Nabídku Střelecké balíčky: zbraně elitních jednotek i z filmů mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Střelecké balíčky pro 1 i 2 osoby: zbraně elitních jednotek i osobních strážců či z akčních filmů

4,6 / 5 NKTEAM shooting (17 poboček) Žďár nad Sázavou  (mapa) 521 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Hana

Dobrý den, chtěla jsem objednat, ale v recenzích jsem se dočetla, že při rezervaci jsou pouze odpolední páteční termíny a špatné jednání. Dále pak přímo na střelnici je důležitější kvantita než kvalita a co nejrychlejší odbavení místo zážitku. Můžete mi to vysvětlit nebo mi dát záruku, že si za včasného objednání vybereme termín třeba o víkendu a budou se nám věnovat po určenou dobu a nebudou nás ,,honit". Nechceme střílet ve stresu. Chceme si to užít. Děkuji za odpověď. Hana Bohatá

NKTEAM shooting


Dobrý večer



Většinu negativních recenzí píší klienti, kteří nedodržovali pravidla. Pro Slevomat jsme odbavili cca 160 tisíc klientů. Negativních je menší procento, nikdy se nezavděčíte všem (celkem 101)



Vysvětlení :



Termíny má každá střelnice jiné, na některých střílíme opravdu jen v pátek. Vždy jsou denně alespoň tři, nebo čtyři časy. Některé střelnice střílí zase jen o víkendu. Záleží co chcete za střelnici, bývá ale vždy alternativa, tzn., že jedna střílí jen všední den, ale v dojezdové vzdálenosti je jiná, která střílí i o víkendu nebo ve svátky.



Na jednu skupinu je 12–14 osob na střeliště ( při dvou střelištích 24 osob na každém 12 osob). Jeden střelec má jednoho instruktora. Střílí max čtyři osoby najednou. Samozřejmostí je, že to musí plynout, ale nikdy jsme nepopoháněli nikoho, kdo střílel pomaleji, ale zase to není výuka střelby a střelecký kurz, . Jedná se o zážitkové střílení. Zde jde hlavně o bezpečnost. Vždy říkáme, žer každý klient je jiný, někdo si chce sám nabít, jiný je rád, že dostane nabitou zbraň a jen střílí.



Podíváte-li se i na jiná, tak většina klientů si to užila. Máme 25% lidí kteří jsou u nás podruhé až po desáté, A rádi se vracejí.



Termíny se vypisují dva měsíce dopředu, tak máte dostatečný čas. Většina stížností je od klientů, kteří nechají rezervaci na poslední chvíli.



Pokud chcete něco doplnit a vysvětlit, klidně si zavolejte na 722198635 a můžeme si popovídat a vy můžete mít dotazy.



s úctou Petr Novák www.strileni.com

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru