Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Ochutnejte sladké trdelníky: klasické, s příchutí, vymazané a třeba i s kávou

4,6 / 5 Trdlokafe (53 poboček) Mladá Boleslav  (mapa) 17 615 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Renata Profotová

Dobrý den, mám voucher platný do 19.5.2024. Lze jej prodloužit?

Slevomat.cz

Dobrý den, Renato,

je mi líto, ale individuální prodloužení platnosti není možné.

Pokud voucher nestihnete do doby jeho platnosti využít, můžete jej následně refundovat – vrátíme vám částku za voucher v kreditech, které můžete využít na příští nákup. Refundaci je možné provést u neuplatněných voucherů 7–30 dní po konci jejich platnosti. Platnost kreditů je 6 týdnů.

Pro refundaci prosím kontaktujte naši zákaznickou podporu přes kontaktní formulář.

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Dagmar

Dobrý den, koukám, že většina dotazů je o tom, že je problém voucher uplatnit na dané pobočce – proto se ujistím – lze skutečně využít na pobočce Praha OC Eden? Děkuji za rychlou odpověď!

Slevomat.cz

Krásný den, Dagmar, děkuji vám za dotaz. Ano, Eden je v seznamu poboček, kde je možné voucher uplatnit :) Mějte moc hezký den, Kristýna

Monika Jiřičková

Dobrý den,bude možné uplatnit voucher i na Praze 4-metro Háje?
Děkuji Jiřičková

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko,

tuto pobočku v seznamu nevidím. V sekci O podniku máte všech 55 poboček, na kterých je možné voucher uplatnit.

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Dytrychová L.

Dobrý den, jsme z Hradce Králové a před časem jsme si koupili vouchery na trdelníky. Když jsme pak natěšení došli do Futura, tak nám po vystání fronty paní řekla, že oni už jsou jiná firma a voucher tam uplatnit nemůžeme (i když na slevomatu Fututum je stále). Dnes jsem vyrazila před 16.hodinou do Auparku a slečna za pultem mi oznámila, že právě zavírá. A to mají mít otevřeno do 20h. Na to, kolik ta sladkost stojí korun, tak za mě teda nespokojenost.

Slevomat.cz

Dobrý den, děkuji za váš dotaz.

v případě problémů s využitím voucheru můžete kontaktovat naši zákaznickou péči přes kontaktní formulář slevomat.cz/kon­takt, kde s vámi kolegové proberou možná řešení vzniklé situace.

S přáním hezkého zbytku dne, Klára. :-)

Lenka Jeřábková

Dobrý den,zde v seznamu poboček je i pobočka Praha Lužiny, Archeologická. Pani ma ale na stánku ceduli, že zde nelze vouchery použít. Proč?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko,

je mi líto, ale na pobočce Praha Lužiny bohužel vouchery nelze využít. Pobočka bude odstraněna ze seznamu míst, kde se dá voucher využít.

Omlouváme se za vzniklé komplikace.

Hezký zbytek dne, Tereza

Janicka Korenkova

Dobrý den, mám zakoupený voucher, chtěla jsem ho uplatnit v Českých Budějovicích a stánek tam už není??? Co mám dělat, jak požádat o refundaci ? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano,

moc mě mrzí, pokud nastaly při uplatnění voucheru komplikace.

Neváhejte se na nás obrátit na Slevomat.cz/kontakt i s kódem voucheru, kde kolegové vaši situaci prověří.

S přáním hezkého zbytku dne, Terez

Monika

Dobrý den, chtěla jsem uplatnit v Čestlicích a voucher nešel použít. Jinam se nedostanu. Musela jsem tedy koupit bez voucheru

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko,

moc mě mrzí, pokud nastaly při uplatnění voucheru komplikace.

Neváhejte se na nás obrátit na Slevomat.cz/kontakt i s kódem voucheru, kde kolegové vaši situaci prověří.

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Zdeňka Baláková

Dobrý den, jak je to s těmi Teplicemi? V seznamu poboček nic není. Do Děčína se opravdu nedostanu. Když jsem se vouchery kupovala tak Teplice v seznamu byly.

Slevomat.cz

Krásný den, Zdeňko, děkuji vám za dotaz. Dle informace přímo od poskytovatele níže voucher využít lze :) Mějte moc hezký den, Kristýna

Jitka J

Dobrý den, v Jablonci je uzavřena. Jak mám prosím uplatnit? Děkuji. Jirásková.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko,

moc mě mrzí, pokud nastaly při uplatnění voucheru komplikace. Voucher je možné využít v několika dalších provozovnách.

Neváhejte se na nás obrátit na Slevomat.cz/kon­takt, pokud potřebujete s něčím poradit.

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Denisa

Dobrý den, chci se zeptat na pobočku v Teplicích, před pár dny píšete, že v Teplicích uplatnit nelze a v dotazech před 3 měsíci je uvedeno, že pobočka je u Fontány a těšíte se na návštěvu. Je tedy možné v Teplicích voucher uplatnit? Děkuji

Trdlokafe


Dobrý den,



omlouváme se. Před pár dny odpovídal na dotaz Slevomat, který bohužel tuto informaci neměl. Pobočku jsme zahrnuli mezi místa, kde lze voucher využít.



Děkujeme za upozornění a přejeme hezký den, Trdlokafe

Pavlina Svobodová

Dobrý den pobočka v Kolíně už je zrušena ??

Trdlokafe


Dobrý den,



ne, máme pobočku v Futurum Kolín. Otevřeno každý den do 20:00

Petr

Dobry den,

pobocka Plzen Plaza jiz nefunguje a byla odstranena. Premistili jste ji na jine misto v Plzni?

Dekuji.

Trdlokafe


Dobrý den,



pobočka na Plaza Plzeň byla bohužel zrušena. Využijte prosím jednu z našich dalších poboček v Plzni – Trdlokafe Olympia Plzeň, Trdlokafe Borská Pole Plzeň, Trdlokafe Tesco Rokycanská Plzeň.



Hezký den, Trdlokafe

Tereza

Dobrý den,

nabídku skutečně nelze využít na pobočce v OC Fontána v Teplicích?
Děkuji, je to škoda, jezdili jsme k Olympii v Srbicích z Ústí, do Děčína se nám nechce…

Slevomat.cz

Krásný den, Terezo, děkuji vám za dotaz. Je mi líto, ale tato pobočka skutečně není na seznamu, kde je možné voucher využít. Mějte moc hezký den, Kristýna

Romana Menclová

Dobrý den, mám prosbu, teď jsem taky byla v Centrálu v Jablonci nad Nisou, ale je zavřeno…? Je zavřeno pro nemoc nebo já tomu nerozumím,děkuji za odpověď a hezký den vám přeji.R.M.

Trdlokafe


Dobrý den,



pobočka je zavřena z personálních důvodů. V příštím týdnu by se pobočka měla znovu otevřít.



Hezký den, Trdlokafe

Tom Ronymaniak

Dobrý den,
kde prosím najdu KONKRÉTNĚ stánek/obchod s trdelníky na adrese Veselská 663 – Praha – Letňany. Na mapce to ukazuje parkoviště , kde je pouze čerpací stanice s mycí linlou a prodejnou drobnou Tesco ale trdelníky tam vskutku nejsou. Děkuji.

Slevomat.cz

Hezký den, Tome, děkuji za váš dotaz. Dle vašeho e-mailu předpokládám, že jste nakonec pobočku v pořádku našel. :) Mějte se moc krásně, Johanka:)

Karel Kadlec

Dobrý den. Proč, prosím, je nabídka trdelníků uvedena pod názvem: „Vymazlené trdelníky: s příchutí, náplní i s kávou..“ ?
Rozumím tomu tak, že se při jejich poloprůmyslové výrobě s nimi někdo „mazlil“ ? Můžete specifikovat, v čem ono „mazlení“ spočívá ? Rád bych to věděl, než si pochutinu objednám. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Karle, děkuji vám za dotaz.

Při výrobě trdelníků se snaží o to, aby jejich těsto bylo chuťově výborné a aby jejich finální vzhled zaujal každého.

Proto jsme zvolili slovo vymazlené.

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Jakub Kolingr

Dobrý den.
Lze použít i na pobočce Praha 13 Lužiny?

Trdlokafe


Dobrý den,



ano. Voucher lze využít i na pobočce v Lužinách.

Blanka Malcová

Dobrý den,
dceři jsme darovala k Vánocům voucher na 2× trdelník a 2× kávu do Trdlokafé. Dnes s kamarádkou navštívily pobočku v Palladiu Praha, kde jim však obsluha sdělila, že vouchery nepřijímá. Můžete mi sdělit, kde je tedy možné voucher uplatnit?

Trdlokafe


Dobrý den,



situaci jsme prošetřili a poptali se přímo obsluhy. Slečně prý bylo sděleno, že trdelníky budou za 20 minut, kvůli vyprodanosti. Zřejmě jde tedy pouze o nedorozumění. Voucher na této pobočce lze využít. Pokud byste chtěli jinou pobočku v okolí, nejblíže najdete další u obchodního domu Kotva.



Hezký den, Trdlokafe

Iva

Kam zmizela pobočka Kladno? Žádné oznámení o zrušení pobočky se nikde neobjevilo. V dotazech odpovídáte, že pobočka je v Central, ale v seznamu poboček žádná v Kladně není a ani fyzicky jsem ji v Central Kladno nenašla …

Slevomat.cz

Krásný den, Ivo, děkuji vám za dotaz. Tato pobočka byla uzavřena a byla tedy již i odstraněna ze seznamu, který je uveden v nabídce :) Mějte moc hezký den, Kristýna

Míša

Dobrý den, jaké je prosím složení trdelníku? Nemyslím jen alergeny…Je na každé pobočce stejné? Děkuji za info.

Trdlokafe


Dobrý den,



složení trdelníků je na každé naší pobočce stejné. Trdelník neobsahuje mléko ani vejce, obsahuje však syrovátku a je proto pro alergiky i přesto nevhodný. Dále je vyráběn z našeho tajného základu a z mouky, vody, oleje a droždí.



Hezký den, Trdlokafe

Hana Hodoňová

Dobrý večer, voucher na trdelníky mi nepřijde do zásilkovny?

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano, děkuji za dotaz.

Voucher Vám přijde do Zásilkovny pouze pokud si ho objednáte v dárkovém balení. Pokud jste objednala či objednáte vouchery bez dárkového balení, přijdou Vám pouze do e-mailu. E-mail s vouchery dorazí z naší e-mailové adresy voucher@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Případně vouchery naleznete také ve svém uživatelském profilu.

Přeji hezký zbytek dne, Eva

Rena Applik

Hezký den, přeji,
Chci se ještě zeptat, zakoupený voucher je ma trdelník bez zmrzliny, ale já bych ji ráda měla. Mohu si o ni, s doplatkem na místě, říci? Předem děkuji za odpověď.

S pozdravem,
Buňková

Trdlokafe


Dobrý den,



zmrzlina není součástí naší stálé nabídky. V prodeji ji na stáncích najdete květen – září a ve stejném období ji také nabízíme ve variantě voucherů. Bohužel tedy nebude momentálně možné Vám zmrzlinu zajistit.



Hezký den, Trdlokafe

Alžběta

Dobrý den, chtěla jsem využít voucher na Kladně,ale prodejna tam není? Nikam zmizela. Kde mohu využít voucher aby prodejna byla otevřená?

Slevomat.cz

Dobrý den, Alžběto, děkuji za dotaz.

v Kladně je pobočka Central Kladno – na adrese P. Bezruče 3388, která je otevřeno od 9 do 20 h. Pokud si rozkliknete záložku „O podniku“, uvidíte tam soupis všech poboček vč. otevírací doby.

S pozdravem,

Šarlota.

Rena Applik

Hezký den, přeji,

Chci se zeptat, pro jistotu, zda lze zakoupený voucher využít i v nově otevřené pobočce na Metro Háje? Předem děkuji za odpověď.
Buňková

Trdlokafe


Dobrý den,



zakoupený voucher lze využít na všech našich pobočkách, i na nově otevřené pobočce Metro Háje. Pokud však máte voucher s kávou, prosím o vyčkání do 18.12, kdy by měla být káva na pobočce již k dispozici.Přeji hezký den, Truhlářová

iwo Skramlik

A jaký je rozdíl mezi vymazaným a sypaným trdelníkem by se na stránce nabídky nedalo napsat?

Trdlokafe


Dobrý den,



v naší nabídce nalezete 7 druhů posypek, kterými lze trdelník obalit. Následně si můžete vybrat ze dvou pomazánek – Nutella či Lotus krém.



Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu!

Danka Dája

Dobry den, mam zakoupeny voucher na 10ks trdelniku.
U koupe je napsane jen, staci prijit a prokazat se voucherem.
Ale na voucheru mame napsane, ze se musi vyuzit zaraz?! 😳
Tak jak to je? Preci nemuze nikdo snist 10 trdelniku za den??
Dekuji za odpoved.

Trdlokafe


Dobrý den,



ano, voucher na 10 trdelníků se musí využít najednou.



Budeme se těšit na Vaši návštěvu!

Blanka M.

Dobrý den,
je možné voucher použít na jakékoliv pobočce?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Blanko,

děkuji za Váš dotaz. Voucher můžete využít na 62 pobočkách, najdete je zde. :)

S přátelským pozdravem,

Emma

Petr

Jak to vypada s pobockou Plzen Plaza?

Dekuji.

Trdlokafe


Hezký den,



bohužel jsme měli výpadek personálu. Nyní je již otevřeno ve standardní otevírací době.



Děkujeme a budeme se těšit na Vaši návštěvu!

Bronislav Diviš

Dobrý den,

je možné uplatnit voucher i ve Vaší nové pobočce v Olomouci na autobusovém nádraží, Sladkovského 37?

Trdlokafe


Dobrý den,



ano, je to možné.



Děkujeme a budeme se těšit na Vaši návštěvu!

Petr

Pobocka Plzen Plaza je uz delsi dobu zavrena. Asi to uz bude nastalo?!

Slevomat.cz

Hezký den, Petře,

děkuji vám za dotaz. Bohužel pobočka Plzeň Plaza měla výpadek personálu. Nyní je již otevřeno ve standardní otevírací době.

S přáním hezkého dne,

Lenka ze Slevomatu

Eva H.

Dobrý den, dneska mi tvrdil mladík na pobočce v Hostivaři, že trdla obsahují syrovátku, Zde uvádíte pouze alergen 1, tedy lepek. Můžete tedy uvést pravdivé informace všude? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, děkuji za váš podnět.

Chybu v nabídce jsme již opravili.

S přáním hezkého dne

Ivett, Slevomat

Alena Holubová

Dobrý den,když koupím voucher 4× trdelník+ latté +čaj ,je možné si místo jednoho latté dát espresso nebo čaj? Chtěla bych rodinný,ale manžel nesmí mléko.
 Děkuji

Trdlokafe


Dobrý den,



určitě ano. Pouze při uplatnění voucheru na pobočce požádejte obsluhu místo latte o espresso.



Budeme se těšit na Vaši návštěvu!

Ivana Jelínková

Dobrý den, v Teplicích 415 01 už Trdlokafé není? Ještě nedávno bylo u Galerie a před tím u Olympie v Srbicích. Děkuji Jelínková

Trdlokafe


Hezký den,



v Teplicích máme nově stánek u OC Fontána.



Budeme se těšit na Vaši návštěvu!

Ludmila Skálová

Dobrý den, měla jsem obdobný problém jako pani Kalinová. S tím rozdílem, že já nebyla schopná ani najít pobočku, která by byla v provozu. Zde zmíněná pobočka v Děčíně neexistuje, podle webových stránek Trdlokafe.cz a jejich facebookové stránky jsem se snažila najít jinou pobočku, což se podařilo až na čtvrté adrese (objela jsem kvůli tomu dvě města). Nicméně pobočka, kterou jsem konečně našla, byla zavřená, přestože podle otevírací doby na webu měla být otevřená. Dvakrát jsem se firmu snažila kontaktovat ohledně dotazů a stížností, ale odpovědi se mi nedostalo. Voucher propadl posledního září.
Už jsem nějak vzdala, že by se můj problém přímo vyřešil, ale bylo by možné alespoň uvádět zde pouze aktuální pobočky, aby se toto nestalo i někomu dalšímu?

Trdlokafe


Hezký den,



rádi bychom tuto situaci pro Vás vyřešili a proto bych Vás ráda požádala o zaslání detailů na naši e-mailovou adresu info@trdlokafe.cz.



Děkuji a přeji pěkné dny!

Patricie

Dobrý den, lze najít někde váš ceník nebo má každá pobočka jiné ceny? Děkuji

Trdlokafe


Dobrý den,



ceník je vždy dostupný na konkrétní pobočce.



Děkujeme a budeme se těšit na Vaši návštěvu!

Vendy Kalinová

Dobrý den,
Chci se zeptat, mám voucher na malinový trdelnik se zmrzlinou a vymazaný nutelou. A bohužel je to neprodejné, všude škrtnutá zmrzlina. Samotný trdlo nesmí prodat. Tak se chci zeptat,co mám dělat, když dnes končí voucher.
Děkuji.
S pozdravem Kalinová

Slevomat.cz

Hezký den, Vendy, děkuji Vám za dotaz.

Pokud máte zakoupený voucher, který je již po konci platnosti a vy jste ho nestihla využít, můžete se obrátit na mé kolegy na slevomat.cz/kon­takt, kteří se mrknout, zda máte možnost využít refundace – tedy vrácení částky za voucher v kreditech, který byste následně využila na Váš příští nákup.

Děkuji za pochopení a přeji hezký zbytek dne, Tereza

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru