




Přepuštěné máslo ghí vyrobené z kolostra: na pečení, smažení i do polévek
Přehled nabídky





Jak objevit nové chutě? (Pře)pusťte uzdu fantazii.
Už jste objevili tajemství přepuštěného másla ghí? Tahle surovina, jež nabyla v poslední době obrovské oblibě kuchařů a kuchařek napříč světem, najde své uplatnění na pánvičce, v pečicí formě i v hrnci s bublající polévkou. Tento čistý máselný tuk vyrobený podle starodávné ájurvédské receptury navíc obsahuje celou řadu vitamínů, minerálů a antioxidantů.
Jak ghí vzniká? Odpařením vody a oddělením mléčné bílkoviny. Výsledkem je čistý tuk vhodný na pečení, smažení, do polévek a omáček. Perfektně poslouží zejména při smažení ryb a vajíček. Tato „ghíčka“ značky Colvia jsou navíc vyrobena z kolostra, potraviny obsahující více než 250 biologicky aktivních látek. Kolostrum, tedy prvotní mléko savců, podporuje správné fungování imunitního systému i správné složení střevní probiotické mikroflóry.
Super info: V nabídce najdete jak menší 160g sklenici (ideálně pro nákup ghí „na zkoušku“), tak větší objem s 360, nebo rovnou 595 g.
Adresa pro případné vrácení zboží:
CORINOS House, Hnojník 470, 73953 Hnojník