Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.



















Kvalitní japonské nože z ultra ostré oceli: na maso, zeleninu i sendviče

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Dellinger
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornění nastaveno Upozornění odhlášeno
Přihlášením k odběru vyjadřujete souhlas s podmínkami užití Slevomat.cz. Přečtěte si také informace o tom, jak zpracováváme osobní údaje.
Přehled nabídky
Doprava zdarma od 1 000 Kč
Varianta:
![]() |
Japonský univerzální nůž Utility – 120 mm
949 Kč
−21 %
749 Kč
|
![]() |
Japonský univerzální nůž Utility – 150 mm
Nejprodávanější
999 Kč
−20 %
799 Kč
|
![]() |
Japonský plátkovací nůž Slice – 210 mm
1 399 Kč
−21 %
1 099 Kč
|
![]() |
Japonský nůž na zeleninu Nakiri – 165 mm
1 399 Kč
−18 %
1 149 Kč
|
![]() |
Japonský nůž šéfkuchaře Chef/Gyuto – 180 mm
1 399 Kč
−18 %
1 149 Kč
|
![]() |
Japonský nůž šéfkuchaře Santoku – 165 mm
1 399 Kč
−18 %
1 149 Kč
|
![]() |
Japonský plátkovací nůž Sujihiki – 210 mm
1 499 Kč
−20 %
1 199 Kč
|
V ceně varianty:
Japonský univerzální nůž Utility Kanetsugu Miyabi Isshin
Tento nůž je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.
Nůž Utility 120 mm Kanetsugu Miyabi Isshin má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli AUS-8, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Jádro z japonské oceli AUS-8 je vloženo mezi 2 vrstvy nerezové oceli SUS-410.
Rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva palisandru. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří k rukojeti.
- Délka rukojeti: 105 mm
- Délka čepele: 120 mm
- Celková délka: 225 mm
- Hmotnost: 50 g
-
Doporučení a údržba:
- Nůž z japonské oceli AUS-8, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
- Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojít ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
- Nepožívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
- Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
- Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat, je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
- Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi.
Tip: V případě osobního odběru v Horních Počernicích si lze nechat na místě nechat na nůž vygravírovat vlastní text, který radost z dárku ještě umocní. Cena gravírování je 199 Kč. Lze platit i kartou.




Doručení:
Osobní odběr na provozovně
Zdarma
(3 prac. dny)
Osobní odběr Zásilkovna
(9 169 poboček)
80 Kč
(3 prac. dny)
GLS
120 Kč
(3 prac. dny)
DPD
130 Kč
(3 prac. dny)
V ceně varianty:
Japonský univerzální nůž Utility Kanetsugu Miyabi Isshin
Tento nůž je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.
Nůž Utility 150 mm Kanetsugu Miyabi Isshin má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli AUS-8, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Jádro z japonské oceli AUS-8 je vloženo mezi 2 vrstvy nerezové oceli SUS-410.
Rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva palisandru. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří k rukojeti.
- Délka rukojeti: 105 mm
- Délka čepele: 150 mm
- Celková délka: 255 mm
- Hmotnost: 55 g
-
Doporučení a údržba:
- Nůž z japonské oceli AUS-8, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
- Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojít ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
- Nepožívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
- Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
- Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat, je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
- Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi.
Tip: V případě osobního odběru v Horních Počernicích si lze nechat na místě nechat na nůž vygravírovat vlastní text, který radost z dárku ještě umocní. Cena gravírování je 199 Kč. Lze platit i kartou.




Doručení:
Osobní odběr na provozovně
Zdarma
(3 prac. dny)
Osobní odběr Zásilkovna
(9 169 poboček)
80 Kč
(3 prac. dny)
GLS
120 Kč
(3 prac. dny)
DPD
130 Kč
(3 prac. dny)
V ceně varianty:
Japonský plátkovací nůž Slice Kanetsugu Miyabi Isshin
Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.
Nůž plátkovací 210 mm Kantsugu Miyabi Isshin má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli AUS-8, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel AUS-8 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R60 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli AUS-8 je vloženo mezi 2 vrstvy nerezové oceli SUS-410.
Rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva palisandru. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří k rukojeti.
- Délka rukojeti: 120 mm
- Délka čepele: 210 mm
- Celková délka: 330 mm
- Hmotnost: 95 g
-
Doporučení a údržba:
- Nůž z japonské oceli AUS-8, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
- Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojít ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
- Nepožívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
- Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
- Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat, je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
- Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi.
Tip: V případě osobního odběru v Horních Počernicích si lze nechat na místě nechat na nůž vygravírovat vlastní text, který radost z dárku ještě umocní. Cena gravírování je 199 Kč. Lze platit i kartou.




Doručení:
Osobní odběr na provozovně
Zdarma
(3 prac. dny)
Osobní odběr Zásilkovna
(9 169 poboček)
80 Kč
(3 prac. dny)
GLS
120 Kč
(3 prac. dny)
DPD
130 Kč
(3 prac. dny)
V ceně varianty:
Japonský nůž na zeleninu Nakiri Kanetsune
Velmi ostrý japonský nůž ze série Kanetsune KC-950 Tsuchime z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku od společnosti Daido Steel Co., Ltd. Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou 165 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Důlkovaný povrch zvaný Tsuchime zajistí, aby se krájené suroviny nelepily na ostří nože.
- Nůž je určen pro držení v pravé i levé ruce
- Délka rukojeti: 120 mm
- Délka čepele: 165 mm
- Celková délka: 300 mm
- Hmotnost: 150 g
-
Doporučení a údržba:
- Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
- Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojít ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
- Nepožívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
- Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
- Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
- Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi.
- Vyrobeno v Japonsku
Tip: V případě osobního odběru v Horních Počernicích si lze nechat na místě nechat na nůž vygravírovat vlastní text, který radost z dárku ještě umocní. Cena gravírování je 199 Kč. Lze platit i kartou.




Doručení:
Osobní odběr na provozovně
Zdarma
(3 prac. dny)
Osobní odběr Zásilkovna
(9 169 poboček)
80 Kč
(3 prac. dny)
GLS
120 Kč
(3 prac. dny)
DPD
130 Kč
(3 prac. dny)
V ceně varianty:
Japonský nůž na zeleninu Chef/Gyuto Kanetsune
Velmi ostrý japonský nůž ze série Kanetsune KC-950 Tsuchime z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku od společnosti Daido Steel Co., Ltd. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž je díky výše položenému hrotu též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Důlkovaný povrch zvaný Tsuchime zajistí, aby se krájené suroviny nelepily na ostří nože.
- Nůž je určen pro držení v pravé i levé ruce
- Délka rukojeti: 120 mm
- Délka čepele: 180 mm
- Celková délka: 300 mm
- Hmotnost: 122 g
-
Doporučení a údržba:
- Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
- Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojít ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
- Nepožívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
- Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
- Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
- Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi.
- Vyrobeno v Japonsku
Tip: V případě osobního odběru v Horních Počernicích si lze nechat na místě nechat na nůž vygravírovat vlastní text, který radost z dárku ještě umocní. Cena gravírování je 199 Kč. Lze platit i kartou.




Doručení:
Osobní odběr na provozovně
Zdarma
(3 prac. dny)
Osobní odběr Zásilkovna
(9 169 poboček)
80 Kč
(3 prac. dny)
GLS
120 Kč
(3 prac. dny)
DPD
130 Kč
(3 prac. dny)
V ceně varianty:
Japonský nůž šéfkuchaře Santoku Kanetsune
Velmi ostrý japonský nůž ze série Kanetsune KC-950 Tsuchime z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku od společnosti Daido Steel Co., Ltd.
Nůž Santoku je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo „santoku“ se zhruba označuje jako „tři ctnosti“, což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, kterými vyniká (řezání, rozkrájení a mletí).
Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. Je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule.
Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel a oválná rukojeť z plywoodu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Důlkovaný povrch zvaný Tsuchime zajistí, aby se krájené suroviny nelepily na ostří nože.
- Nůž je určen pro držení v pravé i levé ruce
- Délka rukojeti: 120 mm
- Délka čepele: 165 mm
- Celková délka: 300 mm
- Hmotnost: 120 g
-
Doporučení a údržba:
- Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
- Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojít ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
- Nepožívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
- Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
- Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
- Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi.
- Vyrobeno v Japonsku
Tip: V případě osobního odběru v Horních Počernicích si lze nechat na místě nechat na nůž vygravírovat vlastní text, který radost z dárku ještě umocní. Cena gravírování je 199 Kč. Lze platit i kartou.




Doručení:
Osobní odběr na provozovně
Zdarma
(3 prac. dny)
Osobní odběr Zásilkovna
(9 169 poboček)
80 Kč
(3 prac. dny)
GLS
120 Kč
(3 prac. dny)
DPD
130 Kč
(3 prac. dny)
V ceně varianty:
Japonský nůž na zeleninu Sujihiki Kanetsune
Velmi ostrý japonský plátkovací nůž se série Kanetsune KC-950 Tsuchime z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku od společnosti Daido Steel Co., Ltd. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným. Důlkovaný povrch zvaný Tsuchime zajistí, aby se krájené suroviny nelepily na ostří nože.
- Nůž je určen pro držení v pravé i levé ruce
- Délka rukojeti: 120 mm
- Délka čepele: 210 mm
- Celková délka: 340 mm
- Hmotnost: 110 g
-
Doporučení a údržba:
- Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
- Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojít ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
- Nepožívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
- Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
- Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
- Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi.
- Vyrobeno v Japonsku
Tip: V případě osobního odběru v Horních Počernicích si lze nechat na místě nechat na nůž vygravírovat vlastní text, který radost z dárku ještě umocní. Cena gravírování je 199 Kč. Lze platit i kartou.




Doručení:
Osobní odběr na provozovně
Zdarma
(3 prac. dny)
Osobní odběr Zásilkovna
(9 169 poboček)
80 Kč
(3 prac. dny)
GLS
120 Kč
(3 prac. dny)
DPD
130 Kč
(3 prac. dny)
Místa osobního odběru:
Dellinger – Nože zVostra
Sokolovská 231/35, Praha – Karlín
Ve státní svátky se otevírací doba může lišit.
pondělí | 10:00–18:00 | |
---|---|---|
úterý | 10:00–18:00 | |
středa | 10:00–18:00 | |
čtvrtek | 10:00–18:00 | |
pátek | 10:00–18:00 | |
sobota | Zavřeno | |
neděle | Zavřeno |
Dellinger
Bystrá 2430/12, Praha – Horní Počernice
Ve státní svátky se otevírací doba může lišit.
pondělí | 7:30–17:00 | |
---|---|---|
úterý | 7:30–17:00 | |
středa | 7:30–17:00 | |
čtvrtek | 7:30–17:00 | |
pátek | 7:30–17:00 | |
sobota | Zavřeno | |
neděle | Zavřeno |
Dellinger Hradec Králové
Panelová 955, Hradec Králové
Ve státní svátky se otevírací doba může lišit.
pondělí | 7:00–16:00 | |
---|---|---|
úterý | 7:00–16:00 | |
středa | 7:00–16:00 | |
čtvrtek | 7:00–16:00 | |
pátek | 7:00–16:00 | |
sobota | Zavřeno | |
neděle | Zavřeno |
Doručuje obchod:
Krasne zpracování




















Někteří lidé nechodí daleko pro ostré slovo, jiní si pro ostré nože zajedou třeba až do Japonska.
Nejlepším pomocníkem v kuchyni každého mistra šéfkuchaře je nůž ostrý jako břitva, se kterým se příprava všech pokrmů stává vášní a zábavou. Chcete-li přesně takový mistrovský nůž vlastnit a kouzlit s ním stejně hravě jako nejlepší šéfkuchaři, pak sáhněte po těchto. V této nabídce seženete jak ty speciální na krájení jemných plátků hovězího hovězího carpaccia, tak univerzální pomocníky, co si poradí s masem i zeleninou nebo třeba sendvičem.
Za všechno může ultra ostrá ocel s vysokým obsahem uhlíku, díky které nebudete suroviny drtit pod tlakem, ale naopak jimi projedete… inu jako nůž máslem. Díky tomu v nich zůstane víc šťávy, tedy i více chuti. A pokud svého nového parťáka ušetříte koupele v myčce a naopak ho po použití vždy jen opláchnete, případně potřete olejem a zabalíte do hadříku či novin, bude vám a dost možná i vaší rodině sloužit dlouhé roky či dokonce generace.
Tip: V případě osobního odběru v Horních Počernicích si lze nechat za 199 Kč na místě na nůž vygravírovat vlastní text, který radost z dárku ještě umocní.
Adresa pro případné vrácení zboží:
Dellinger s.r.o., Bystrá 2430/12, 193 00 Praha 9