Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

189 Kč za velké předjarní čištění auta od společnosti Kamilcar – carwash. Ruční mytí auta, pečlivé odsolení a vysátí interiéru se slevou 45%.

4,7 / 5 KamilCar Ostrava  (mapa) 560 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Radek

Možná hloupá otázka,ale v infu jsem nenašel,obsahuje mytí i následné ošetření karoserie autovoskem?Díky

Kamil Car

Dobrý den Radku.Vosk na každém autě je u nás samozřejmostí,tak­též sušení,očista prahů,atd.Co u jiných nadstardant u nás normální služba.

Katka

Zdravím, je možný odvoz i při koupi jednoho voucheru nebo je potřeba si koupit dva a nechat vyčistit i plasty? Jsem z Moravské Ostravy. Děkuji a zdravím :)

Kamil Car

Dobrý večer Katko.Dobrá hospodyně i přes plot pro pírko skočí,takže si pro auto dojedeme a koupit si jich můžete víc na další mytí :)

Renča

Děkuji za odpovědi a přeji mnoho spokojených zákazníků a doufám, že já se brzy mezi ně také zařadím. :-)

Kamil Car

Děkujeme :)

Renča

Mám prosím ještě poslední dotaz, a to na možnost vyčištění a dezinfekce systému klimatizace, jaká je cena, nebo případně kolik voucherů je zapotřebí na provedení výše uvedeného. Děkuji.

Kamil Car

Renčo,čištění a dezinfekce klim. stojí 500 Kč A je to cena bez pylového filtru,který můžeme koupit my,pokuď nám nahlásíte značku a typ vozu.

Kamil Car

Dobrý den Renčo.Platí vše.Jen ten termín bude až od 15.3.Budeme se těšit.

Renča

Tak jsem si koupila dva vouchery (celkové umytí auta, odsolení atd. + ošetření vnitřních skel, palubky a plastů zevnitř) a budu se jen těšit na spolupráci s pracovníky KamilCaru a čisté auto :-) Platí tedy pick up servis do 15 km zdarma i při využití dvou voucherů? A mohu se objednat i dříve než až od 15. 3. nebo to nelze. Děkuji a přeji příjemný zbytek dne.

Zahry

Ještě jeden dotaz když chci vyčistit vozidlo z venku a poté kůži vevnitř stačí mi 3 vouchery? A jak dlouho bude vyčištění trvat.

Kamil Car

Dobrý den Zahry.Ano 3 vouchery stačí a nám budou stačit cca 2 hodiny.

Kamil car

Ještě doplnění.Pokud budete chtít vyčistit i skla a palubovku(není li v kůži),budete ptřebovat 4 vouchery.

Radek

Dobrý den,kompletní menu-7 voucherů,za jak dlouho je hotovo,lze na počkání?Díky za odpověď

Kamil Car

Dobrý den Radku.Za 7 voucherů Vám čistíme interiér mokrou cestou.Doba,kterou potřebujeme na vyčíštění,je 6 až 8 hodin.Může to trvat i déle.Vše závisí na míře znečištění interiéru.Pokud auto přes den potřebujete,zvlád­neme to i v noci.Auto předáváme vždy suché.

Milan

Dobry den. Zajima me, jakym zpusobem provadite odsoleni vozu po zime a zbaveni se prave te agresivni soli? Na vasich strankach jsem nenasel nic, co se by se toho tykalo. Dekuji.

Kamil Car

Dobrý den Milane.Odsolení se provádí důkladným oplachem wapkou.Dostaneme se opravdu všude.Podběhy,pod­vozek.Mezidveř­ní prostory se pak vysuší a panty dveří nakonzervují.

Zahry

Dobrý den chtěl jsem se zeptat co u vás znamená : Čištění a ochrana koženého interiéru. za 2 vouchery. Mám všechny sedačky v kůži i vnitřek vozidla. Ošetřujete je i přípravkem na kůži?

Kamil Car

Dobrý den Zahry.Je to jako s naší kůží.Nejdříve vyčistíme sedačky a čalounění speciálním přípravkem,ne­obsahujícím vodu a tím se vyčistí póry.Kůže pak nepraská.Následuje aplikace mléka(krému),po kterém kůže zvláční a je tak dokonale chráněna.

T.P.

Zdravím.
S těmi myčkami máte pravdu,jsou totál plné.
Je možno přijet umýt auto dnes kolem poledne?

 Díky.

Kamil Car

Dobrý den T.P.Jsme na tom obdobně.Pokud Vám to bude vyhovovat,máme okno ve 14:00.

Renča

PS: Potěšil jste mne. :-) Děkuji za odpověď a pěkný zbytek večera.

Kamil Car

Snažíme se všem vyjít vstříc,pokud to jde.Díky a hezký večer i Vám :)

Renča

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, mám malé dítě, proto bych ráda využila možnosti, že si pro auto přijedete a po umytí ho opět přivezete. Kolik stojí tato služba, když nejsem z OV, ale z Bohumína? A na umytí i vnitřního interiéru stačí 2 vouchery? Nebo kolik voucherů by bylo potřeba i na umytí vnitřního interiéru (nemyslím palubku, ale sedadla a podlahy). Děkuji za odpověď.

Kamil Car

Dobrý večer Renčo.Pokud budete chtít jen sedačky a koberce,jsme nuceni pak dotáhnout i tu palubku a skla z vnitřní strany.Při mokrém procesu čištění se bohužel neubráníme očasnému ostříknutí jmenovaných částí.Interiér v takovém stavu,by se Vám asi nelíbil.Proto doporučuji zakoupit 7 voucherů.Co se pick up servisu,Vám nebudeme účtovat nic.V rámci Ov je tato služba zdarma a u zakázek,jako je ta Vaše,je to do 15 km také zadarmiko.Doufám,že jsem Vás potěšil.Budeme se těšit.

Kamil Car

Za chybu v textu se omlouvám :)

Renča

Děkuji za odpověď. Takže za 2 vouchery provedete umytí auta, odsolení, a umytí palubky a plastů uvnitř auta a skel uvnitř auta, pokud jsem to správně pochopila. A za 7 voucherů i celkově umytí sedaček a podlahy. Pěkný večer.

Lenka

Dobrý den,
zajímalo by mě jestli vysátí interiéru zvládne odchlupatění našeho kufru od psích chlupů. Pro mě je to nemožné bez pinzety! To bychom si taky vzali poukazů na celý rok!:)

Kamil Car

Dobrý den Lenko.Můžu Vás ujistit,že chlupy některých ras lze odstranit jen touto cestou :) Nemusíte mít obavy.Zvládneme to a nebudete nic doplácet.

David

Jsem taky velmi spokojeným zákazníkem a můžu vám to jen a jen doporučit, jsou velmi pečliví a to se dnes velmi cení, tímto zdravím tým Kamil car.

Luboš

Dobrý den,
mám firmu s menším vozovým parkem, opravdu si mohu koupit jen 10 voucheru? Je to dobra akce a kdyby pocet voucheru nebyl omezen, měl bych po starostech s mytím aut po celý rok.

Kamil Car

Dobrý den Luboši.Bohužel max. počet voucherů pro tuto akci je opravdu jen 10.Jsem si jistý,že najdete způsob,jak nakoupit větší množství.Budeme se těšit na případnou spolupráci s Vámi.

Radim

Dobrý den. Vystavujete po umytí vozu při uplatnění voucherů daňový doklad? Děkuji za odpověď

Kamil Car

Dobrý den Radime.Daňový doklad Vám Při zakoupení voucheru vystaví Slevomat.

Mira

Chtěl jsem se zeptat co vše je zahrnuto v kompletním „menu“ za 7voucheru? Jedná se o kompletní umytí vozidla včetně motoru, rámu dveří, impregnace těsnění, „dokonalé“ čištění interiéru…zkrátka je pak auto „jako nové“? Díky za odpověď

Kamil Car

Dobrý večer Míro.Je tomu přesně tak,jak jste to popsal,jen zatím bez motoru.

Patricie

Do kdy mohu voucher uplatnit?

Kami Car

Dobrý den Patricie.Voucher můžete uplatnit od 15.3. do 31.10.2011

Kamil Car

Dobrý den Jiří.Děkujeme za pochvalu :)

Jirka Černý

Jsem spokojeným zákazníkem, individuální přístup, profesionální služby, skvělé ceny ! Mohu jen doporučit !

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru