Moderní ubytování v centru Krakova: jídlo i výhled na hrad Wawel

od 1 630 Kč
Vybrat variantu
Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Q Hotel Plus (kontakt) Krakov - Polsko (mapa) 337 prodejů

Hodnocení podniku Q Hotel Plus

4,7 55×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,8
96.17%
Personál 4,7
93.478%
Jídlo 4,7
94.348%
Lokalita 4,9
97.392%

Filtry
Recenze zákazníků

Krásný nový hotel, vynikající jídlo a super poloha. Určitě doporučuji.

Hodnoceno: 11. července 2024 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt v Krakově: pobyt s jídlem i výhledem na hrad

Umístění hotelu v centru města
Čistota pokoje

Na pokoji chyběly skříně
Málo parkovacich míst

Hodnoceno: 10. července 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Krakově: pobyt s jídlem i výhledem na hrad

Skvělá lokalita, perfektní ubytování, výborné snídaně!!!
Můžu jenom doporučit !!!

Hodnoceno: 8. července 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Krakově: pobyt s jídlem i výhledem na hrad

Hotel má výbornou polohu v blízkosti centra. Ubytování bylo čisté a snídaně bohaté. Doporučujeme.

Hodnoceno: 7. července 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Krakově: pobyt s jídlem i výhledem na hrad

Skvělá lokalita blízko hradu i hlavního náměstí. Pěkný a čistý hotel, vstřícný personál, výborné snídaně, kde je možnost velkého výběru. Večeře také chutné, jen není možnost výběru, nevíte, co dostanete.

Parkování je velký problém, který se neřeší. Parkování v hotelu plné, veřejné parkoviště u hotelu je možné využít jen za předpokladu, že máte dostatek mincí. Dva automaty na karty dlouhodobě nefunkční, musíte tedy vybrat hotovost ve zlotých a ty směnit na mince, abyste mohli parkovat. Bohužel kolem parkoviště chodí sem tam místní hlídač, který vše kontroluje a dává pokuty. Nedoporučoval bych tedy nezaplatit parkovné.

Hodnoceno: 7. července 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Krakově: pobyt s jídlem i výhledem na hrad

Výborné jídlo, čisté ubytování a blízko do centra

Hodnoceno: 3. července 2024 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt v Krakově: pobyt s jídlem i výhledem na hrad

Krásné a čisté ubytování kousek od centra města. Snídaně švédské stoly moc dobré, velký výběr.

Měli jsme 4 x polopenzi – snídaně švédské stoly, ty byly OK a večeře servírované bez možnosti výběru. Večeře byly dobré, ale druhý a čtvrtý večer byla úplně stejná večeře – polévka, druhé jídlo i moučník stejný 2× za pobyt na 4 dny, což nás trochu nemile překvapilo, Ale jinak bylo jídlo velmi chutné.

Hodnoceno: 2. července 2024 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Pobyt v Krakově: pobyt s jídlem i výhledem na hrad

Lokalita, zařízení, snídaně.

Drahé parkování.

Hodnoceno: 17. června 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Krakově: pobyt s jídlem i výhledem na hrad

Lokalita, kousek přes řeku centrum…
Snídaně vynikající
Moderní pěkný hotel i pokoje

Hotelové parkování za 90 PLN limitovany počet, public parking za 40PLN na den

Hodnoceno: 29. května 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Pobyt v Krakově: pobyt s jídlem i výhledem na hrad

Nový hotel, všude čisto

Hotel nemá vlastní parkoviště. U hotelu je jen malé placené, bohužel byl dost problém vůbec zaparkovat. Všude plno. Check in uvádí Slevomat od 14hodin , ale je až od 15hod tak pozor. Přijeli jsme o něco dříve a nebyla vůbec snaha nás ubytovat dřív, přitom hotel byl poloprázdnej.

Hodnoceno: 21. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Krakově: pobyt s jídlem i výhledem na hrad

Top. Cisty hotel, vynikajici snidane.

Hodnoceno: 13. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Krakově: pobyt s jídlem i výhledem na hrad

hotel na úrovni, lokalita

Hodnoceno: 13. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Krakově: pobyt s jídlem i výhledem na hrad

vynikající snídaně

Hodnoceno: 5. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Krakově: pobyt s jídlem i výhledem na hrad

Pěkné ubytování, dobré jídlo, vstřícný personál

Je to dál od centra

Hodnoceno: 13. března 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Krakově: pobyt s jídlem i výhledem na hrad

Prostředí a komunikace byli velmi slušné . Stoprocentní spokojenost. Dekuji.

Všechno bylo v pořádku. DĚKUJI.

Hodnoceno: 7. března 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Krakově: pobyt s jídlem i výhledem na hrad

Přístup personálu, krásný a čistý hotel, velmi dobré umístění.

Příšerné večeře bez možnosti výběru. Nerespektují případné alergie a nabízejí specifické pokrmy, pro děti ( a vlastně i dospělé) příliš ostré.

Hodnoceno: 31. prosince 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt v Krakově: pobyt s jídlem i výhledem na hrad

Lokalita, personal, poměr cena výkon

Hodnoceno: 16. prosince 2023
Hodnocená nabídka: Pobyt v Krakově: pobyt s jídlem i výhledem na hrad

Hotel je kousek od Starého Města. Pokoj čistý. Postele pohodlné, ale užší. Snídaně fantastické. Večeře bez možnosti výběru. Komu nechutnají kroupy nebo krémové rizoto, má smůlu. S personálem se domluvíte bez problému i česky. Parkování jsme měli zamluveno v podzemní garáži, jinak venku by to byl kvůli sněhu problém.

Hodnoceno: 13. prosince 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Krakově: pobyt s jídlem i výhledem na hrad

VELMI doporučuji tento hotel Q Hotel Plus – pokoj 575 / 9–10. 12. 23 – částečný pěkný výhled na Wawel :)
Blízkost centra do 10 min procházkou, příjemný personál recepce a jiní . Pokoj kvalitní postele -matrace, servis i čistota na pokoji.
Snídaně úžasné – výběr ovoce pro výrobu fresh šťávy, čerstvé sýry, pomazánky, kvalitní uzeniny , zelenina, celerálie , jogurty, teplé pokrmy vejce, fazole , polévka, dezerty, gofry, káva , čaj a jiné
Velmi rádi se vrátíme a děkujeme za skvělé ubytování i služby i za krásně strávený čas v adventu. Příště rádi ochutnáme stravování s PP protože kuchyně hotelu získala ocenění.

Parkování , .. ale za to hotel nemůže , ..již za 20 min po parkovaní za hotelem na ulici Wygrana, ani jsme nestačili se nahlásit na recepci a vytáhnout kufry .Kontrolor podepsán p. Biel , pravděpodobně číhal a přešlapoval kolem, všude mnoho sněhu, chtěli jsme se zorientovat – ale platit je třeba ihned :( , snad dostane prémie za pohotovost :( Nastává problém, jak zaplatit pokutu ve výši 150 zl.

Hodnoceno: 13. prosince 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Krakově: pobyt s jídlem i výhledem na hrad

Lokalita hotelu téměř v centru, velmi dobrá dostupnost tram i bus. Skvěle pokryto, jezdí často i o víkendu. Hotel perfektní, pokoje útulné a čisté, vynikající a bohatá snídaně, co jen si vymyslíte, lokální jídla. Vše proběhlo naprosto v pořádku.

Hodnoceno: 12. prosince 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Krakově: pobyt s jídlem i výhledem na hrad
Nahoru