Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

5chodové degustační menu v restauraci Ginger & Fred i s vinným párováním

4,7 / 5 Ginger & Fred restaurace v Tančícím domě Praha - Nové Město  (mapa) 139 prodejů

Hodnocení podniku Ginger & Fred restaurace v Tančícím domě

4,7 703×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Personál 4,7
93.844%
Jídlo 4,6
92.38%
Prostředí 4,7
93.164%
Průběh rezervace 4,7
94.826%

Filtry
Recenze zákazníků

Výborné jídlo

I když jsem v dostatečném předstihu provedl rezervaci s požadavkem sedět u okna, při příchodu nám bylo řečeno, že všechna tato místa jsou zabrána a požadavku není možné vyhovět.

Hodnoceno: 12. prosince 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: 5chodové menu i vinné párování v Tančícím domě

lokalita je supr i vyhled

studene talire, jidlo bylo evidentne jen vyndane z lednice. Servis velmi slaby – neda se porovnat s restauracemi za podobnou cenu. V podstate mi prislo, ze jsme v tu chvili “pritezi” pro personal. Korunu tomu dal bar o patro vyse (vim, ze k restauraci nepatri.. za to se omlouvam), ale tam nas poslali pryc, protoze za 5min zaviraji + se musi koupit zase vstupenka. Moc tomuto konceptu nerozumim, ale citil jsem se jak v pasti na turisty.

Hodnoceno: 21. září 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: 5chodové menu i vinné párování v Tančícím domě

Obsluha

Hodnoceno: 24. července 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: 5chodové menu i vinné párování v Tančícím domě

Servírka byla zcela vynikající a to jak ochotou tak znalostmi a profesionalitou

Maličkost. Měl jsem voucher pro 2 osoby, ale rezervaci jsem činil pro 4 osoby a tato informace nebyla zaznamenána a tak se musel hledat adekvátní stolek, což bylo úspěšné. Na poslední chvíli jsem objednával narozeninový dort. Zcela chápu, že to nebylo realizovatelné, ale očekával jsem, že mi to aspoň bude sděleno. Negativní věci ale nepřevýšily ani zdaleka celkovou spokojenost

Hodnoceno: 16. května 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: 5chodové menu i vinné párování v Tančícím domě

Pěkné prostředí, ochotný personál a výborný pokrm. Zážitek, který můžu doporučit.
Také oceňuji, že byl voucher automaticky prodloužen, když jsme ho v původním termínu nestihli využít.

Hodnoceno: 1. prosince 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: 5chodové menu i s vinným párováním v Tančícím domě

Vše bylo v pořádku

Hodnoceno: 29. listopadu 2022
Hodnocená nabídka: 5chodové menu i s vinným párováním v Tančícím domě

výborná obsluha, velmi chutné jídlo

Hodnoceno: 29. listopadu 2022 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: 5chodové menu i vinné párování v Tančícím domě

Zajímavé prostrědí, výborné jídlo a obsluha.

Voucher obsahoval dva hlavní pokrmy s masem a místo toho byl jen jeden a polévka. Na dotaz emailem při rezervaci, ze složení menu neodpovídá voucheru, nám bylo odpovězeno, že menu je vždy s polévkou.

Hodnoceno: 26. listopadu 2022
Hodnocená nabídka: 5chodové menu i s vinným párováním v Tančícím domě

Hezke prostredi, dobre jidlo.

Hodnoceno: 24. října 2022
Hodnocená nabídka: 5chodové menu i s vinným párováním v Tančícím domě

Vyhled z terasy je nelepsi. Restaurace fajn.

Vikendova rezervace je obvykle nutna dosti v predstihu

Hodnoceno: 24. října 2022 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: 5chodové menu i s vinným párováním v Tančícím domě

Děkujeme za úžasný gurmánský zážitek. Děkujeme Davidovi, který se o nás celý večer báječně staral. Atmosféra restaurace spolu s pohádkovým výhledem, k tomu teplý podzimní večer – to je úžasná kombinace pro všechny..

Hodnoceno: 18. října 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: 5chodové menu i s vinným párováním v Tančícím domě

Líbilo se nám vše.

Hodnoceno: 14. října 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: 5chodové menu i s vinným párováním v Tančícím domě

Skvělé jídlo a obsluha na vysoké úrovní , ale i tak, nestrojené a velmi příjemné vystupování !

Hodnoceno: 26. září 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: 5chodové menu i s vinným párováním v Tančícím domě

Po vlastní skvělé zkušenosti jsme tento exkluzivní zážitek věnovali jako dárek. Obdarovaní byli po využití dárku stejně nadšeni, jako jsme byli my.

Hodnoceno: 26. září 2022
Hodnocená nabídka: 5chodové menu i s vinným párováním v Tančícím domě

Vše moc dobré, dojem zkazilo jen velké horko jak venku, tak především v restauraci.

Hodnoceno: 20. září 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: 5chodové menu i s vinným párováním v Tančícím domě

Prostředí hezké, rezervace proběhla trochu složitěji, ale celkově spokojenost

Hodnoceno: 9. září 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: 5chodové menu i s vinným párováním v Tančícím domě

Nedoporučuji! K lidem s vouchery ze slevomatu se chovají úplně jinak.
Týden dopředu jsme volali a zarezervovali stůl. Pak když jsme dorazili, řekli nám, že žádnou rezervaci nemáme. Po nějaké době nás nakonec posadili, ale u toho nejhoršího stolu při východu. Ale ono to je stejně asi jedno, protože byly skoro po celou dobu stažená stínidla, takže ani ti co seděli blíže k výhledu si z toho moc neužili. Pár který seděl vedle nás měl také voucher ze Slevomatu a stěžovali si na to samé – udělali rezervaci, kterou jim pak nechtěli uznat. Pak nám jídla nosili zatímco jsme ještě jedli ty předchozí, jen abychom odešli co nejrychleji.

Hodnoceno: 3. září 2022
Hodnocená nabídka: 5chodové menu i s vinným párováním v Tančícím domě

Vše bylo nad očekávání.

Hodnoceno: 19. srpna 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: 5chodové menu i s vinným párováním v Tančícím domě

Hodnocení je už v počtu hvězdiček!

Hodnoceno: 17. srpna 2022 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: 5chodové menu i s vinným párováním v Tančícím domě

Hezky vyhled

Servirovani 5-ti chodoveho menu trvalo pomerne dlouho. Jako hlavni chod bylo veprove maso, ktere ne kazdy ji. Ve vzorovem jidelnicku bylo hovezi nebo ryba…

Hodnoceno: 10. srpna 2022 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: 5chodové menu i s vinným párováním v Tančícím domě
Nahoru