Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Obdivujte rybky z Mořského světa: vstupenky pro jednotlivce i celou rodinu

4,4 / 5 Mořský svět Praha - Holešovice  (mapa) 540 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Ivana Mazancová

Dobrý den, píšete, že doporučujete děti od 3, ale uvádíte možnost bezbariérového přístupu pro kočárky, je tedy problém přijít s ročním dítětem? Děkuji

Mořský svět


Dobrý den, roční dítě není z našeho hlediska problém. Ale bezbariérový přístup je pouze do spodní části expozice, do prvního patra je přístup po schodech. Je tedy jen na Vás, zda se rozhodnete navštívit naší expozici i s ročním dítětem. S pozdravem tým Mořského světa.

Ivana Mazancová

Dobrý den, mám zájem koupit voucher jako dárek k Vánocům, ten o který mám zájem ale trvá jen do konce tohoto roku, je zde možnost, jak voucher prodloužit? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivano,

vouchery v současné době mají platnost bohužel opravdu jen do 31.12.2023. In­dividuálně vouchery neprodlužujeme. Děkujeme za pochopení.

Zda se nabídka jako taková prodlouží, či objeví znovu, to nevíme. Jsme ale rádi, že Vás nabídka zaujala. Doporučím Vám nastavit odběr nových nabídek daného podniku, a to tak, že u nabídky kliknete na název poskytovatele a poté kliknete na Upozornit na nabídky tohoto podniku. Díky tomu Vám případná další nabídka neunikne.

S přáním krásného dne,

Helena

Kristýna Štefánková

Dobrý den, pokud koupím rodinné vstupné na všední den,mohu uplatnit s dětmi při noční prohlídce od 19h?Děkuji

Slevomat.cz

Krásný den, Kristýno, děkuji vám za dotaz. Je mi líto, ale voucher je možné využít pouze ve všední dny od 8:30 do 18:00 a o víkendech od 9:00 do 19:00. Mějte moc hezký den, Kristýna

Jana

Dobrý den, u vstupenek pro všední dny nejsou v omezení uvedené podzimní prázdniny. Bude na tyto dny vstup s touto vstupenkou povolen?
 Děkuji

Mořský svět


Dobrý den, voucher pro všední dny není bohužel možné použít o svátcích, o víkendu a ani o prázdninách. Tedy ani o podzimních prázdninách. S pozdravem, tým Mořského světa.

Martina

Dobrý den,chci zakoupit 1×dospely a 1×dite (8let) ale neukazuje mi to cenu pro dítě??

Mořský svět


Dobrý den, v akčních nabídkách samostatná vstupenka pro dítě bohužel není. Je možné použít voucher pro dospělého, nebo zakoupit dětskou vstupenku na pokladně Mořského světa.



S pozdravem tým Mořského světa.

Jaroslava Trubková

lze uplatnit kredity pro vstupenku pro dospělého do mořského světa,

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslavo. Děkuji za Váš dotaz. Ano, kredity na nákup voucheru z této nabídky můžete využít. Jen záleží jaké konkrétní kredity máte na mysli. :) Přeji Vám hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru