Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1 nebo 2 hodiny v oblacích: let horkovzdušným balónem v páru či skupince

4,8 / 5 GO balony Plav  (mapa) 93 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Magda

Dobrý den, koukám, že vytrvale ignorujete dotaz ohledně možnosti odstoupení od smlouvy (nákupu) ve 14 denní zákonné lhůtě. Jak je to s odstoupením od nákupu v této zákonné lhůtě, vrátíte peníze?

GO balony


Dobrý den,



nerozumím, tento dotaz vidím poprvé. Ve 14 ti denní lhůtě samozřejmě peníze vracíme dle zákona, adhoc, je to otázka na Slevomat, protože my jako partner máme akci vyúčtovanou cca 14 dní po skončení akce. Díky

MD

Dobrý den, je nějaký let možný z Prahy?
Na tabulku odletů se není možné dopředu podívat (Vyžaduje zadání voucheru). Taktéž se chceme zeptat pokud by obdarovaný z nějakého důvodu dárek v podobě letu odmítl – je možné vrátit a za jakých podmínek? Dostaneme vrácené kredity a zaplacené peníze?

Slevomat.cz

Hezký den, děkuji Vám za dotaz. Na této stránce naleznete dostupné termíny a místa odletů, které si můžete před rezervací prohlédnout. Praha zde bohužel jako odletové místo není zmíněna. Co se týče storno podmínek, je nutné se řídit podmínkami, které naleznete u každé nabídky v sekci Storno podmínky. V případě, že si nejste jisti, zda je tento zážitek to pravé ořechové, můžete v košíku přikoupit také výměnu dárku, kdy do 2 měsíců od zaplacení (v rámci platnosti voucheru) může obdarovaný dárek vyměnit. Připíšeme mu kredity ve stejné výši platné 1 měsíc. S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

MD

Dobrý den Terezo, skvělé, akorát drobný detail, že k zobrazení míst odletu je nutné zadat číslo letenky :.// Rádi bychom místa odletu věděli před zakoupením, respektive si prohlédli možnosti. Dále se dotazujeme možnost zákonného odstoupení od koupě v zákonné lhůtě. Toto odstoupení podle zákona u vás možné není?

Slevomat.cz

Hezký den, děkuji Vám za odpověď. Po zobrazení stránky klikněte na tlačítko Zobrazit přehled všech termínů, kde se Vám následně zobrazí jednotlivé termíny, časy a místa odletu a obsazenost. :-) S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Helena Rážová

Hezký podvečer. Let balonem bychom rádi věnovali kolegovi, který odchází . Vzhledem k tomu, že neznáme jeho priority, nevíme, odkud let koupit. Je možné, abychom koupili voucher a on si pak místo, odkud bude balon startovat, vybral z Vaší nabídky sám?
Děkuji za odpověď.
S pozdravem Hela Rážová

Slevomat.cz

Dobrý den, Heleno,

děkujeme za Váš dotaz. V rámci varianty „Basic: hodinový let pro 1 osobu“ je k dispozici několik odletových míst. Rezervace se provádí výhradně prostřednictvím online formuláře na adrese www.letime-balonem.cz/tabulka. Zde si dotyčný po zadání kodu letenky vybere termín a lokalitu. Dá se tam také zobrazit přehled všech termínů. Je ovšem důležité, aby dotyčný rezervaci letu provedl co nejdříve po obdržení voucheru, doporučuje se do jednoho měsíce od nákupu.

Hezký den,

Helena

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru