Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pohodový pobyt přímo u Rožmberku s polopenzí i privátní vířivkou

Mimořádné
Mimořádná nabídka, která patří mezi 10 % nejlépe hodnocených na Slevomatu a má dostatečný počet recenzí.
4,8 / 5
Pivovar Rožmberk Jižní Čechy (mapa) 80 prodejů

Hodnocení podniku Pivovar Rožmberk

4,8 28×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,7
93.684%
Personál 4,7
93.684%
Jídlo 4,7
93.684%
Lokalita 4,7
94.736%

Filtry
Recenze zákazníků

Nový hotel s restaurací otevřený teprve v 07/2023 a je to znát, vše nové. Navíc, v dobrém slova smyslu, za mě dumpingové ceny, ubytování a především strava na velmi vysoké úrovni, opravdu vynikající. Hrad a zámek hned přes Vltavu na druhém břehu, nádherný výhled ve dne a snad ještě lepší v noci, když je hrad nasvícen a je tak i lépe vidět na Perchtu. 😊

 Vyjádření podniku
Před 2 měsíci

Dobrý den, Tomáši, my Vám moc děkujeme za příjemnou recenzi. Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo a budeme se těšit na příští návštěvu.
Krásný zbytek Vánočních svátků a šťastný nový rok.
Tým hotelu u Martina & pivovaru Rožmberk

Hodnoceno: 18. prosince 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt přímo u Rožmberku s polopenzí i vířivkou

Nádherné čisté pokoje, nový zrenovovany hotel a pivovar. Personál skvělý, jídlo a pivo vynikající. Určitě se opět vrátíme.

 Vyjádření podniku
Před 3 měsíci

Dobrý den, Heleno,
moc děkujeme za příjemnou recenzi.
Budeme rádi, pokud nás někdy znovu navštívíte.
S pozdravem
tým hotelu Martin & pivovaru Rožmberk

Hodnoceno: 28. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt přímo u Rožmberku s polopenzí i vířivkou

Pěkná lokalita malé městečko které má své kouzlo i v zimním čase.
Pivovar je krásně opravený, pokoje jsou také hezké a dobře vybavené.
Celkově všude uklizeno a čisto.
Chutná kuchyně a vstřícná paní provozní.

Hotel je označený 4 hvězdami ale to spíše jen pokoje a ceny,
zbytek/ bych dle mého soudu/byl na krásné 3 hvězdy.
Parkoviště neoplocené za obchodem u nakladových ramp za 200 kč/noc

 Vyjádření podniku
Před 3 měsíci

Dobrý den, děkujeme za Vaší zpětnou vazbu, které si moc vážíme.
S pozdravem
tým hotelu Martin & pivovaru Rožmberk

Hodnoceno: 27. listopadu 2023
Hodnocená nabídka: Pobyt přímo u Rožmberku s polopenzí i vířivkou

Krásné prostředí, klidné jihočeské městečko u řeky Vltavy s výhledem na hrad. Strávili jsme tu víkend, vč. prohlídky pivovaru a rozsvícení vánočního stromu. Pokoj čistý, připravený, velmi pohodlná luxusní postel. Restaurace stylová, jídlo výborné, obsluha příjemná a pozorná. Rádi se k vám vrátíme.

Není co vytknout.

 Vyjádření podniku
Před 3 měsíci

Dobrý den, Pavle,
moc děkujeme i my Vás rádi uvidíme.
S pozdravem
tým hotelu Martin & pivovaru Rožmberk

Hodnoceno: 26. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt přímo u Rožmberku s polopenzí i vířivkou

Posezonní klídek, skvělé jídlo a dobré pivko. Pohoda :-)

 Vyjádření podniku
Před 3 měsíci

Dobrý den, Radku, moc děkujeme za milou recenzi.
Budeme se na Vás těšit i příště.
S pozdravem
tým hotelu Martin & pivovaru Rožmberk

Hodnoceno: 23. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt přímo u Rožmberku s polopenzí i vířivkou

Vřele doporučuji od samého příjezdu až do odjezdu bylo vše naprosto perfektní. Personál naprosto skvělý včetně vrchního Miroslava to je člověk na svém místě. Vše bylo nad očekávání perfektní. Vřele doporučuji a určitě se ještě ukážeme. Moc děkujeme pokoj 208 😉

 Vyjádření podniku
Před 4 měsíci

Dobrý den, Petře, moc děkujeme za milou recenzi, jsme velmi rádi, že se vám líbilo a budeme rádi, pokud nás opět navštívíte!
S pozdravem
tým hotelu Martin &pivovaru Rožmberk

Hodnoceno: 22. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt přímo u Rožmberku s polopenzí i vířivkou

Příjemná obsluha v pivovaru, dobré jídlo

na pokojích bych viděla lepší vybavení, např. fén, také nebylo moc prostoru kam si dát oblečení, ručníky…ale předpokládám že je to tím, že je hotel opravdu fungl nový

 Vyjádření podniku
Před 4 měsíci
Hodnoceno: 18. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt přímo u Rožmberku s polopenzí i vířivkou

ve městě bylo vše zavřené, kromě hotelu žádná možnost někam jít večer

 Vyjádření podniku
Před 4 měsíci

Dobrý den, děkujeme za Vaší návštěvu v našem pivovaru Rožmberk.
Bohužel, Rožmberk je malé městečko a v mimo sezónu jsou veškeré podniky zavřené, ale i tak doufáme, že se Vám u nás líbilo?
S pozdravem
tým hotelu Martin & pivovaru Rožmberk

Hodnoceno: 10. října 2023
Hodnocená nabídka: Pobyt přímo u Rožmberku s polopenzí i vířivkou

- perfektní postele s kvalitním povlečení
– vše nové a příjemně designově sladěné
– velkorysé snídaně i vynikající večeře

 Vyjádření podniku
Před 4 měsíci

Dobrý den, Jane, moc děkujeme za krásnou recenzi, budeme velmi potěšeni, pokud nás znovu navštívíte.
S pozdravem
tým hotelu Martin & pivovaru Rožmberk

Hodnoceno: 9. října 2023
Hodnocená nabídka: Pobyt přímo u Rožmberku s polopenzí i vířivkou

Nově zrekonstruovaný hotel s krásným výhledem na hrad Rožmberk. Bohaté snídaně, moderní a dobře vybavené pokoje.
Velmi milá obsluha v restauraci! Především slečna, co měla službu v neděli 24. 9. To je poklad!
Výborné pivo.

Z hotelu na snídani do restaurace musíte venkem. V zimě to nemusí být úplně příjemné.
Pro hůře pohyblivé hosty to není příliš vhodné ubytování – hodně schodů a bez výtahu.
Horní patro je pod zkosenou střechou, takže se častokrát uhodíte do hlavy. :)
V koupelně není fén.

 Vyjádření podniku
Před 4 měsíci

Dobrý den, Jano, děkujeme za Vaší zpětnou vazbu.
Za drobné nedostatky se omlouváme.

Budeme velmi rádi, pokud nás někdy opět navštívíte, recepce Vám ráda pomůže s výběrem vhodnějšího pokoje.

S pozdravem
tým hotelu Martin & pivovaru Rožmberk

Hodnoceno: 28. září 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt přímo u Rožmberku s polopenzí i vířivkou

Příjemný profesionální personál, vynikající jídlo, příjemné ubytování. Vřele doporučuji!

Hodnoceno: 25. září 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt přímo u Rožmberku s polopenzí i vířivkou

Velmi prijemny pobyt:)

Všechno super, akorát chybí fen na pokojich i ve wellness.

 Vyjádření podniku
Před 4 měsíci

Dobrý den, moc děkujeme za Vaší zpětnou vazbu. Za nedostatky se omlouváme, intenzivně se na nich pracuje, ale věříme, že i přes to, jste si pobyt u nás užili.
S pozdravem
tým hotelu Martin & pivovaru Rožmberk

Hodnoceno: 22. září 2023
Hodnocená nabídka: Pobyt přímo u Rožmberku s polopenzí i vířivkou

Naprosto bezchybný pobyt, moc jsme si ho užili. Nádherné ubytování, skvělé jídlo, ochotný a milý personál. Výborná lokalita – výhled na hrad a nepřeberné možností výletů v okolí. Zase přijedeme

 Vyjádření podniku
Před 4 měsíci

Dobrý den, Lenko,
mockrát děkujeme za Vaše milé hodnocení, budeme se těšit na Vaší příští návštěvu!

S pozdravem
tým hotelu Martin & pivovaru Rožmberk

Hodnoceno: 20. září 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt přímo u Rožmberku s polopenzí i vířivkou

Perfektní jednání personálu, špičkové jídlo, na polopenzi velký výběr z jídelního lístku.

 Vyjádření podniku
Před 4 měsíci

Dobrý den, Jaromíre,
moc děkujeme za zpětnou vazbu. Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo a že jste si pochutnali v naší restauraci.

S pozdravem

tým hotelu Martin & pivovaru Rožmberk

Hodnoceno: 13. září 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt přímo u Rožmberku s polopenzí i vířivkou

Hezké nově zrekonstruované prostředí, příjemný personál a dobrá kuchyně.

 Vyjádření podniku
Před 4 měsíci

Dobrý den, Michale,
moc Vám děkujeme!
Zdraví Vás
tým hotelu Martin & pivovaru Rožmberk

Hodnoceno: 7. září 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt přímo u Rožmberku s polopenzí i vířivkou

Vše bylo suprové, jak pokoje, tak obsluha, prostě na výbornou…určitě všem rádi doporučíme

 Vyjádření podniku
Před 4 měsíci

Dobrý den, Dano,
děkujeme za krásnou recenzi! Budeme velmi potěšeni, pokud Vás u nás uvidíme znovu.
S pozdravem
tým hotelu Martin & pivovaru Rožmberk

Hodnoceno: 6. září 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt přímo u Rožmberku s polopenzí i vířivkou
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.