Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vyzkoušejte si školu smyku za 99 Kč

4,6 / 5 Libros - největší zážitkové centrum Ostrava  (mapa) 76 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Marie

Pěkný den,chci se zeptat zda chystá firma další akci.....měla bych zájem-ale je vyprodáno.Děkuji

Centrum bezpečné jízdy Libros

Dobrý den,

pro velký zájem a málo voucherů, jsme se rozhodli, že otevřeme kurzy i pro Vás, kteří jste zakoupení voucherů nestihli. Na www.centrum.libro.cz se můžete rezervovat v jednoduchém rezervačním systému, kde si vyberete den a čas, místo čísla voucheru napíšete ,,platba hotovostně,,. Veškeré podmínky zůstanou stejné, pouze platba proběhne v den kurzu u nás na Centru.

Luboš

Dobrý den,


všechno to, co zahrnuje Program zkušební lekce (teorie, jízda, zhodnoceni, …) trvá pouze 20 minut? Dá se to stihnout v takto krátké době, aby to mělo nějaký efekt? 


Budu jezdit se svým autem nebo budou použita auta Vaše? Jak je to s pojištěním a odpovědností za škodu? 


Děkuji
Centrum bezpečné jízdy Libros

Dobrý den,

právě tato akce ,,Vyzkoušejte si školu smyku za 99Kč,, je opravdu ukázková, kde si vyzkoušíte Naše disciplíny v Centru bezpečné jízdy Libros. Kurzy které jsou plnohodnotné a právě mají ten efekt, jak vy říkáte, najdete na našich stránkách www.centrum.libros.cz. Budete jezdit vlastním vozidlem, je to i z důvodu, že vlastní auto znáte, jezdíte s ním a tak si vyzkoušíte jak se právě to Vaše vozidlo chová v určitých situacích, které posléze můžete ocenit v běžném provozu. Centrum bezpečné jízdy je pojištěno a za technický stav voziodla odpovídá řidič.

Radim

Dobrý den,
5disciplín za 20 minut. To se dá stihnout

Centrum bezpečné jízdy Libros

Dobrý den,

těch 20minut, je opravdou dostačujících pro vyzkoušení si 5 disciplín, není to plný kurz, ale lehká ochutnávka našeho Centra bezpečné jízdy, kde se o Vás budou starat naši instruktoři.

Redgi

Dobrý den,
jízdy jsou ve vlastnich autech nebo zapůjčeny na polygonu ?

Centrum bezpečné jízdy Libros

Dobrý den,

v tomto kurzu je zapotřebí vlastního auta. Je to i z důvodu, že tím vlastním autem jezdite, znáte ho a hlavně si vyzkoušíte jak se přímo to Vaše auto chová v určitých situacích.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru