Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

S rodinou za zážitky: pobyt v táborské zoo, vstupenky i péče o zvířátka

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Apartmány ZOO Tábor Tábor (mapa) 124 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Kateřina

Dobrý den,kdyz zakoupim prespani v zoo na jednu noc + osetrovatelem na 5 hodin., kdy musím zoo opustit, když píšete check out do 10 hod, ale ošetřovatelem na 5 hod. trvá do 13.00?

Apartmány ZOO Tábor


Dobrý den,



po dobu ubytování máte přístup do zoo na oba dva dny do zavíračky. Check out se vztahuje na pokoj, ale zoo můžete opustit až večer. Pokud jdete na zážitek, tak je nutné pokoj opustit před 8 hodinou, než zážitek začne.



S pozdravem



ZOO Tábor

MARTINA PĚNIČKOVÁ

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat,zda být ošetřovatelem na 5 hodín probíhá téměř po celé zoo,tedy u všech zvířátek? Děti milují opičky a tak by mě zajímalo jestli i k nim je možnost dostat se blíže. Moc děkuji za odpověď a přeji hezký den Martina

Apartmány ZOO Tábor


Dobrý den,



zážitek Staň se ošetřovatelem probíhá u malých šelem, primátů, vačnatců, velkých šelem a kopytníků. Nechodí se akorát k ptáků a plazům…jelikož tato zvířata jsou velmi plachá. Upozorňuji, že zážitek je vhodný pro děti od 9 let a je nutné mít sebou dospělou osobu (tedy další osoba na poukazu).



S pozdravem



ZOO Tábor

Pavel Schiller

Dobrý den, je v ceně na jednu noc počítána i strava nebo se kupuje zvlášť?
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Hezký den, Pavle, děkuji za dotaz.

V ceně voucheru není stravování a zoo ho pro ubytované nijak nezajišťuje. Je potřeba zajistit si vlastní, příp. můžete využít restauraci v areálu, která je ale otevřena pouze v otevírací době zoo (a nepodává snídaně).

Děkuji za pochopení a přeji hezký zbytek dne, Eva

Jana Vacková

Dobrý den,

měla bych na Vás také dotaz.

CHtěla bych to jako dárek pro mladou dvoučlennou rodinu s 2 děckem (čili varianta s ošetřovatelem nepřichází v úvahu). V recenzích ale doporučují přikoupit akci noční krmení zvířat – ale nevím, kde. Kde se prosím takovou aktivitu přikoupit?
Děkuji.

Vacková

Apartmány ZOO Tábor


Dobrý den,



noční krmení zvířat ZOO Tábor nenabízí. Je možné si přikoupit například VIP prohlídku, která se dá individuálně přizpůsobit a je vždy od 13:30 nebo potom na stránkách ZOO Tábor krmení exotických zvířat.



S pozdravem



ZOO Tábor

Kateřina Helclová

Dobrý den,

měla bych na Vás dotaz.

V případě, že by nás bylo 6 osob, je možné zajistit ubytování a zároveň ošetřování zvířat?

Děkuji.

Helclová

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino, děkuji za dotaz.

Ano, lze zajistit, jen bude nutné zakoupit minimálně 2 vouchery. rezervaci (nejlépe ihned po zakoupení) provedete skrze e‑mail zoo@zootabor.eu nebo na tel. 233 372 021.

S pozdravem,

Šarlota.

Apartmány ZOO Tábor


Vážená paní,



lze zakoupit voucher přímo pro apartmán, který má kapacitu až 8 osob ( lze i kombinovat se zážitkem Staň se ošetřovatelem). Kontaktujte nás přímo na sekretariát.



S pozdravem



ZOO Tábor

Anna

Dobry den, kdyz zakoupim prespani v zoo na jednu noc + osetrovatel na 5 hodin pro dva dospele a dite, te cinnosti osetrovatele se ucastnime jen my jako rodina danych pet hodin nebo tam mohou byt s nami i jini zajemci? Dekuji za odpoved :-)

Apartmány ZOO Tábor


Dobrý den,



zážitek Staň se ošetřovatelem probíhá v malých skupinkách (6–8 lidí), tedy je možné že se k Vám připojí ještě nějaká rodina. Záleží na obsazenosti termínu, ale o víkendy a prázdniny je toto skoro na 100%. Zážitek není individuální, vzhledem od VIP prohlídky. Ještě jen upozorním, že zážitek je vhodný pro děti od 9 let.



Hezký den



ZOO Tábor

Šárka

Dobrý den, můžeme mít sebou psa? Do Zoo by s námi nešla. Děkuji

Slevomat.cz

Hezký den, Šárko, děkuji vám za dotaz.

Ano, domácí mazlíčci jsou povoleni a mají pobyt zdarma. :)

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Lenka Rybarová

Dobrý den. Prosím, chci se zeptat, když zakoupim tuto variantu pobytu, nocovani 1 az 4 osoby+ ošetřovatel na 5 hodin, tak je to myšleno pro kolik osob, byýt ošetřovatel?

Apartmány ZOO Tábor


Dobrý den,



zážitku se mohou zúčastnit až 4 osoby pokud jsou starší 9 let. Zároveň pokud se bude účastnit nějaké dítě 9–15 let je potřeba, aby byl přítomen i někdo z rodičů.



S pozdravem



ZOO Tábor

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru