
Termín
Platnost do 31. 10. 2023.
V ceně
- 2× amuse bouche, 25–35 g
- 2× pošírované vejce, pěna z bílého lanýže, pažitka, posypka, 135 g
- 1× hovězí wellington, zelené fazolky s pancettou, domácí Pont Neuf hranolky, demi-glazé omáčka s červeným vínem, 850 g
- 2× domácí chléb s marmeládou z červené cibulky, zapečený raclette, 120 g
- 2× jablečný tarte tatin, domácí vanilková zmrzlina, 165 g
- 2× petit four
Omezení
- Voucher je možné využít ve dnech úterý až sobota.
Jak uplatnit
- Rezervace: Místa si zamluvte aspoň 2 dny předem na tel. 604 456 654 nebo e‑mailu ostrava.guest@gmail.com
Příplatky
- Parkování: 20,– hodina
Storno podmínky
Změna nebo zrušení termínu je možná 24 hodin předem. Při neuplatnění voucher propadá.
Alergeny
Obsahuje následující alergeny:
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Lidé v Ostravě holdují umění. Zejména tomu kulinářskému.
Navštivte vyhlášenou restauraci Guest Restaurant Français v centru Ostravy, kde se v kuchyni mistrně ohání šéfkuchař Simon Guest. Ten má mimo jiné praxi z restaurace se 2 michelinskými hvězdami a vaření se v jeho podání mění v umění. Vám ho předvede rovnou na 6 chodech. Čeká vás výjimečný kulinářský zážitek, tak sem vezměte někoho blízkého a nechte si chutnat.
|
Simon Guest začal svou cestu ve 14 letech jako pomocný řezník, chlapec jen na mytí nádobí a občasnou pomoc s přípravou masa. V 16 letech začal chodit na Birmigham College of Food ve svém rodném městě a brzy mu byla nabídnuta práce v Le Petit Blanc, kde se velmi rychle vypracoval do vyšší pozice. Majitel Raymon Blanc ho poslal do Francie, kde pracoval po dobu 2 let po celé zemi – od domácí kuchyně až po restaurace se dvěma michelinskými hvězdami. Poté se vrátil do Anglie, kde se chopil příležitosti pracovat ve velké společnosti a naučit se vést tým a trénovat nové kuchaře. Brzy se stal hlavním company trainer pro celou společnost a cestoval po celé Anglii, aby vyučil začínající kuchaře v této společnosti. O pár let později se rozhodl hledat místo, kde by mohl plně využít svou vášeň pro vaření. Tím místem byla Ostrava. |
„Milá obsluha, dokonalý servis, chuťová pohádka, bezvadné víno, nemělo to chybu.“ (Lada, 2/2023)
Hovězí wellington a další krásy
Vaši gurmánskou cestu do nebe odstartuje amuse bouche a pošírované vejce s pěnou z bílého lanýže. Poté už si na stole a hlavně v břiše udělejte dostatek místa, nese se královský hovězí wellington se zelenými fazolkami a domácími Pont Neuf hranolky.
Až vám po téhle parádě trochu slehne, zakousnete se do domácího chleba s marmeládou z červené cibulky a zapečeným raclette a na závěr nemůže chybět sladká tečka. O tu se postará jablečný tarte tatin s domácí vanilkovou zmrzlinou. A na cestu vás ještě vyprovodí petit four.
Tuto exkluzivní hostinu si vychutnáte v restauraci s krásným prostředím a příjemnou atmosférou, kterou najdete v centru Ostravy na Smetanově náměstí, jen pár kroků od zastávky Výstaviště.