Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.
Online kurzy pečení z dílny Sweet Flow: kváskový chleba, narozeninový dort a křehké kremrole
Nenechte si ujít nové nabídky podniku Sweet Flow
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyNenechte si ujít nové nabídky podniku Sweet Flow
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyPřihlášením k odběru vyjadřujete souhlas s podmínkami užití Slevomat.cz. Přečtěte si také informace o tom, jak zpracováváme osobní údaje.
Upozornění nastaveno
Přehled nabídky
Pro ženy
Termín
Platnost do 31. 12. 2023.
V ceně
Online kurz Základy listového těsta a české kremrole
- Naučíte se:
- Jak udělat listové těsto a jak s ním pracovat
- Dva druhy krémů
- Dva druhy základních těst – světlé a kakaové
- Kremrole jako od cukráře
- Kurz obsahuje:
- Videa s postupy ukazující, jak na listové těsto
- Přesné recepty na dva druhy těsta a dva druhy krémů
- Neomezený přístup do kurzu
- Tipy a triky od cukráře
- Bonus: slevy od partnerů na nákup surovin a cukrářského vybavení
- Vyladěný materiál a osobní podporu profíka v průběhu celého kurzu i po něm
- Certifikát za účast v kurzu
- Rezervace: vyplňte online formulář na vybraný kurz:
- Můj první kváskový chleba
- Ostružinový dort
- Kremrole a základy listového těsta
- Ve Shrnutí objednávky zaškrtněte „Mám slevový kód“ a vložte kód voucheru.
- Na e‑mail vám přijde potvrzení objednávky. Další e‑mail se vstupem do Členské sekce, kde se dostanete ke všem materiálům kurzu, obdržíte nejpozději do 24 hodin od objednávky. Všechna videa, návody i recepty se nachází právě v Členské sekci.
- Kurz vám zůstává napořád. Péct a tvořit můžete začít kdykoli a podle svého tempa. Materiály jsou vám k dispozici kdykoli v členské sekci.
- V případě dotazů během vašeho pečení je vám k dispozici tým Sweet Flow a cukrář Xavier.
- Po aktivování kurzu již není možné voucher stornovat nebo refundovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 12. 2023.
V ceně
Online kurz Můj první kváskový chleba
- Naučíte se:
- Jak založit kvásek a jak se o něj starat
- Upéct svůj první domácí chleba
- Tradiční chléb Šumava
- Jak na francouzské Fougasse
- Kurz obsahuje:
- Videa s postupy
- Přesné recepty
- Neomezený přístup do kurzu
- Vyladěný materiál a osobní podporu profíka v průběhu celého kurzu i po něm
- Bonus: slevy na nákup materiálů a pomůcek na pečení
- Recept k vytištění a založení do kuchařky
- Certifikát za účast v kurzu
- Rezervace: vyplňte online formulář na vybraný kurz:
- Můj první kváskový chleba
- Ostružinový dort
- Kremrole a základy listového těsta
- Ve Shrnutí objednávky zaškrtněte „Mám slevový kód“ a vložte kód voucheru.
- Na e‑mail vám přijde potvrzení objednávky. Další e‑mail se vstupem do Členské sekce, kde se dostanete ke všem materiálům kurzu, obdržíte nejpozději do 24 hodin od objednávky. Všechna videa, návody i recepty se nachází právě v Členské sekci.
- Kurz vám zůstává napořád. Péct a tvořit můžete začít kdykoli a podle svého tempa. Materiály jsou vám k dispozici kdykoli v členské sekci.
- V případě dotazů během vašeho pečení je vám k dispozici tým Sweet Flow a cukrář Xavier.
- Po aktivování kurzu již není možné voucher stornovat nebo refundovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 12. 2023.
V ceně
Online kurz Ostružinový dort
- Naučíte se:
- Trendy dort vhodný na každou oslavu
- Jak se chystá ostružinová pěna a na co si dát pozor
- Jak v dortu efektivně kombinovat struktury
- Jak připravit bezlepkovou verzi křupavého korpusu
- Jak udělat ostružinový gel té správné konzistence a pracovat s ním
- Jak připravit zrcadlovou polevu lesklou jako zrcadlo a bez jediné bubliny
- Temperování čokolády a čokoládové ozdoby
- BONUS: Příprava francouzských makronek, které se hodí i na zdobení dortů
- Kurz obsahuje:
- Přesné recepty
- Video s postupy
- Fígle od cukráře
- Neomezený přístup do kurzu
- Vyladěný materiál a osobní podporu profíka v průběhu celého kurzu i po něm
- Bonus: slevy na nákup materiálů a pomůcek na pečení
- Recept k vytištění a založení do kuchařky
- Certifikát za účast v kurzu
- Rezervace: vyplňte online formulář na vybraný kurz:
- Můj první kváskový chleba
- Ostružinový dort
- Kremrole a základy listového těsta
- Ve Shrnutí objednávky zaškrtněte „Mám slevový kód“ a vložte kód voucheru.
- Na e‑mail vám přijde potvrzení objednávky. Další e‑mail se vstupem do Členské sekce, kde se dostanete ke všem materiálům kurzu, obdržíte nejpozději do 24 hodin od objednávky. Všechna videa, návody i recepty se nachází právě v Členské sekci.
- Kurz vám zůstává napořád. Péct a tvořit můžete začít kdykoli a podle svého tempa. Materiály jsou vám k dispozici kdykoli v členské sekci.
- V případě dotazů během vašeho pečení je vám k dispozici tým Sweet Flow a cukrář Xavier.
- Po aktivování kurzu již není možné voucher stornovat nebo refundovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co se v kurzu naučíte, v troubě jako když najdete.
Na lahodných dobrotách, jako jsou křehoučké kremrole, křupavý domácí kváskový chléb nebo trendy ostružinový dort, si můžete pochutnat i u vás doma (aniž byste pro ně vysílali své partnery do pekáren a cukráren). Jak na to? Stačí se přípravu těchto pochoutek naučit v online kurzech Sweet Flow a vychutnávat si proces vaření i jejich pohlazení na mlsných jazýčcích.
Tip: Zápis do online kurzu lze provést až do konce roku 2023. Máte ve svém okolí kamarádku, která ráda peče? Tak jí tenhle online kurz rozhodně nesmí chybět! Můžete ho věnovat jako dárek.
Kurzy jsou vytvářené podle rad francouzského cukráře Xaviera, který procestoval svět a působil ve vyhlášených restauracích, cukrárnách i pekárnách v Paříži, na Novém Zélandu a Praze. Díky němu se i vy stanete mistry domácího pečení! Stačí vám k tomu jen vybrat si správný kurz. Tak si zavažte zástěru a jde se na to!
Dobré vědět: Že si z kurzu odnesete samé osvědčené tipy, o tom nemusíte pochybovat – cukrář Xavier Carchenilla je profesionální cukrář, který má za sebou mnoho zkušeností.
Xavier Carchenilla je profesionální cukrář, tatínek tří dětí a spoluzakladatel sladkého projektu online kurzů pečení a cukrařiny Sweet Flow. Xavier Carchenilla je známý pâtissier, žil ve španělsko-francouzském prostředí. Ve Francii je gastronomie a cukrařina obdivovanou disciplínou, a tak není divu, že se chtěl cukrářem stát už odmala. Vyhlédl si známou francouzskou školu gastronomie a jeho dráha začala. Kdo ochutnal jeho croissanty, dezerty a pečivo ve vyhlášených pražských podnicích, už ví, jaká se v nich nachází hloubka znalostí, zkušeností a vášně. Jako profesionální cukrář započal svou dráhu hned po specializovaných studiích cukrařiny ve Francii a ve Španělsku před více než 20 lety. Své pevné základy pak prohloubil v Michelin restauracích, v luxusních hotelech, známých cukrárnách a pekárnách ve Francii, Španělsku, Londýně, na Novém Zélandu a v Čechách působil ve významných podnicích (Cukrárna Myšák, Café Savoy, Terasa u Zlaté studně, Hotel Hilton, Céleste v Tančícím domě). Nyní učí základy cukrařiny všechny nadšence ve vzdělávacím projektu, vede také živé kurzy a školí ve firmách a na středních školách. |
Nabízené kurzy
Kurz Základy listového těsta a české kremrole: Chcete se pochlubit rodině či přátelům s křehkými českými kremrolemi? Jako od babičky či jako z cukrárny? Láká vás naučit se pravou techniku listového těsta, kterou znají světoví cukráři? Pak je tento kurz přímo pro vás.
Kurz Můj první kváskový chleba: Možná je trendy, ale hlavně chutná. V kurzu se naučíte založit a vykrmit kvásek, který vám poslouží jako základ pro ověřený recept na chléb Šumava. Seznámíte se i s dalším skvělým receptem na francouzské fougasse. Výborné jsou třeba k vínu. Romantický večer může začít!
Kurz Ostružinový dort: Láká vás zvládnout trendy narozeninový dort, kterým vytřete zrak na každé oslavě? Jak udělat zrcadlovou polevu? Jak sladit chutě a vrstvy dokonalého dezertu? Chcete se dozvědět recept na moderní dort? Vstupte do kurzu Ostružinového dortu.