osoby podle výběru

Líbila se mi lokalita, profesionální a lidský přístup paní masérky.

Hodnoceno: 23. března 2024
Hodnocená nabídka: Masáže pro 1 i 2 osoby podle výběru

Úžasné! Vyzkoušela jsem více manuálních lymfodrenáží a tato byla jednoznačně nejlepší. Masérka je skvělá. Perfektně provedená masáž s profesionálním přístupem. Masáž je velmi příjemná a krásně jsem si odpočinula. Určitě nejsem naposledy. Moc děkuji a všem doporučuji!

Hodnoceno: 20. března 2024
Hodnocená nabídka: Masáže pro 1 i 2 osoby podle výběru

Lymfodrenáž, která mi byla prováděna, nebyla lymfodrenáží.
Lymfa se má dělat nasucho, případně s pudrem, když se pokožka potí. Tahy jsou jemné a pomalé a vůbec se nesmí kombinovat s masáží regenerační, která zasahuje do svalů, tím se lymfatické cesty narušují.
Neměl by být vyvíjen tlak.
Tady byla prováděna intenzivní masáž s pomocí oleje. Toto nemělo s lymfodrenáží nic společného.

Hodnoceno: 12. března 2024
Hodnocená nabídka: Masáže pro 1 i 2 osoby podle výběru

Naprosto nejlepší manuální lymfodrenáž, na které jsem doposud byla. Mladá a profesionální masérka, prostředí příjemné. Fakt doporučuji!:)

Hodnoceno: 26. února 2024
Hodnocená nabídka: Masáže pro 1 i 2 osoby podle výběru

úleva nejen pro moje staré třiašedesátileté nožky. . . .celkové příjemný, vlídný a domácí přístup profesionála

Hodnoceno: 23. února 2024
Hodnocená nabídka: Masáže pro 1 i 2 osoby podle výběru

Perfektně provedená masáž. Klid, super relaxace.

Není co vytknout.

Hodnoceno: 18. prosince 2023
Hodnocená nabídka: Masáže pro 1 i 2 osoby podle výběru

Perfektni, kvalitni masaz. V tichosti a klidu.doporucuji

Hodnoceno: 19. listopadu 2023
Hodnocená nabídka: Masáže pro 1 i 2 osoby podle výběru
Hodnoceno: 17. listopadu 2023
Hodnocená nabídka: Masáže pro 1 i 2 osoby podle výběru

Dobře provedená masáž. Krásný relax.

Hodnoceno: 29. října 2023
Hodnocená nabídka: Masáže pro 1 i 2 osoby podle výběru

Výborná a velmi pečlivě udělaná masáž. Po masáži cítím úlevu. Již jsem objednaná znovu

Hodnoceno: 27. října 2023
Hodnocená nabídka: Masáže pro 1 i 2 osoby podle výběru
Nahoru