Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Naučte se správně cvičit: doživotní přístup k online fitness tréninkům

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Tomáš

Dobrý den, kde najdu tu aplikaci? Jedná se vážně o aplikaci nebo webovou stránku? Děkuji Tomáš

GuruGym


Dobrý den Tome,



děkuji za váš zájem o fitness projekt GuruGym. Rozumím, že hledáte naši aplikaci v AppStore nebo Google Play. Omlouvám se za zmatek, ale naše platforma je ve skutečnosti webová aplikace. To znamená, že k přístupu k našim službám nepotřebujete stahovat a instalovat žádnou aplikaci z obchodů App Store nebo Google Play.



Naše webová aplikace je optimalizována pro všechny typy zařízení, takže ji můžete snadno používat na svém mobilním telefonu, tabletu nebo počítači. Stačí otevřít webový prohlížeč (jako je Safari, Chrome nebo Firefox), zadat do něj adresu našeho webu www.gurugym.cz a přihlásit se svým uživatelským jménem a heslem.



Děkuji za pochopení a pokud budete mít jakékoli další dotazy nebo potřebovat další pomoc, neváhejte mě kontaktovat.



S přátelským pozdravem



Lukáš

Jiří slavíček

budou se přidávat videa, nebo je to konečný stav? A kolik minut mají jednotlivé videa.

GuruGym

Děkuji za váš dotaz.

Videí na platformě gurugym.cz je v současné době celkem 123 a mají průměrnou délku 1 minutu. Tento počet pokrývá velkou škálu cvičení, které jsou relevantní pro procvičení celého těla a jsou zaměřeny na uživatele, kteří tráví svůj čas ve fitness centru.

Tato kolekce je téměř kompletní pokud jde o všechny možné cviky, které lze provádět v běžné posilovně. Samozřejmě, existují určité cviky, které by mohly být ještě dále rozděleny na další podkategorie, ale ty obvykle vyžadují speciální stroje, které nejsou dostupné ve všech posilovnách. Proto jsem se rozhodl zaměřit na cviky, které jsou přístupné pro co nejširší spektrum uživatelů.

V současnosti neplánuji přidávat další videa, protože současná kolekce je velmi bohatá a dostačující pro většinu potřeb našich uživatelů. Nicméně, stále sleduji trendy ve fitness a pokud se objeví nová nebo inovativní cvičení, které si myslím, že by byly přínosem pro naše uživatele, neváhám je přidat.

Doufám, že toto vyjasňuje vaše dotazy a těším se na vaše další návštěvy na gurugym.cz!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru