Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zbavte se bolestí pohybového aparátu pomocí svalové terapie

Centrum Svalové Terapie Praha - Smíchov  (mapa) 481 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Hana Němcová

Dobry den, berou me krece do prave pulky tela: lytko pri spani, mezi zebry pri kychnuti nebo nekdy pri skloneni a zaberu do brisnich svalu a pak do prstu u ruky , kdyz neco dloho drzim adovam do toho silu. Uz pul roku jim Magne B Forte. Mohlo by mi pomoci vase masaz?

Centrum Svalové Terapie


Dobrý večer paní Němcová, podle vámi popsaných příznaků by se mohlo jednat o tlak svalů na kořeny nervů v oblasti krční a hrudní páteře. Příčinou v mnoha podobných případech u našich klientů byla svalová nerovnováha v horní polovině těla.



Je to u nás velice častý případ, hořčík nepomůže. Běžně to s klienty vyřešíme úplně za 3–4 návštěvy trvající 45minut, zlepšení stavu ale poznáte už po první návštěvě.



Doporučuji zatím koupit jeden voucher 45min a počkat na reakci po první terapii, abychom mohli potvrdit svalový původ problému. Podle reakce (i negativní) Vám poradíme jak dále problém řešit. S pozdravem



Masér Míra

jakub

bude v nabídce ještě pernamentka na 150 min?

Centrum Svalové Terapie


Dobrý den, z kapacitních důvodů do června neplánujeme další navyšování počtu voucherů. Děkujeme za pochopení

Jakub

Hezky den lze se objednat k maserovi Mirovi?

Centrum Svalové Terapie


Dobrý den, dle kapacit je pro Vás Míra k dispozici v pondělí, středu a ve čtvrtek od 7:00 do 14:00 a v úterý po celý den od 7:00 do 19:00.



Vzhledem k velkému zájmu jsme pro akutní případy zprovoznili e-mail recepce@centrumsvaloveterapie.cz, kde nám v neodkladných případech můžete zanechat vzkaz s vaším kontaktem a my vám zavoláme a zkusíme najít pohotovostní termín mimo klasickou provozní dobu masérů

Jana

Dobrý den, je permanentka přenosná?

Centrum Svalové Terapie


Dobrý den, nabité minuty může čerpat kdokoli. Na jeden účet u nás v systému chodí i celé rodiny či firmy. Libovolný počet minut i lze věnovat prostřednictvím Vámi vytvořeného dárkového kódu v sekci Věnovat minuty.



Masér Míra

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru