Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobyt ve Veľkém Mederu: snídaně či polopenze a neomezený vstup do wellness

4,0 / 5 Penzión Betty Velký Meder - Slovensko (mapa) 97 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Miroslav Adamec

Dobrý den, ve Vašem bazénku je termální voda ? Pokud ano, jak teplá ?
 Děkuji

Slevomat.cz

Krásný den, děkuji vám za dotaz. V tuto chvíli pro vás informaci ověřujeme. Jakmile vše prověříme, budeme vás zde informovat, poprosím vás tedy nyní o strpení. Děkuji za pochopení a mějte moc hezký den, Kristýna

Kamil

Dobrý den, jaká by byla cena pro 2 dospělí a 1 dítě 14 let v termínu od 6.3.-9.3.2024 a další cena pro 2 dospělí a dvě děti 3 roky a 6 let v termínu 6.3.-9.3.2024.
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Kamile, děkuji vám za dotaz.

Záleží, o jakou variantu máte zájem. V nabídce máte několik variant, ať už variantu se snídání, nebo s polopenzí. Stačí si tedy jednu z těchto variant vybrat a zvolit v online kalendáři termín, o který máte zájem. Automaticky se vám vypočítá cena za 2 osoby. Ceny za děti naleznete v sekci Děti.

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Kamil Koucký

Dobrý den, proč nedokážete odpovědět na co se zákazník ptá to je tak velký problém nebo na druhé straně dělají neschopný zaměstnanci??? Tak ještě jednou Prosím jaká by byla cena pro 2 dospělí a 1 dítě 14 let v termínu od 6.3.-9.3.2024 a další cena pro 2 dospělí a dvě děti 3 roky a 6 let v termínu 6.3.-9.3.2024. Varianta Polopenze pro všechny i pro děti v sekci děti máte totiž uvedenou jenom snídani! A ještě bych jsem se chtěl dále zeptat jestli je možnost pro ubytované na zvolený pobyt v daném terminu zabezpečit dopravu z vlakového nádraží na Penzion Betty
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Kamile,

v termínu 6. – 9. 3. 2024 je cena pro 2 osoby 8 844 Kč, příplatek za polopenzi pro dítě je 16 EUR na den. Příplatky za polopenzi pro děti se hradí až po příjezdu na recepci.

Dopravu z vlakového nádraží hotel nezajišťuje.

Hezký zbytek dne, Tereza

Jan Klement

Dobrý den,v ceně je i vstup do termalu?? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jane, děkuji Vám za dotaz.

V ceně je neomezený vstup do wellness během provozních hodin (nachází se zde vnitřní bazén s třemi protiproudy, vířivka, suchá a parní sauna). Jen Vás upozorním na to, že od 20. 11. 2023 do 29. 2. 2024 bude wellness z důvodu rekonstrukce zavřený.

Přeji hezký zbytek dne, Eva

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru