Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pastvina: vstup s krmením pro zvířátka, poukaz na občerstvení i sleva do obchůdku

4,7 / 5 Pastvina Sušice  (mapa) 21 prodejů

Hodnocení podniku Pastvina

4,7 15×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Personál 4,2
84.091%
Jídlo 4,0
80%
Prostředí 4,4
88.182%
Průběh rezervace 4,3
86.364%
Kvalita služeb 4,7
94.546%

Filtry
Recenze zákazníků

Krásné místo, možnost kontaktu se zvířátky. Pro děti krásný zážitek..

Hodnoceno: 29. září 2022 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Krmení a procházka se zvířátky v jedlém parku

Moc děkujeme panu průvodci za úžasné dopoledne na farmě. Nic není víc, než vidět, jak lidé dělají svou práci s láskou a zvířátka se díky nim mají skvěle. Pastvina je úžasné místo pro všechny milovníky přírody, zvířat, klidu a dobré nálady. Doporučujeme jak dospělým, tak dětem. Krmení zvířátek bylo úžasné, procházka s oslíky taktéž. Dozvěděly jsme se mnoho nových věcí a kontakt se zvířaty byl úžasný. Určitě se sem budeme vracet, až zase navštívíme Šumavu! Maminka byla z dárku nadšená a já také :-) Děkujeme! :-)

Hodnoceno: 27. srpna 2022 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Krmení a procházka se zvířátky v jedlém parku

Váhali jsme zda voucher koupit, ale udělali jsme dobře. Byli jsme mimo otvírací dobu, takže sami. Pán se ohromně věnoval dětem, vše jim ukázal a těm se to hodně líbilo, přesto , že zvířátka znají. Nakonec jsme dostali domácí limonádu a dárek. Jsme rádi, že jsme tam byli a určitě se zase vrátime. Stojí to za návštěvu. Děkujeme

Hodnoceno: 7. července 2022 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Krmení a procházka se zvířátky v jedlém parku

Celkově se nam park líbil, procházka s lamou byla fajn. Pan co šel s námi byl příjemný. Měli tu moc dobrou točenou zmrzlinu, jídlo i pitím.

O naší rezervaci nikdo z přítomných nevěděl, vyřešilo se to ale po x minutách na místě. S voucherem byl také problém, netušili co v něm vše je a to i přesto, že jsme jim ho dali k dispozici. Místo 4 jídel jsme dostali jen dvě, dezert žádný atd. Poměrně drahy výlet :-) ale den nám to nezkazilo.

Hodnoceno: 19. října 2021 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Procházka s lamou a piknik v parku se zvířátky

Je to skvělé místo k odpočinku

Hodnoceno: 18. října 2021 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Procházka s lamou i piknik v parku se zvířátky

Úžasná zkušenost mezi zvířaty, prostředí inspirativní biofarmy, skvělý personál, velice chutné jídlo. Naprosto doporučuji ❤️

Hodnoceno: 19. září 2021 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Procházka s lamou i piknik v parku se zvířátky

Naprosto skvěle místo, výborné jídlo a pití , roztomilá zvířátka, milý a ochotný personál. Procházka s lamou úžasná. Nemáme co vytknout. Děkujeme za fantastický den! Stoprocentně se vrátíme a budeme doporučovat

Hodnoceno: 6. září 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Procházka s lamou i piknik v parku se zvířátky

Velmi milý personál. Všichni se nám ochotně věnovali. Moc příjemný zážitek. Jen Lamě se na procházku moc nechtělo, jakmile viděla ohlávku, utíkala pryč. Nakonec jsme jí ale přemluvili.

Hodnoceno: 9. srpna 2021 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Procházka s lamou a piknik v parku se zvířátky

Jídlo bylo chutné a prostředí hezké, místo je ideální jako krátká zastávka pro rodiny, pokud se zrovna vyskytují někde v okolí.

Organizace dost pokulhávala. Většina personálu nevěděla, o co přesně jde, což by až tak nevadilo, ale přestože v nabídce stálo výběr z několika jídel, na výběr jsme u jídla ani limonády nedostali, prosecco se také nekonalo a o kávu na závěr jsme si museli říkat. Ráda bych podnik ohodnotila lépe, protože působí jako sympatický počin, ale je třeba trochu zapracovat na organizaci, aby si zákazníci odnesli příjemnější zážitek.

Hodnoceno: 21. července 2021 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Piknik v jedlém parku Pastvina pro 1–6 osob

Vše bylo naprosto perfektní.

není nic co by se mi nelíbilo

Hodnoceno: 28. června 2021 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Procházka s lamou i piknik v parku se zvířátky
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.