4chodové menu: carpaccio, dlouze tažený hovězí vývar, flank steak i dezert
Přehled nabídky
Doteď bylo všem jasné, že čtyři jsou víc než dva. Odteď je jasné i to, že čtyři jsou víc než hlad.
Zajeďte do Drnovic na 4chodové menu, které pro vás připraví v restauraci hotelu Allvet. Jako hlavní chod se podává flank steak z vyzrálého hovězího masa s pepřovou omáčkou a pečenými plátky grenaille brambor. Pokud byste však chtěli jinou omáčku nebo přílohu, není problém, můžete je vyměnit za jinou omáčku či přílohu z aktuálního menu. Chybět nebude ani sladká tečka v podobě jablečného štrúdlu se zmrzlinou.
Tip: V hotelu mají wellness a víceúčelové hřiště s umělou trávou vhodné především na tenis, nohejbal, volejbal nebo malou kopanou. Co takhle spojit dobré jídlo s relaxem nebo sportem?
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.