Původní již ukončená nabídka

Dovolená u Baltu: hotel přímo u moře, snídaně či polopenze, neomezený wellness a fitness, dětská herna

4,7 / 5 Hotel Dom Zdrojowy Resort & SPA Hel - Polsko (mapa) 6 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Hotel Dom Zdrojowy Resort & SPA

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

4,0

Není co vytknout … poloha, stravování, vstřícnost personálu. SKVĚLÉ !!!

Marcela
Přímo u krásné písečné pláže v obklopení lesa
Restaurace s panoramatickou terasou
Neomezený vstup do wellness
2 až 4 osoby • 3 až 15 dní (2 až 14 nocí)
Přímo u krásné písečné pláže v obklopení lesa
Restaurace s panoramatickou terasou
Neomezený vstup do wellness

Na dovolené nechcete, aby vám byla kosa. Pokud to není Helská kosa.

Přesně na tomhle výběžku do Baltského moře stojí hotel Dom Zdrojowy Resort & SPA, který vás upoutá nejen svým unikátním architektonickým řešením, ale především vším, čím vám dokáže zpříjemnit dovolenou. Ať už to bude skvělé jídlo, neomezený relax nebo dlouhé chvíle rozjímání při pohledu na mořskou hladinu.

Jak se dostat do Jastarnie?

Ubytování uprostřed zeleně

S trochou nadsázky jde říct, že hotel budete mít chvíli problém najít. Ale ne, že by to bylo na škodu. Ze všech stran ho totiž obklopuje zeleň, která se tak stará o příjemné zázemí i klid. Ostatně tahle atmosféra pohody jako by prorostla až do pokoje, kde vám díky klimatizaci, ploché televizi a vlastní koupelně také nebude vůbec nic chybět a užijete si tak náramně příjemných 2–14 nocí.

Snídaně i večeře, restaurace s panoramatickou terasou

Máte ráno problém s nastartováním sama sebe a uvedením do provozu? Tak to se vám tady nestane. Lépe než lecjaký servis vás spraví snídaňový bufet, kde si můžete sami upéct vafle, nabrat co hrdlo ráčí ovoce i zeleniny a to všechno zapít čerstvě uvařenou kávou nebo čajem.

Snad ještě lepší to pak mají hosté s polopenzí. Ani ne tak proto, že v hotelové restauraci vaří samé pochoutky z evropské a regonální kuchyně, ale především proto, že se z ní dá vyjít na panoramatickou terasu s překrásným výhledem.

Bazén, suchá sauna i slunná louka

Může být něco krásnějšího než vyhlídka na vodní hladinu? Může – vyhlídka na všechny ty možnosti relaxu, které vás tu čekají. Ty jsou nikoli takřka, ale doslova neomezené. Zaplavejte si v bazénu, ohřejte se v suché sauně či tepidáriu nebo zkrátka jen zavřete oči a nechte čas plynout na slunné louce.

Soukromá pláž, dětská herna, kulečník i posilovna

Hotel stojí přímo u krásné písečně pláže, která je vyhrazená jen a pouze jeho hostům, takže na opalování nebo plácání báboviček se místečko jistě najde. Nejmenší návštěvníci jistě najdou dostatek vyžití i v dětské herně, dospělí se zase zabaví u kulečníku, stolního tenisu či fotbálku. A komu nedá dostatečně zabrat starost o potomky nebo s sebou žádné nevzal, ten si může dát do těla ještě v hotelové posilovně. 

Nahoru