Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dovolená v Tunisku: 4* hotelový resort na Djerbě s all inclusive, u pláže a s bazény, vč. letenky

Čedok a.s. Djerba - Tunisko (mapa) 41 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lenka Horynova

Dobrý den termíny v září děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko. Nabídka obsahuje dvě varianty, které se liší hlavně termínem příjezdu a místem odletu. Nabídka je koncipovaná pro jednu osobu. První varianta je určena pro termín 29.8.2023 – 5.9.2023, druhá varianta 12.9.2023 – 19.9.2023.

Jestliže máte zájem o nákup voucheru z této nabídky stačí si zvolit variantu, a poté kliknout na zelené tlačítko „Koupit za“. Dále zadáte e-mail nebo se přihlásite na svůj účet a vyberete způsob dopravy a platby. Platit můžete kartou online. Dále můžete využít službu Twisto nebo zaplatit kredity. Po připsání částky na náš bankovní účet se ve vaší e-mailové schránce objeví voucher. Pěkný den :)

Adriana

Dobrý den, chci se zeptat zda se budou přidávat termíny pobytu na Říjen 2023. Předem děkuji.

Slevomat.cz

Hezký den, Adriano. Děkuji Vám za dotaz. K dispozici jsou termíny s odletem nejpozději v září. S přáním příjemného dne, Štěpánka

Voříšek

Hledám recenze k hotelu Sun Beach

Čedok a.s.


Dobrý den, děkuji Vám za dotaz. Hotel Djerba Sun Beach Hotel & Spa se od letošní sezony přejmenoval, dřívější název byl Sun Club Djerba. Recenze je možné v případě zájmu dohledat individuálně na internetu. S přáním pohodového dne, Štěpánka

Martina

Dobrý den přeji, chtěla bych se Vas zeptat jak je to s kouřením cigaret?

Čedok a.s.


Krásný den, Martino. Děkuji Vám za dotaz. Kouření cigaret je možné na k tomuto účelu vyhrazených místech (dle hotelu). S přáním pohodového dne, Štěpánka

Daniel Hanák

Dobrý večer, mám dotaz ohledně věku mého syna.Chceme letět na Djerbu,ale pokoj je 2 dospělí a 2 děti na přistýlce.Nám by to nevadilo, ale jak se to řeší?Problém je že syn bude mít v termínu odletu 8 dní 13let tudíž se bere jako dospělí co pak to potom nemůže do pokoje, nebo kolik musím připlatit, když už se počítá jako dospělí?Děkuji moc za odpověď s pozdravem Daniel.

Slevomat.cz

Dobrý den, Daniele. Děkuji za Váš dotaz. Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím e-mailové adresy zajezdy@slevomat.cz, následně pro Vás informace ověříme. Stačí nám zaslat odkaz na akci, věky dětí, odletové místo a požadovaný termín zájezdu. S přáním krásného dne, Johanka

Daniela Tomanová

Dobrý den, chtěla bych koupit 2 vouchery tzn. 2pokoje (2dospeli,2de­ti)tak, aby byly pokoje vedle sebe.je to možné?děkuji T.

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Tomanová, podívejte se prosím i na akci https://www.slevomat.cz/akce/2065412-s-rodinou-na-djerbu-4-hotel-s-all-inclusive-a-ditkem-za-cenu-letenky, kde již máte voucher pro 2+2 děti (děti do věku 11,99 let) a ubytování je ve dvoulůžkovém pokoji + 2 přistýlky.

Zakoupit můžete i 2× dvoulůžkový pokoj u této akce (4 vouchery), ale rozdělení pokojů je plně v kompetenci hotelu. Co můžeme udělat je poznámka do rezervace, aby pokoje umístili co nejblíže k sobě.

Alena Balounova

Je možné mít jednolůžkový pokoj?

Slevomat.cz

Dobrý den, CK nabízí pouze 2lůžkové pokoje bez možnosti příplatku za jednolůžkový.

P. Gregar

Dobry den mám dotaz chceme jet 3 dospělé osoby je možné ubytování na jednom pokoji? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, pane Gregar, ano hotel nabízí i rodinné pokoje pro 3 dospělé. Pro přesnou cenu bychom Vás požádali o zaslání preferovaného odletového místo a alespoň přibližný termín na e-mail zajezdy@slevomat.cz. Rádi Vám zašleme bližší detaily.

Markéta Lucká

Dobrý den, jak mám přidat dítě 3 roky, nebo se počítá v plné ceně ? Jak se pak tedy řeší v 2 lůžkovém pokoji?
Děkuji za odpověď.
Markéta

Slevomat.cz

Pro bližší ověření ceny a kapacity pro 2 dospělé a dítě bychom Vás požádali o zaslání informací o zájezdu (či odkaz akce na webu), věk dítěte, preferované odletové místo a alespoň přibližný termín na e-mail zajezdy@slevomat.cz. Rádi Vám zašleme bližší detaily.

Petra Medáčková

Dobrý den. Pokud bychom chtěli 2× dvoulůžkový pokoj, mám koupit 4× voucher, nebo 1× dva vouchery a pak znovu to samé?

Děkuji. Petra

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro. Děkuji za Váš dotaz. Můžete klidně zakoupit 4 vouchery najednou, záleží na Vás. Následně bychom Vás požádali nám dle sekce „Jak uplatnit“ zaslat e-mailem údaje všech cestujících (tedy čtyř osob). Přeji Vám hezký den. Matěj, Slevomat.cz

V.Ponoš

Je potřeba mít pas,nebo stačí op?

Slevomat.cz

Dobrý den, děkuji Vám za dotaz. Nejedná se o stát EU, čili je nutné mít cestovní pas. :) S přáním krásného dne, Karel

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru