
Termín
Platnost do 30. 9. 2023.
V ceně
- 2× amuse bouche, 25–35 g
- 2× svěží okurková polévka, med, citron, kopr, crème fraîche, 135 g
- 2× pošírované vejce, pěna z bílého lanýže, pažitka, posypka, 135 g
- 2× vepřová panenka grilovaná v uhlí se spálenou bylinkovou krustou, javorový sirup, jablečné purée, 95 g
- 2× zauzený losos, carpaccio z červené řepy, kaviár z hrášku a citronu, 95 g
- 2× zauzené medailonky z rump steaku, konfitovaná rajčátka, Café de Paris máslo, balsamico, rukola, 95 g
- 2× lízátko z tresky, česneková emulze s citronem, sušená červená cibulka, cornichons, kaparový prášek, 75 g
- 2× BBQ pórek, sušený vaječný žloutek, křupavé šalotkové kroužky, citronová redukce s tymiánem a medem, 75 g
- 2× domácí chléb s marmeládou z červené cibulky, zapečený raclette, 120 g
- 1× variace dezertů: pěna z čokoládového ganache, opečené jahody, jablečný tarte tatin, domácí vanilková zmrzlina, marakujová panna cotta s malinami, 375 g
- 2× petit four, 15–25 g
Omezení
- Voucher je možné využít ve dnech úterý až pátek od 18:00 nebo v sobotu od 12:00 a od 18:00.
Jak uplatnit
- Rezervace: Místa si zamluvte aspoň 7 dní předem na tel. 604 456 654 nebo e‑mailu ostrava.guest@gmail.com
Příplatky
- Parkování: 20,– hodina
Storno podmínky
- Zrušení rezervace minimálně 48 h předem, jinak voucher propadá.
- Pokud voucher neuplatníte, propadá.
Alergeny
Obsahuje následující alergeny:
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 9. 2023.
V ceně
- 2× amuse bouche, 25–35 g
- 2× svěží okurková polévka, med, citron, kopr, crème fraîche, 135 g
- 2× pošírované vejce, pěna z bílého lanýže, pažitka, posypka, 135 g
- 2× vepřová panenka grilovaná v uhlí se spálenou bylinkovou krustou, javorový sirup, jablečné purée, 95 g
- 2× zauzený losos, carpaccio z červené řepy, kaviár z hrášku a citronu, 95 g
- 2× zauzené medailonky z rump steaku, konfitovaná rajčátka, Café de Paris máslo, balsamico, rukola, 95 g
- 2× lízátko z tresky, česneková emulze s citronem, sušená červená cibulka, cornichons, kaparový prášek, 75 g
- 2× BBQ pórek, sušený vaječný žloutek, křupavé šalotkové kroužky, citronová redukce s tymiánem a medem, 75 g
- 2× domácí chléb s marmeládou z červené cibulky, zapečený raclette, 120 g
- 1× variace dezertů: pěna z čokoládového ganache, opečené jahody, jablečný tarte tatin, domácí vanilková zmrzlina, marakujová panna cotta s malinami, 375 g
- 2× petit four, 15–25 g
Vinné párování a nápoje:
- Royal Rosé
- Chenin Blanc, Bouvet-Ladubay 1851, FR
- Chardonnay, Laroche, FR
- Merlot, Fleur de d’Artagnan Rouge, FR
- Sauvignon Blanc, Le petit Perriére, FR
- Cabernet Sauvignon, de la Chavaliére, FR
- Colombard, Fleur de d’Artagnan Blanc, FR
- Merlot, Fleur de d’Artagnan Rosé, FR
- Grolleau, Rosé d’Anjou AOP, FR
- Espresso
- Zauzená brandy s višněmi
Omezení
- Voucher je možné využít ve dnech úterý až pátek od 18:00 nebo v sobotu od 12:00 a od 18:00.
Jak uplatnit
- Rezervace: Místa si zamluvte aspoň 7 dní předem na tel. 604 456 654 nebo e‑mailu ostrava.guest@gmail.com
Příplatky
- Parkování: 20,– hodina
Storno podmínky
- Zrušení rezervace minimálně 48 h předem, jinak voucher propadá.
- Pokud voucher neuplatníte, propadá.
Alergeny
Obsahuje následující alergeny:
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co podle numerologie znamená číslo 11? Že se perfektně najíte. Zejména v případě 11chodového menu v Guestu
Připravte se na exkluzivní kulinářský zážitek, který vás čeká ve vyhlášené restauraci Guest Restaurant Français v centru Ostravy. Zdejší kuchyni kraluje šéfkuchař Simon Guest, který má mimo jiné praxi z restaurace se 2 michelinskými hvězdami a vaření se v jeho podání mění v umění – o tom, že má hostům skutečně co nabídnout, svědčí i to, že pro vás sestavil menu o 11 chodech.
|
Simon Guest začal svou cestu ve 14 letech jako pomocný řezník, chlapec jen na mytí nádobí a občasnou pomoc s přípravou masa. V 16 letech začal chodit na Birmigham College of Food ve svém rodném městě a brzy mu byla nabídnuta práce v Le Petit Blanc, kde se velmi rychle vypracoval do vyšší pozice. Majitel Raymon Blanc ho poslal do Francie, kde pracoval po dobu 2 let po celé zemi – od domácí kuchyně až po restaurace se dvěma michelinskými hvězdami. Poté se vrátil do Anglie, kde se chopil příležitosti pracovat ve velké společnosti a naučit se vést tým a trénovat nové kuchaře. Brzy se stal hlavním company trainer pro celou společnost a cestoval po celé Anglii, aby vyučil začínající kuchaře v této společnosti. O pár let později se rozhodl hledat místo, kde by mohl plně využít svou vášeň pro vaření. Tím místem byla Ostrava. |
„Milá obsluha, dokonalý servis, chuťová pohádka, bezvadné víno, nemělo to chybu.“ (Lada, 2/2023)
Maso, ryby i dezerty
Těšte se na vybrané lahůdky od pošírovaného vejce s pěnou z lanýže přes panenku grilovanou v uhlí, medailonky z rump steaku a lízatko z tresky až po dezerty (variace dezertů společná pro oba, petit four pro každého zvlášť). Ochutnáte třeba i BBQ pórek, domácí chléb s marmeládou z červené cibulky nebo marakujovou panna cottu s malinami.
Pokud chcete zážitek dovést k dokonalosti, nabízí se varianta s luxusním vinným párováním. Každý chod doprovodí pečlivě vybrané víno, na závěr pak káva a zauzená brandy.
Tuto exkluzivní hostinu si vychutnáte v restauraci s krásným prostředím a příjemnou atmosférou, kterou najdete v centru Ostravy na Smetanově náměstí, jen pár kroků od zastávky Výstaviště.