Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

4 dny v Českém ráji pro DVA. Dítě do 7 let zdarma

4,4 / 5 Hotel Paradis*** Český ráj (mapa) 269 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Ilona

Dobrý den,
máte volný termín od 25.10.-28.10.?

Hotel Paradis

Dobrý den,

v tomto termínu máme dostatek volných pokojů. Těšíme se na vaši návštěvu.

Simona

Dobrý den, zajímalo by nás kolik by byl doplatek za syna 18 let. Děkuji

Hotel Paradis

Dobrý den, děkuji za Váš dotaz, syna 18 let považujeme za dospělou osobu, která by u nás doplácela 1000,– kč se všemi službami jako je na voucheru. Přeji hezký den

Simona

Dobrý den, chci se zeptat, zda máte ještě volný termín ve dnech od 1.7. – 6.7. Je jedno, které dny v tomto období by to byly. Předem děkuji za odpověď.

Lena

Dobrý den,
máte volný termín od 5.7.-8.7. pro dvě osoby?
 Děkuji

Alena

Dobrý den,ctěla bych se zeptatjestli máte volný termín 1.8.-4.8.2012 nebo 7.8.-10.8.2012? Kolik bych platila za 2 dospělé osoby a 1 dítě 7 let? Kolik potřebuji vocherů a jak se to kupuje? Ještě jsem zde nenakupovala. Děkuji.

Hotel Paradis

Dobrý den, prosíme ohledně volných termínů kontaktujte recepci e-mailem info@hotelparadis.cz, nebo na tel. 608 800 330, pokud prostudujete nabídku os Slevomatu, nahoře zelené okénko: Koupit

Radka

Dobrý den,
zajímalo by mě, jestli je v hotelu k dispozici úschova kol a jestli jsou v okolí hotelu cyklotrasy napojující např. k Prachovským skalám…Ohledně termínu bych napsala e-mail, ale předběžně by mě zajímalo, jestli jsou volná místa v září? Předem moc děkuji za odpovědi!

 R.L.

Hotel Paradis

Dobrý den,
v hotelu máme k dispozici 2 úschovny kol (příp. zavazadel, kočárků apod.) V září není problém. Na kole můžete jezdit po Českém ráji minimálně týden a stále budete mít co zajímavého navštěvovat. Více informací ohledně cyklotras najdete např. zde:
http://www.cesky-raj.info/cs/sport-a-relaxace/cykloturistika/cyklotrasy.html
Těšíme se na Vaši návštěvu

Jarka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli máte volný dvoulůžkový pokoj od 5. do 8.7.2012 a jestli je v okolí možnost koupání. Děkuji předem za odpověď

Hotel Paradis

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem, bohužel volné pokoje od 7.7., koupání v okolí možné. Ale přímo v Turnově není letní koupaliště.
Přeji hezký den

Renata

Dobrý den. Máte prosím volný termín pro 2 dospělé osoby 15.-18.7. Děkuji za odpověď:-)

Hotel Paradis

Dobrý den,
ohledně volných termínů prosím kontaktujte nás telefonicky nebo e-mailem info@hotelparadis.cz. Děkujeme za dotaz a těšíme se na Vaši návštěvu. Volných termínů je dostatek, ale neustále se mění.

Jaruška Kovaczová

Dobrý den, máte volný pokoj pro 2 dospělé v termínu 5.-8.7. ? Děkuji

Hotel Paradis

stále beze změn – tento termín zcela obsazen již od pátku, máme i jiné volné termíny, určitě si vyberete, pro sdělení volných termínů prosím kontaktujte nás e-mailem info@hotelparadis.cz nebo telefonicky. Děkujeme a přejem všem hezký den

Jana

Dobrý den, jak je možno řešit pobyt u vás přes voucher, kdybych přijela s dětmi (11 a 14) a malým psem, tj. 1dospělý, 2děti a pes. Máte volno od 13.8.? Děkuji.

