Vepřové koleno, kuřecí křídla, coleslaw, hořčice, křen a chleba pro 2–4 osoby
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 4. 2024.
V ceně
- Vepřové koleno, 750 g
- Kuřecí křídla, 550 g (cca 5 ks)
- Salát coleslaw, 250 g (zelí, mrkev, cibule, majonéza, sůl, pepř, cukr)
- Hořčice, 80 g
- Křen, 80 g
- Chleba, 4 krajíce
- Rezervace není nutná, jídlo se ovšem připravuje cca 35–50 min., takže pokud nechcete čekat, zavolejte předem na tel. 603 775 160 – zároveň uveďte kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, pochutnejte si přímo v restauraci.
- Při rezervaci jídla předem se voucher bere jako uplatněný, takový voucher nelze stornovat či refundovat.
Neobsahuje alergeny.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2024.
V ceně
- 2× vepřové koleno, à 750 g
- Kuřecí křídla, 1100 g (cca 10 ks)
- Salát coleslaw, 500 g (zelí, mrkev, cibule, majonéza, sůl, pepř, cukr)
- Hořčice, 160 g
- Křen, 160 g
- Chleba, 8 krajíců
- Rezervace není nutná, jídlo se ovšem připravuje cca 35–50 min., takže pokud nechcete čekat, zavolejte předem na tel. 603 775 160 – zároveň uveďte kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, pochutnejte si přímo v restauraci.
- Při rezervaci jídla předem se voucher bere jako uplatněný, takový voucher nelze stornovat či refundovat.
Neobsahuje alergeny.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co vás vždycky dostane do kolen? Koleno!
A v restauraci U Rudolfa nejen to! Na stůl vám přistane pěkně královská porce – pochutnáte si na vepřovém kolenu (pro partu čtyř bude na talíři hned dvakrát) a kuřecích křídlech. Chuťový zážitek doplní i salát coleslaw, hořčice a křen, jako přílohu si přikousnete čerstvý chleba.
A co k pořádné masové hostině za pití? Určitě se k jídlu hodí pivko – na čepu je Holba a Litovel, na své si tu ale samozřejmě přijdou i milovníci nealka. Hostinu vám tu nachystají jakýkoli den v týdnu od 12:00 do 20:00. Rezervace není nutná, jídlo se ovšem připravuje cca 35–50 min., takže pokud nechcete čekat, zavolejte do restaurace předem.