Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rodokmen zobrazující až 5 generací formou diagramu

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Petra Mériová

Dobrý den ,prosím a když otec se narodil na Slovensku, tak to též není možné dohledat předky? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro. Rodokmen je možné zpracovat pouze u předků, kteří žili na území Čech, Moravy a Slezska, nikoli v zahraničí. Rok narození výchozí osoby musí být po roce 1850, v případě staršího údaje pouze po domluvě. (Nelze zaručit plné využití voucheru.) S přáním krásného dne, Karel

Rodoklan


Dobrý den, Slovensko nemá komplexně digitalizované matriky. Právě z takového důvodu je omezení voucheru pouze na území ČR.

Jan Petřík

Bydlím na Těšínském Slezsku, jehož polovina je nyní v Polsku, tedy i mých předků. Jste schopni to dohledat i tam? díky, zdraví J.P.

Rodoklan

Dobrý den, s Polskem Vám bohužel nepomohu, nemají komplexně digitalizované matriky. Právě z takového důvodu je omezení voucheru pouze na území ČR.

Jan Petřík

Co se stane, když 5 geneací jednuduše nedohledáte? (výmluva se vždy najde,,,). Následuje vrácení peněz za neprovedení objednané služby? děkuji, zdraví J.P.

Rodoklan


Dobrý den, pokud se nepodaří z nějakého důvodu dohledat uvedený počet generací, domluvíme se s Vámi na kompenzaci v odpovídajícím množství generací v jiné rodinné linii.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru