Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Online kurzy pečení z dílny Sweet Flow: kváskový chleba, narozeninový dort a křehké kremrole

Sweet Flow 21 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Sweet Flow

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

Do kurzů máte celoživotní přístup
Vede je cukrář z vyhlášených pražských podniků
Videonávody a podpora v průběhu kurzu i po něm
Varianty (3)

Online kurz Základy listového těsta a české kremrole

  • Naučíte se:
    • Jak udělat listové těsto a jak s ním pracovat
    • Dva druhy krémů
    • Dva druhy základních těst – světlé a kakaové
    • Kremrole jako od cukráře
  • Kurz obsahuje:
    • Videa s postupy ukazující, jak na listové těsto
    • Přesné recepty na dva druhy těsta a dva druhy krémů
    • Neomezený přístup do kurzu
    • Tipy a triky od cukráře
  • Bonus: slevy od partnerů na nákup surovin a cukrářského vybavení
  • Vyladěný materiál a osobní podporu profíka v průběhu celého kurzu i po něm
  • Certifikát za účast v kurzu 
  • Rezervace: vyplňte online formulář na vybraný kurz:
  • Na e‑mail vám přijde potvrzení objednávky. Další e‑mail se vstupem do Členské sekce, kde se dostanete ke všem materiálům kurzu, obdržíte nejpozději do 24 hodin od objednávky. Všechna videa, návody i recepty se nachází právě v Členské sekci.
  • Kurz vám zůstává napořád. Péct a tvořit můžete začít kdykoli a podle svého tempa. Materiály jsou vám k dispozici kdykoli v členské sekci.
  • V případě dotazů během vašeho pečení je vám k dispozici tým Sweet Flow a cukrář Xavier. 
  • Po aktivování kurzu již není možné voucher stornovat nebo refundovat. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

390 Kč −23 % 299 Kč
390 Kč −23 % 299 Kč
490 Kč −22 % 379 Kč
490 Kč −22 % 379 Kč
990 Kč −24 % 749 Kč
990 Kč −24 % 749 Kč
Do kurzů máte celoživotní přístup
Vede je cukrář z vyhlášených pražských podniků
Videonávody a podpora v průběhu kurzu i po něm

Co se v kurzu naučíte, v troubě jako když najdete.

Na lahodných dobrotách, jako jsou křehoučké kremrole, křupavý domácí kváskový chléb nebo trendy ostružinový dort, si můžete pochutnat i u vás doma (aniž byste pro ně vysílali své partnery do pekáren a cukráren). Jak na to? Stačí se přípravu těchto pochoutek naučit v online kurzech Sweet Flow a vychutnávat si proces vaření i jejich pohlazení na mlsných jazýčcích.

Tip: Zápis do online kurzu lze provést až do konce roku 2023. Máte ve svém okolí kamarádku, která ráda peče? Tak jí tenhle online kurz rozhodně nesmí chybět! Můžete ho věnovat jako dárek.

Kurzy jsou vytvářené podle rad francouzského cukráře Xaviera, který procestoval svět a působil ve vyhlášených restauracích, cukrárnách i pekárnách v Paříži, na Novém Zélandu a Praze. Díky němu se i vy stanete mistry domácího pečení! Stačí vám k tomu jen vybrat si správný kurz. Tak si zavažte zástěru a jde se na to!

Dobré vědět: Že si z kurzu odnesete samé osvědčené tipy, o tom nemusíte pochybovat – cukrář Xavier Carchenilla je profesionální cukrář, který má za sebou mnoho zkušeností.

Nabízené kurzy

Kurz Základy listového těsta a české kremrole: Chcete se pochlubit rodině či přátelům s křehkými českými kremrolemi? Jako od babičky či jako z cukrárny? Láká vás naučit se pravou techniku listového těsta, kterou znají světoví cukráři? Pak je tento kurz přímo pro vás.

Kurz Můj první kváskový chleba: Možná je trendy, ale hlavně chutná. V kurzu se naučíte založit a vykrmit kvásek, který vám poslouží jako základ pro ověřený recept na chléb Šumava. Seznámíte se i s dalším skvělým receptem na francouzské fougasse. Výborné jsou třeba k vínu. Romantický večer může začít!

Kurz Ostružinový dort: Láká vás zvládnout trendy narozeninový dort, kterým vytřete zrak na každé oslavě? Jak udělat zrcadlovou polevu? Jak sladit chutě a vrstvy dokonalého dezertu? Chcete se dozvědět recept na moderní dort? Vstupte do kurzu Ostružinového dortu. 

Nahoru