Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobyt na Šumavě: ubytování v hotelu s minipivovarem, snídaněmi či polopenzí

4,5 / 5 Městský hotel Bobík Šumava (mapa) 36 prodejů

Hodnocení podniku Městský hotel Bobík

4,5 314×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,4
87.79%
Personál 4,6
91.752%
Jídlo 4,4
87.216%
Wellness 4,6
91.25%
Volnočasové služby 4,3
85.744%
Lokalita 4,5
89.684%
Průběh rezervace 4,8
95.652%

Filtry
Recenze zákazníků

Úplně všechno bylo to moc super nejlepší wellnes pobyt kde jsme byli .

neni nic co by se nám na pobytu nelíbilo

Hodnoceno: 2. prosince 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt na Šumavě se snídaněmi nebo polopenzí

Velmi ochotný a vstřícný personál, vynikající bufetové večeře. Čisto, příjemné prostředí … rádi se vrátíme.

Hodnoceno: 24. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt na Šumavě se snídaněmi nebo polopenzí

Perfektní komunikace s hotelem

Hodnoceno: 2. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt na Šumavě se snídaněmi nebo polopenzí

Procedůry skvělé, paní masérka mojí mamce a její kamarádce opravdu velmi pomohla 🙏❤️ za to jí moc a moc děkuji.

Žádný bezbariérový přístup, postel prý velmi proležená

Hodnoceno: 25. října 2023
Hodnocená nabídka: Pobyt na Šumavě se snídaněmi nebo polopenzí

Vše skvělé,
Personál vstřícný,
Jídlo vynikající
Ubytování super
Doporučuji 🙂

Hodnoceno: 24. září 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt na Šumavě se snídaněmi nebo polopenzí

Nemám nic, co bych vytkla. Ochota a úsměv personálu, vše super. Děkujeme za příjemný pobyt.

Hodnoceno: 16. září 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt na Šumavě se snídaněmi nebo polopenzí

Nešli programy na televizi většina je zamčena.

Hodnoceno: 30. srpna 2023
Hodnocená nabídka: Pobyt na Šumavě se snídaněmi nebo polopenzí

Hotel Bobík je starší, ale čistě zařízený hotel na náměstí ve Volarech. Parkování je možné buď za hotelem nebo přímo na náměstí. Všude v hotelu i okolí bylo čisto. Kousek za hotelem začínají výletní trasy do místních lesů. Poblíž autem je město Prachatice nebo Boubínský prales.

Co si zaslouží trošku kritiku je jídlo v hotelu. Hotel má dvě restaurace, během naší návštěvy byla otevřená jen ta menší. Jídlo připomínalo školní jídelnu. Nebyly k dispozici velké talíře, na vyžádání je obsluha přinesla. Zelenina byla jen ve formě míchaného salátu. Ovoce bylo jablko ke snídani. Dále nám vadil hluk z restaurace, která je vedle hotelu, naštěstí v 11 h. večer zavírala.

Hodnoceno: 28. srpna 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt na Šumavě se snídaněmi nebo polopenzí

Byli jsme zde již potřetí a vždy vynikající. Rádi se sem vracíme, protože máme rádi Šumavu a Bobíka také. Líbí se nám vše. Ubytování, strava, ochota, slušné jednání, Milé je i upozornění před odjezdem z řad vedení podniku.

Hodnoceno: 30. července 2023 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Pobyt na Šumavě se snídaněmi nebo polopenzí

Příjemná paní recepční, vynikající strava i ubytování. Využili jsme i nedaleký krytý bazén, kde jsme si krásně záplavami.

není nic

Hodnoceno: 24. července 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Pobyt na Šumavě s polopenzí, bazénem i procedurami

hotel staršího typu, nicméně pokoj čistý, strava skvělá, procedury super

jediný problém byl hluk do noci nad restaurací, měli jsme pokoj přímo nad letní zahrádkou a do 23h každou noc hrůza. Sice jsem požádala paní na recepci o nějakou domluvu, ale bylo to ještě horší…. řešením by bylo ubytovat hosty ve 2 či 3. patře. Opravdu pokud přijdete unavení po túře a ráno na další vstáváte, tak to není příjemné…..

Hodnoceno: 2. července 2023
Hodnocená nabídka: Pobyt na Šumavě s polopenzí, bazénem i procedurami

Moje druhá návštěva a opět vše perfektní. Krásné okolí, skvělé na túry i na kolo.

Hodnoceno: 29. června 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Pobyt na Šumavě s polopenzí, bazénem i procedurami

Ubytování a strava v pohodě, procedury také, personál milýa ochotný – není co vytknout

Až na trošku obstarožní výtah, který se s vámi zastavil při vašem pohybu(např. otočení se) bylo vše v pořádku.

Hodnoceno: 27. června 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt na Šumavě s polopenzí, bazénem i procedurami

vše

Hodnoceno: 22. června 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt na Šumavě s polopenzí, bazénem i procedurami

Do hotelu se vracíme opakovaně, vyhovuje lokalita, dobré jídlo a pivko, konopné lázně jsou výhodou pro unavené svaly po celodenní aktivitě.

Neměla jsem zásadní problém.

Hodnoceno: 13. června 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt na Šumavě s polopenzí, bazénem i procedurami

Pobyt byl kupovaný jako dárek pro rodiče. Ty si pobyt velice užili, personál byl ochotný, jídlo výborné a lázně perfektní.

Hodnoceno: 7. června 2023
Hodnocená nabídka: Pobyt na Šumavě s polopenzí, bazénem i procedurami

Děkujeme za příjemné jednání při procedurách, polopenze byla na vynikající úrovni, opravdu je vidět dobrý kuchař, všechna jídla, která jsme měly byla moc dobrá.

Je škoda, že na pokoji není malá lednička /minibar/, sice nábytek tam je, do kterého lze ledničku umístit. Pak nevím, jestli to lze ovlivnit, když klient přijede do Volar vlakem, hotel je umístěn 1 km od vlak.nádraží, což pěší cesta s kufrem, není moc příjemná. Možná by stálo za úvahu nějakou dopravu (např. taxi na telefon z náměstí, nebo jestli nelze místní městskou dopravu, která zde není).

Hodnoceno: 31. května 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Pobyt na Šumavě s polopenzí, bazénem i procedurami

prostředí, čistota, ochotná a příjemná paní na recepci

vše v pořádku

Hodnoceno: 23. května 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt na Šumavě s polopenzí, bazénem i procedurami

Pobyt jsme si velice užily, příjemný personál, jídlo velice chutné, pivko z pivovaru skvěle chutnalo, k tomu ještě masáž a zábal. Okolí Volar kouzelné, sice ještě jaro neprobuzené, ale 4 dny dovolené utekly velice rychle. Rády se tam vrátíme.

Hodnoceno: 8. května 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Pobyt na Šumavě s polopenzí, bazénem i procedurami

4 dny pobytu jsme byly moc spokojené. Příjemný a milý personál – prostě super parta. Velice dobré jídlo – bylo z čeho vybírat – tímto moc chválím kuchaře i sládka, který též umí připravit lahodný mok. A k tomu ještě masáže. Vřele doporučuji.

Hodnoceno: 8. května 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Pobyt na Šumavě s polopenzí, bazénem i procedurami
Nahoru