Jakou ukolébavku mají knedlíky nejraději? Halí, belí, kachna, zelí.
Nenechte si ujít delikátně pečenou kachýnku, kterou vám naservírují s variací knedlíků i zelí v Restauraci Pod Jasanem. Knedlíky dostanete bramborové i houskové, zelí červené i bílé. Dozlatova pečené kachny bude přes 2 kg, vezměte si tedy na pomoc další jedlíky.
Pokocháte se atmosférou tradičního hostince, který se řídí recepty našich babiček i trendy moderní kuchyně. Ke kachně si na zapití přiobjednejte třeba Gambrinus, Kozel nebo Pilsner Urquell. A pak že pečené kachny nelétají pod nos.
„Naprostá spokojenost. Byla to naše první návštěva tady a moc se nám líbilo. Navíc jsme přišli v době, kdy tu byla zpívaná a tak kachna byla ještě vylepšená. Doporučuji každému, kdo stojí o příjemné prostředí.“ (Jan, zákazník Slevomatu)