Hotel Paradis

Dobrý den, děkujeme za zájem, při zakoupení 1 voucheru bychom pro Vás připravili 4-lůžkový pokoj. Doplatek za děti: 2 × 400,– kč, doplatek za psa 210,– Kč. Ceny jsou za pobyt. Těšíme se na Vaši návštěvu a přeji hezký den

Micha Mesicek

byli jsme v tomto hotelu,letos v Cervnu a byli jsme spokojeni.Dobre umisteny hotel s velmi slusnou kvalitou ubytovani a vynikajici kuchyni

Radka Tomášková, Hotel Paradis

Dobrý den pane Michale i Vám moc děkujeme za pochvalu, moc nás to potěšilo.

Martin T.

Právě jsme se vrátili z pobytu na předchozí voucher a … kdyby akce nebyla tak brzy, kupujeme znovu :).

Pěkné, čisté, pohodlné pokoje. Velmi milý personál. Na snídaně je všeho dost + křupavé pečivo a překvapivě dobrá káva. Hotel má parádní polohu, pokud chcete chodit/jezdit po Českým ráji. A aby to nevypadalo jako reklama, přidám i jednu malou výtku – balkón pokoje spojený s veřejným balkónem (veřejný přístup) trochu narušuje soukromí. Jinak bezchyb.

Radka Tomášková, Hotel Paradis

Dobré ráno pane Martine, moc Vám děkujeme za pochvalu a přeji hezký den.

Ewelína

Dobrý den,
měli byste volný pokoj pro 2 osoby v termínu od 5–8.7. nebo s nástupem o den později. Děkuji za odpověď

Hotel Paradis

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem, bohužel volné pokoje od 7.7.
Přeji hezký den

Kristýna

Dobrý den,

chtěli bychom k Vám přijet se dvěma dětmi 3 a půl roku. Půlroční dítě bez nároku na lůžko a snídani. Měli bychom tedy obě děti zdarma a mohu zakoupit pouze jeden voucher, děkuji za odpoveď.

Hotel Paradis

Dobré ráno, děkujeme za Váš zájem, nabídka je pouze pro jedno dítě zdarma, druhé za příplatek + 400,– kč za pobyt. Těšíme se na Vaši návštěvu.

darina

Dobrý den, chtělla bych se zeptat, když jedno dítě má 5 a druhé 9 let, kolik by stálo druhé dítě, děkuji D

Hotel Paradis

Dobrý večer, 1 dítě zdarma, druhé dítě + 400,– kč za pobyt se snídaní. Těšíme se na Vaši návštěvu

Kristýna S.

Dobrý den, zajímala by mne cena parkovného u hotelu. Děkuji.

Hotel Paradis

Dobrý večer, děkujeme Vám za Váš dotaz. Hotelové parkovište je 70 m (pro cca 8 aut) od hotelu a je zdarma, další veřejné ohromné parkoviště je přímo před hotelem, v noci a o víkendu je zdarma.

Eva

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte volný jeden pokoj pro 2 dospělé a 1 dítě – 3 roky v týdnu od 13.8.-17.8.? Děkuji

Hotel Paradis

Dobrý den,
ohledně volných termínů prosím kontaktujte nás telefonicky nebo e-mailem info@hotelparadis.cz. Děkujeme za pochopení

Ivana Stibingerová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda při koupi dvou voucherů se dá pobyt prodloužit, kolik bychom ještě dopláceli za dítě 14 let? Ještě dítě 5 let na přistýlce (jedná se o malou postýlku, nebo klasickou postel, do dětské postýlky by se už nevešla). Děkuji

Hotel Paradis

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Vouchery se dají spojit a tím pobyt prodloužit. Pro děti starší 3 let připravujeme buď přistýlku (190 cm x 80 cm) nebo klasické lůžko. Ve Vašem případě jedno dítě zdarma, druhé za doplatek + 400,– kč za pobyt.

Hotel Paradis

Dobrý den,
ohledně volných termínů prosím kontaktujte nás telefonicky nebo e-mailem info@hotelparadis.cz. Děkujeme za dotaz a těšíme se na Vaši návštěvu. Momentálně volno máme.

LENKA HAJNÁ

Dobrý den,prosím vás máte volný pokoj od 8.7?Jsme dva dospělí a sedmiletý syn…díky moc za odpověd.

Hotel Paradis

Dobrý den,
ohledně volných termínů prosím kontaktujte nás telefonicky nebo e-mailem info@hotelparadis.cz. Děkujeme za dotaz a těšíme se na Vaši návštěvu.

Jaroslav Hron

Nemám dotaz ale poznámku k paní Zdence a jejím příspěvkem před dvěma dny – naprosto nesouhlasím s jejím pohledem a názorem na cokoliv (ubytování, snídaně, jídlo atd.). Byli jsme s manželkou v tomto hotelu na týdenním pobytu. Ubytování – OK, snídaně – přesně dle popisu, jak uvádí hotel ve své odpovědi na její poznámku, večeře – výborné a porce, které se nedají sníst. Shrnuto – naprosto a jednoznačně DOPORUČUJI. Paní prostě musela být v jiném hotelu, jinak opravdu nevím. Jaroslav Hron, Most
 jaroslav.hron@centrum.cz

Radka Tomášková, Hotel Paradis

Vážený pane Hrone, moc Vám děkujeme za krásný příspěvek a jsme velmi potěšeni, že jste si pobyt u nás užili. Přeji příjemní prožití prázdnin a zdravíme z Turnova.

Lucka

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, zda máte volný termín na 26.7 – 29. 7. Dva dospělí a 1 dítě 5let.
 Děkuji

Hotel Paradis

Dobrý den,
ohledně volných termínů prosím kontaktujte nás telefonicky nebo e-mailem info@hotelparadis.cz. Děkujeme za dotaz a těšíme se na Vaši návštěvu. Volných termínů je dostatek, ale neustále se mění.

Pavlína Míčková

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,na volný termín od 6.8–10.8 pro dvě osoby.Děkuji

Hotel Paradis

Dobrý den,
ohledně volných termínů prosím pište na info@hotelparadis.cz, obratem Vám sdělíme zda je termín volný. Volné termíny se postupně mění, v termínu 6.-10.8. máme momentálně dostatek volných pokojů. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Lucie

Hezký den,
chtěla bych se zeptat, zda máte volný pokoj pro dvě osoby na noci 4.7.+5.7.+6.7.
Děkuji.

Hotel Paradis

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem, bohužel volné pokoje od 7.7.
Přeji krásnou neděli

Věra

Dobrý den, jsem sama se syny 9 a 7 let. Můžete mi prosím napsat, kolik bych doplácela? Děkuji

Hotel Paradis

Dobrý den, ve Vašem případě byste nedoplácela nic. Těšíme se na Vaši návštěvu a přeji krásnou neděli.

Míra

Na tomto pobytu jsem byl na jaře, všem doporučuji. Krásné čisté pokoje a velmi milý a ochotný personál :-) a ještě super kuchyně. Vše odpovídá popisu. Byli jsme moc spokojeni.

Hotel Paradis

Dobré ráno, moc děkujeme za pochvalu a jsme rádi, že jste u nás byli spokojeni. přeji hezký zbytek víkendu

Michaela T.

Dobrý den,
chtěla bych se orientačně zeptat na obsazenost termínů od 1.8.-19.8. A jestli je cena stejná i v případě, že máme 2 děti ve věku do 7 let.
Děkuji za odpověď
Michaela

Hotel Paradis

Dobrý den, prosíme ohledně volných termínů kontaktujte recepci e-mailem info@hotelparadis.cz, nebo na tel. 608 800 330. 1. dítě do 7 let je zdarma, druhé dítě + 400,– kč za pobyt se snídaní. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Veronika

Dobrý den, je u hotelu možné zaparkovat? Děkuji za odpověď.

Hotel Paradis

Dobrý den, přímo před hotel je veliké parkoviště, kde se v noci a o víkendu neplatí, další možnost parkování 70 m od hotelu v uzamykatelném hotelovém parkovišti. Děkuji za dotaz a přeji hezký víkend

ilona

Dobrý den,
na koupi dovolené mám možnost vybrat příspěvek od zaměstnavatele. Je možné zaslat fakturu zaměstnavateli?

Hotel Paradis

Dobrý den, voucher můžete zaplatit dle pokynů Slevomatu.
Děkuji za Váš dotaz a přeji hezký den.

Dana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte volný 4-lůžkový pokoj pro 2 dospělé + 2 děti (7 a 15 let) v období od 29.7.-3.8. – tedy 5 nocí? Zda je pokoj vybaven sociálním zařízením? A kolik by byla celková cena na tento pobyt se službami pro všechny, jak je uváděno ve voucheru? Děkuji

Hotel Paradis

Dobrý den,
ohledně volných termínů prosím kontaktujte nás telefonicky nebo e-mailem info@hotelparadis.cz. Děkujeme za dotaz a těšíme se na Vaši návštěvu.

Brůhová Petra

Dobrý večer,mám dotaz,zda je volný termín od 6.8.-9.8.,chtěla bych zakoupit voucher,ale chci mít jistotu termínu.2 dospělé osoby a dítě 7 let.Děkuji za odpověď.

Hotel paradis

Dobrý den, máme volno, můžeme udělat předběžnou rezervaci e-mailem, abyste měla jistotu ještě před zakoupením voucheru. Těšíme se na Vás

Zdenka

Dobrý den, realita bohužel není tak okouzlující, jak se zdá v nabídce. Nedoporučuji… Ubytování -zakouřené pokoje, propálený nábytek, snídaně byly hrozné, večeře ok. Rozhodnutí je ale na vás… Hezké léto.

Hotel Paradis

Je nám líto Zdeni, ale všechny naše pokoje jsou nekuřácké. Snídaně jsou v našem hotelu nadstandardní – hemenex, míchaná vajíčka, omelety, obložené talířky – vše čerstvé a naservírované okamžitě po uvaření + další možnosti výběru na rautu, automat na kávu, kapučíno, čokoládu, 4 druhy čajů …, je nám líto, ale mám pocit, že jste byla v jiném hotelu.

Mirka K.

Dobrý den, synovi bude na konci prázdnin 8, nyní mu je tedy 7. Patří do kat. 0–7? Pokud si voucher zakoupím a hotel v době mé dovolené (kolem 15.7.)nebude volný, co potom? Děkuji za odpověď

Hotel Paradis

Dobrý večer, dítě do 7 let je včetně, tzn. že Váš syn bude zdarma. Těšíme se na Vaši návštěvu. Termín si můžete zajistit i před zakoupením voucheru. Uděláme Vám předběžnou rezervaci.

Jarmila Doležalová

V tomto hotelu jsme byli 2× a vždy velice spokojeni. Vstřícnost všech zaměstnanců,vy­nikající kuchyně.Vše na jedničku.Děku­jeme.Kdykoliv jedeme kolem stavujeme se na jídlo.

Hotel Paradis

Děkujeme a velice si vážíme Vaši pochvaly.

Eva Klímová

dobrý den, chtela jsem se zeptat, kolik mám koupit kuponů,když jsme 5členná rodina-2dospělí, děti 3roky,10let a 12let. Máte volno někdy kolem 5července? Jaká by byla cena? Děkuji moc za odpověď.

Hotel Paradis

Dobrý den,
máme maximálně čtyřlůžkové pokoje. Můžeme nabídnou i jinou variantu. Pro rodiny s dětmi stačí zakoupit pouze jeden voucher. Prosím kontaktujte nás emailem nebo telefonicky.

Olga

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli máte volný termin 5–8.07. pro 2 dospěle a 2 děti (půl roku a 17 let). Kolik bychom měli doplatit za staršího? Mohli bychom si rezervovat apartmá? Mockrát děkuji

Hotel Paradis

Dobré ráno, děkujeme za Váš dotaz, bohužel v tomto termínu nemáme volný pokoj pro 4 osoby. Dítě 17 let by doplácelo 900,– Kč za pobyt se všemi službami včetně dvouchodové večeře, kávy (čokolády) a moučníku.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru