Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Relax v Harrachově: pokoj nebo apartmán s privátní vířivkou a snídaní

Mimořádné
Mimořádná nabídka, která patří mezi 10 % nejlépe hodnocených na Slevomatu a má dostatečný počet recenzí.
4,9 / 5
GRAND Harrachov Pension Harrachov (mapa) 299 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Silvie

Dobrý den, máme rezervovaný pobyt v rámci balíčku Apartmán s vířivkou a saunou a výhledem na Čertovu horu. Zde na slevomatu se píše, že na pokoji je FINSKÁ sauna, na webu penzionu jsem však našla u pokoje, který by typově odpovídal nabídce, že jde o INFRASAUNU. Prosím o potvrzení, že se skutečně jedná o finskou saunu, bylo to pro nás při koupi voucheru velmi důležité.

GRAND Harrachov Pension


Hezký den,



finská sauna s vířivkou je pouze u rodinného apartmánu METRO. Je pravdou, že v nabídce je uvedena finská sauna i u jiného apartmánu. Tuto chybu jsme již řešili a je potřeba v textu opravit. Omlouváme se za špatnou informaci v nabídce a velice děkuji za Vaší otázku. S pozdravem Marian, GRAND Harrachov.

Martina Lioness

Dobrý den, prosím pěkně, bylo by možné zakoupit poukaz na apartmán, kde by byly možné 2 přistýlky pro syny (11 a 16let). A cena se navyšuje dle ceníku ve vaší nabídce? Moc děkuji za info. S pozdravem a přáním hezkého dne

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, děkuji za váš dotaz.

Nejkomfortnější možností ubytování pro rodinu je velký rodinný apartmán s vířivkou a saunou. Doplatek za dítě starší 13 let na přistýlce se snídaní: 695 Kč/noc, za dítě ve věku 3–12,9 let na přistýlce se snídaní: 295 Kč/noc.

Přeji vám hezký den!

Ivett, Slevomat

Blanka Štempecova

Dobrý den,
chtěla bych zakoupit pobyt do Vašeho hotelu nabízený na Slevomatu, jako dárek. Potřebovala bych ho ale bez konkrétního termínu, protože si ho vybere až obdarovaná osoba sama. Lze toto nějak vyřešit?
Moc děkuji, s pozdravem
Blanka Štempecová

Slevomat.cz

Krásný den, Blanko, děkuji vám za dotaz. Je mi velmi líto, ale u této nabídky není možné zakoupit voucher bez termínu :( Děkuji za pochopení a mějte moc hezký den, Kristýna

Andrea

Dobrý den, je někde v blízkosti hotelu sjezdovka a půjčovna lyží a snowboardů? A je sjezdovka vhodná i pro začátečníky? Popřípadě jak je tohle vše daleko?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreo,

děkuji za Váš dotaz. :) Nejblíže hotelu je skiareál Hilbert (sjezdovka určena pouze pro lyžaře) i s půjčovnou lyží a lyžařskou školou pro děti i dospělé (cca 6 minut chůze). Dále pak Mr. Rental s lyžařskou školou a půjčovnou lyží i snowboardů. Je tam i vlek určený přímo pro začátečníky (cca 12 minut chůze). :)

S přátelským pozdravem

Emma

Petra Bydžovská

Dobrý den koukám na termíny ubytování ale není zde pobyt třeba od pátku do neděle .Je to mozne domluvit nebo jen to co zde nabízíte. Děkuji Bydžovská

GRAND Harrachov Pension


Hezký den a děkuji za Váš dotaz. Víkendové pobyty jsou skutečně dlouhodobě vyprodané a situace, kterou systém ukazuje, je reálná. S pozdravem Marian z Grandu.

Dominika Gašparíková

Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať, pri verzii „Apartmán s vířivkou a výhledem na hory“ nie je v názve sauna ale v detailoch ponuky je napísaná. Nachádza sa teda na izbe alebo nie?
Ďakujem za odpoveď.

Slevomat.cz

Hezký den, milá Dominiko, děkuji za vaši trpělivost. Vše je správně popsáno přímo v detailech. Pokud si tedy zakoupíte „Apartmán s vířivkou a výhledem na hory“, budete mít na pokoji i privátní saunu. S přáním krásného dne, Johanka:)

Solar

Dobrý den, pokud máme pokoj s terasou, lze na terase kouřit iqos? Děkuji

GRAND Harrachov Pension


Hezký den. Určitě. Na terásce máte stolek a zde je kouření povoleno.

Renda

Dobrý den, nabízíte i Bezlepkové občerstvení?
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Hezký den, Rendo, děkuji za váš dotaz. Ano, bezlepkové pečivo je většinou v nabídce. Doporučím vám však, abyste do poznámky k objednávce připsal tento požadavek. S přáním krásného dne, Johanka

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru