Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Workshop malování interiérového obrazu pro jednoho i pár, na výběr několik technik

4,8 / 5 MarinaArt Praha - Bubeneč  (mapa) 16 prodejů

Hodnocení podniku MarinaArt

4,8 57×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,8
96.818%
Personál 4,8
96.818%
Prostředí 4,7
94.09%
Průběh rezervace 4,8
96.364%

Filtry
Recenze zákazníků

Lektorka je velmi šikovná a laskavá a ráda se vším pomůže. Hodina byla moc prima, relax.

Jelikož je lektorka sama a účastníků třeba osm, občas dochází k prostojům, než k vám přijde.

Hodnoceno: 11. prosince 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Workshop malování akrylem i za použití plátkového zlata

Komunikace, lokalita, aktivita a její výsledek. Zkrátka vše. Bylo to příjemně strávené odpoledne, ráda si to někdy v budoucnu zopakuji.

Hodnoceno: 28. listopadu 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Workshop malování akrylem i za použití plátkového zlata

Prostředí “jídelního koutku” v nákupním centru, kde podle malinkaté předlohy kreslíte obraz. Ruch nákupního centra určitě nenavozuje klid a pohodu a uvolněnost. Je tam opravdu velký hluk

Hodnoceno: 26. listopadu 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Workshop malování akrylem i za použití plátkového zlata

Líbil se mi přístup paní umělkyně, na nic nespěchala, vše vysvětlila. Barvy měla pro každého připravené. A já i když jsem byla nejstarší, jsem stíhala v pohodě…nikdo nespěchá…a výsledek? Stojí za to…moc pěkný obraz. Jediné že se kreslí podle předlohy, ale můžete to zmenit…tak to je pro úplné začátečníky a to mě těší , cítím se být začátečníci. V baru si dáte pití a i spirace je tu.

Asi moc lidí…8 by stačilo.
Ale to není výtka ......

Hodnoceno: 12. listopadu 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Workshop malování akrylem i za použití plátkového zlata

milá lektorka, neobvyklé, ale fajn prostředí

Hodnoceno: 9. listopadu 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Workshop malování akrylem i za použití plátkového zlata

Perfektní odpoledne s úžasným výsledkem. Organizace skvělá. Lektorka je při ruce, pomůže, poradi. Je trpěliva. Děkuji a přijdu znovu ❤️

Hodnoceno: 5. listopadu 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Workshop malování akrylem i za použití plátkového zlata

Domluva při rezervaci a příprava místa a pomůcek byla výborná, komunikace s lektorkou v pořádku.

Upřednostnila bych umístění prostředí do prostoru s denním světlem, pro malování by to bylo lepší. Zde byl takový mix vzdálenějšího denního světla a umělého osvětlení.

Hodnoceno: 31. října 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Workshop malování akrylem i za použití plátkového zlata

Rozhodně milá a ochotná paní lektorka, hezký nápad na prostředí kavárny, moc jsem si to užila, díky :-) A mám doma krásnou vzpomínku na hezký dárek.

Snad jen, že to skončilo …

Hodnoceno: 27. října 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Workshop malování akrylem i za použití plátkového zlata

Prijemne prostredi, odborne vedeni a pomoc pri malovani, moznost stavit se pro hotovy obraz pozdeji, az uschne.
Velmi prijemny zazitek, rozhodne doporucuji i ostatnim :)

Diky :)

Hodnoceno: 26. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Art rande: workshop malování pro dva i s lahví sektu

Příjemné prostředí, moc milá a nápomocná paní „učitelka“, možnost přesáhnout předem stanovený čas a dokončit obraz

Hodnoceno: 23. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Workshop malování akrylem i za použití plátkového zlata
Hodnoceno: 11. srpna 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Workshop malování akrylem i za použití plátkového zlata

Vše

Hodnoceno: 24. července 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Art rande: workshop malování pro dva i s lahví sektu

Lektorka super, a to po všech stránkách. Moc děkuji! A výsledek kurzu, tedy obrázek, předčil moje očekávání :-)

Hodnoceno: 14. června 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Workshop malování akrylem i za použití plátkového zlata

Zážitek se nám moc líbil, Marina byla velice nápomocná. I přesto, že s malováním máme minimum zkušeností, tak jsme si odnesli domů dva moc pěkné obrazy, které už zdobí náš obývák. Moc doporučuji :)

Hodnoceno: 7. června 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Art rande: workshop malování pro dva i s lahví sektu

Skvělá paní, velmi nápomocná a vtipná. I když nejste v malování zruční, pomůže vám vytvořit něco krásného

Hodnoceno: 7. června 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Art rande: workshop malování pro dva i s lahví sektu

Slečna byla velmi milá a usměvavá, bylo to hezky osobní v malém počtu lidí, takže přístup byl velmi individuální. Za cca 3 hodinky jsem měla hotovo a odnášela jsem si krásný obraz.

Hodnoceno: 3. května 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Workshop malování akrylem i za použití plátkového zlata

Příjemná lektorka, individuální přístup

Hodnoceno: 27. února 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Workshop malování akrylem i za použití plátkového zlata

Hezké prostředí, příjemná lektorka. Doporučuji

Hodnoceno: 13. února 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Workshop malování akrylem i za použití plátkového zlata

Worskhop byl skvělý, paní lektorka moc milá. Hezky jsme si popovídaly, slečná má cit pro umění, dokáže skvěle navést a poradit. S malováním nemám moc zkušeností, ale pod vedením šlo vše hladce :) Paní se mnou zůstala déle než dvě hodiny, abych stihla obraz domalovat a navíc můj proces tvorby dokumentovala a pak mi zaslala video :) Doporučuji!

Hodnoceno: 22. ledna 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Workshop malování akrylem i za použití plátkového zlata
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.