Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kompletní ročník časopisu 100+1 Zázraky medicíny 2023 vč. doručení

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Kateřina Šmídová

Dobrý den, zakoupila jsem dnes voucher a zajímá mě, zda je možné do Vánoc obdržet všechna čísla v jednom balíčku, který pak předám pod stromeček nebo budou čísla chodit nějak průběžně?

Slevomat.cz

Dobrý den. Kateřino,

děkuji za Váš dotaz. Ověřovala jsem přímo s poskytovatelem služby a mám potvrzeno, že poslední rozesílky budou probíhat tento týden. V případě zájmu doporučím objednávku a registraci učinit obratem, aby objednávka do případné rozesílky spadla.

Poskytovatel služby nás ujistil, že udělá, co je v jejich silách, aby výtisky odeslali do Vánoc. Standardně však platí, jak je uvedeno v nabídce: „vydaná čísla a bonusy obdržíte v několika zásilkách do 3 až 6 týdnů po aktivaci“. Poté již záleží na České poště, zda zásilky doručí v pořádku. Výtisky se odesílají ve více zásilkách i v různé dny.

S přátelským pozdravem

Emma

Jarmila

Dobrý den, chtěla bych si objednat z edice „Zázraky mediciny“ pouze Lidské tělo-všechno, co potřebujete vědět o svém těle.
Je to možné?? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Jarmilo, děkuji vám za dotaz.

Z nabídky můžete aktuálně vybírat a objednat buď variantu Kompletní ročník časopisu 100+1 Zázraky medicíny 2023 za 249,– Kč, nebo Kompletní ročník časopisu 100+1 Zázraky medicíny 2023 + bookazine Lidské tělo za 349,– Kč.

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Ladislav

Objednáno 1.11.2023, dnes 11.11.2023 a krom potvrzení v e-mailu o objednávce NIC. Ani jedno číslo časopisu. Kde se stala chyba?

Slevomat.cz

Krásný den, Ladislave, děkuji vám za dotaz. V tomto případě vás požádám, abyste se obrátil přímo na prodejce na tel. +420 545 211 8­80 či e-mailu akce@epublishing.cz, kde se s vámi na celou situaci podívají. Mějte moc hezký den, Kristýna

zuzana

časopis má chodit do schránky proč mám doplnit zpusob doručení ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzano, děkuji za dotaz.

Způsob doručení znamená adresa, kam vám bude časopis doručen.

S pozdravem,

Šarlota.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru