4chodové degustační menu pro dva včetně přípitku, jehněčí kolínko či kuřecí Supreme jako hlavní chod
Přehled nabídky
Co má společné jídlo a čas? Musíte je trávit příjemně.
Chcete-li ochutnat to nejlepší z hotelové restaurace Fontána v Přerově a neradi ztrácíte drahocenný čas při báječném večeru ve dvou, nechte si naservírovat rovnou čtyřchodové degustační menu.
Nejprve se po uspěchaném dnu hezky uvolníte při skleničce prosecca, po níž bude následovat předkrm v podobě krevetového koktejlu, po němž následuje italský tomatový krém s nočkem zakysané smetany.
U hlavního chod máte dokonce na výběr hned ze dvou možností – zláká vás spíše grilované jehněčí kolínko na smetanovém listovém špenátu s česnekem, nebo si vaše srdce (a hlavně žaludek) získá kuřecí Supreme s bramborovo karotkovým pyré? Ať už to bude jakkoli, jako dezert vás omámí čokoládový fondán s višňovým coulis. Co víc si přát? Snad jen: „Dobrou chuť!“
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.