Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dovolená na Šumavě: moderní ubytování s polopenzí a každý den sauna

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
OREA Hotel Špičák Šumava (mapa) 135 prodejů

Hodnocení podniku OREA Hotel Špičák

4,6 85×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,6
91.612%
Personál 4,6
91.936%
Jídlo 4,5
90.322%
Volnočasové služby 4,2
83.81%
Lokalita 4,8
95.076%

Filtry
Recenze zákazníků

Krásná lokalita, pěkný hotel, vynikající strava a velmi příjemný veškerý personál.
Mohu jen doporučit

bez připomínek

Hodnoceno: 27. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Léto na Šumavě: sauna i polopenze

Milé překvapení a velká spokojenost – lokalita, čisté pokoje, milá obsluha jak na recepci, tak v restauraci a určitě i v kuchyni – výborné jídlo a na pokoji připraveno vše pro příjezd mého psa. V hotelu byla animace pro děti a herna – sice ne pro naši skupinu, ale rodiny s dětmi určitě ocení. Nadprůměrný servis, rádi se vrátíme a doporučíme dál

Není co vytknout

Hodnoceno: 30. října 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Léto na Šumavě: sauna i polopenze

Byli jsme podruhé, opět z naší strany vše perfektní, a nebylo to jen o horách a počasí, ale i hotel, služby

Hodnoceno: 25. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Léto na Šumavě: sauna i polopenze

Všechno v naprostém pořádku – ubytování, jídlo, personál, okolí. Klidný a pohodový pobyt. Určitě jsme tu nebyli naposledy.

Hodnoceno: 15. října 2023
Hodnocená nabídka: Léto na Šumavě: sauna i polopenze

Milý personál, možnost si během bufetové snídaně udělat svačinu na procházku (k dispozici specialní svač.pytlíky). Dostatek jídla i při pozdějším příchodu na večeři. Čistý pokoj. Klidné, krásné okolí hotelu.

Chyběla mi vířivka. K dispozici v hotelu jen sauna.

Hodnoceno: 12. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Léto na Šumavě: sauna i polopenze

Stejně jako loni… milý a vstřícný personál, krásné , čisté a pohodlné ubytování. Letos navíc i miska na vodu a ručník na tlapky pro pejska 🐕. Šampaňské 🥂 k snídani jako příjemný bonus .Za nás příjemný klidný hotel 🏨. V okolí nespočet možností výletů. Byli jsme po druhé a určitě zase přijedeme.

Hodnoceno: 11. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Léto na Šumavě: sauna i polopenze

Trošku jsem měl po přečtení některých recenzí a komentářů z pobytu obavy, ale ukázalo se, že byly liché. Hotel již sice něco skutečně pamatuje, ale pokoje jsou zrekonstruované, čisté a nově vybavené. Většině ubytovaných stejně slouží pouze jako základna pro výlety do okolí. Personál při snídaních i večeřích (i přes to, že hovořil hůře česky) byl milý, příjemný a usměvavý. Neustále odnášel ze stolů použité nádobí a stoly uklízel. A stále s úsměvem. Po některých hostech byl úklid stolu fuška. Velmi příjemným překvapením byla možnost si LEGÁLNĚ a oficiálně při snídani udělat svačinu na výlet. K dispozici bylo pečivo, vždy nějaká pomazánka, ubrousky a papírové sáčky na zabalení. Díky tomuto kroku odpadlo trapné pašování jídla od snídaně. Jídelna je dostatečně velká na to, aby si jedinec, kterému vadí děti, sedl dál a děti ho nerušily. A čas na snídani i večeři je dostatečně dlouhý, aby si člověk mohl vše přizpůsobit svým plánům. V rámci pobytu nebyl problém si nechat vyměňovat ručníky třeba každý den (ne, jak bylo zmiňováno v předchozím komentáři „pouze na začátku a konci pobytu“). Jediným slabším místem jsou volnočasové služby hotelu, které by mohly být každopádně bohatší. Ale je to věc, se kterou člověk počítá a přizpůsobí se. Pobyt tedy mohu vřele doporučit a to jak turistům, tak rodinám s dětmi. :-)

Hodnoceno: 2. října 2023
Hodnocená nabídka: Léto na Šumavě: sauna i polopenze

Výborné jídlo, milá a ochotná obsluha, určitě se někdy vrátíme.

Hodnoceno: 27. září 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Léto na Šumavě: sauna i polopenze

Hotel přátelský ke zvířatům a hlavně vhodný pro rodiny s dětmi 👍

Nelíbilo se nám, že jídlo nevydává kuchař(ka), jídlo nemá ani cedulky, takže si musíte nadzvednout víko, aby jste vůbec zjistili, co budete jíst, co je v nabídce… A prosecco k snídani??? Personál není český..

Hodnoceno: 17. září 2023
Hodnocená nabídka: Léto na Šumavě: sauna i polopenze

Bohaté snídaně, večeře, možnost vzít jídlo s sebou na turu, ..

Detaily: jídlo u večeře nebylo popsáno. U polopenze nebyla ani voda zdarma k večeři, … vyměněné ručníky 1. a poslední den ubytování, …

Hodnoceno: 12. srpna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Léto na Šumavě: sauna i polopenze

Ochota personálu, nabídka v jídelně.

Hodnoceno: 7. srpna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Léto na Šumavě: sauna i polopenze

Příjemný personál, služby, ubytování, výběr jídla, ráda bych se ještě jednou vrátila😉

Nemám co vytknout🙃

Hodnoceno: 3. srpna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Léto na Šumavě: sauna i polopenze

Chování, ochota personálu, úroveň stravování, ubytování na patřičné úrovni.

Nic takového jsem nenašel.

Hodnoceno: 1. srpna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Léto na Šumavě: sauna i polopenze
Hodnoceno: 6. června 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Léto na Šumavě: sauna i polopenze

Pokoje, lokalita

Výběr jídel, stejná snídaně, otevřený bar pouze večer.

Hodnoceno: 11. května 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Léto na Šumavě: sauna i polopenze

Hotel čistý, ale od dob socialismu se tady zase tak moc nezměnilo!Personál velice milý a ochotný!Jídlo bylo chutné, ale málo pestré!!!

Špatně vyřešen sprchový kout, hrozil úraz. V noci hlučný výtah.

Hodnoceno: 10. května 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Léto na Šumavě: sauna i polopenze
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.