Nabídku Odstranění znaménka, pihy či bradavice K-laserem mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Už žádné vady na kráse: odstranění znaménka, pihy či bradavice K-laserem

4,7 / 5 Medicalcentrum Jamarti Praha Praha - Krč  (mapa) 109 prodejů

Hodnocení podniku Medicalcentrum Jamarti Praha

4,7 676×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,6
92.264%
Prostředí 4,6
92.532%
Průběh rezervace 4,8
96.116%
Personál 4,7
93.472%

Filtry
Recenze zákazníků

Měla jsem vyvýšenou pihu na tváři a odstranění bylo rychlé a bezbolestné. Za cca 5 minut byla odstraněná a zarovnaná s okolním povrchem. Dnes už je zahojená, na místě je jen suchý pozůstatek strupu, který je každým dnem méně viditelný.
Jsem spokojená, děkuji 😊

Hodnoceno: 4. prosince 2023
Hodnocená nabídka: Odstranění znaménka, pihy či bradavice K-laserem
Hodnoceno: 4. srpna 2023
Hodnocená nabídka: Odstranění znamének, pih či bradavic K-laserem

čisté, milé sestřičky, šlo to jak na běžícím pásu

Hodnoceno: 4. srpna 2023
Hodnocená nabídka: Odstranění znamének, pih či bradavic K-laserem

Velká spokojenost, bezbolestné odstranění pihy na velmi citlivém pro mě místě .. sestřička úžasná👍 děkuji👍

Hodnoceno: 14. července 2023
Hodnocená nabídka: Odstranění znamének, pih či bradavic K-laserem

Byl jsem na odstranění bradavice z krku celá akce trvala ani né 10 minut naprosto bezbolestně . Jsem moc spokojený a rovnou jsem se objednal znovu .

Termínů na Pražské pobočce je méně ale určitě se vyplatí počkat.

Hodnoceno: 23. června 2023
Hodnocená nabídka: Odstranění znamének, pih či bradavic K-laserem

Perfektní bezbolestné odstranění pihy..

Jediná nevýhoda je ta, že tam jsou jen v pátek.

Hodnoceno: 2. dubna 2023
Hodnocená nabídka: Odstranění znamének, pih či bradavic K-laserem

Můžu jen doporučit, zatím je to těsně po odstranění ale líbilo se mi rychlost, nemusel jsem dlouho čekat a příjemná sestřička :) a na centrále se dá vcelku dobře dohodnout i čas, že vám zavolají, když někdo odpadne.

Hodnoceno: 1. dubna 2023
Hodnocená nabídka: Odstranění znamének, pih či bradavic K-laserem

Rychlost
Přátelský přístup
Pan lékař taký kouknul na ostatních znamének

Bohužel není tam dobře větrání takže uvnitř smrdí jak spálená kůže

Hodnoceno: 4. března 2023
Hodnocená nabídka: Odstranění znamének, pih či bradavic K-laserem

Pásová výroba…
Nebyl žádný čas na otázku, jenom se zeptal co chci odstranit a už bylo po všem. Na kontrolu znamének, nič neřekl protože je ani neviděl, tak to bylo rychlé.
Ochota personálu mizerná.
Příště raději odběhnu jinam!!!

Hodnoceno: 4. ledna 2023
Hodnocená nabídka: Odstranění znamének, pih či bradavic K-laserem

Bola som uz niekolko krat, vzdy som maximalne spokojna s vysledkom. Odstranene znamienko sa vzdy krasne zahoji, bez jazvy

Hodnoceno: 20. prosince 2022
Hodnocená nabídka: Odstranění znamének, pih či bradavic K-laserem
Hodnoceno: 9. prosince 2022
Hodnocená nabídka: Odstranění znamének, pih či bradavic K-laserem

Moc milý pán doktor. Byl na zákroku 11 letý syn a pan doktor s ním moc hezky komunikoval, vysvětlil…

Hodnoceno: 3. prosince 2022
Hodnocená nabídka: Odstranění znamének, pih či bradavic K-laserem

vše super

-

Hodnoceno: 26. listopadu 2022
Hodnocená nabídka: Odstranění znamének, pih či bradavic K-laserem

Lékař vůbec nic nevysvětlil, nemluvil

Hodnoceno: 29. září 2022
Hodnocená nabídka: Odstranění znamének, pih či bradavic K-laserem

Kvalita, rychlost, preciznost.

Hodnoceno: 20. srpna 2022
Hodnocená nabídka: Odstranění znamének, pih či bradavic K-laserem
Hodnoceno: 3. srpna 2022
Hodnocená nabídka: Odstranění znamének, pih či bradavic K-laserem

NR

Hodnoceno: 3. června 2022
Hodnocená nabídka: Odstranění znamének, pih či bradavic K-laserem

Rychlost objednani

Zákroky se provádějí na Poliklinice Budějovická za KFC ve 4p. Jsou tam 2 místnosti, které jsou propojeny dveřmi. Pacient který je hned v 1 místnosti je v nevyhodě, jelikož všichni v čekárně vidí co přítomný pan asi doktor zrovna provadí. Každý další pacient prochází kolem lůžka do další místnosti. Samotny zákrok trvá cca 8 vteřin pan dr se mi zeptal co chci odstranit řekla jsem, že nevím ať se mi na bradavice podívá. Zkoukl 3 a usoudil že 1 odstrani (tu nejmenší co nebyla videt)píchl inj.docela bolestivé a hned asi Laserem (nenasadil mi ochrané bryle)odstraňoval 2× zaboleno a řekl sestra vám to přilepí. A už měl v 1 místnosti další pacientku a šel se věnovat jí. Žádne poučení, jak se mám po zákroku chovat nic.
Muž měl také voucher a jemu odstranil bradavice 4ks.
V čekárně bylo 8 žen a 2 muži během 10 min nebyl nikdo. Nevim, ale připadala jsem si jak na běžícím páse.
Ani nevím jak se pán jmenoval nikde nebylo jeho jméno.

Hodnoceno: 14. května 2022
Hodnocená nabídka: Odstranění znamének, pih či bradavic K-laserem

OK :))

Hodnoceno: 24. dubna 2022
Hodnocená nabídka: Odstranění znamének, pih či bradavic K-laserem

Jako vždy rychlost, preciznost, dochvilnost. Naprostá spokojenost se službami pana doktora.

Hodnoceno: 3. dubna 2022
Hodnocená nabídka: Odstranění znamének, pih či bradavic K-laserem