Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobyt v Praze: elegantní hotel v Troji se snídaní a welcome drinkem

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Hotel Troja s.r.o. Praha (mapa) 406 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Kristyna

Dobrý den, je v blízkosti hotelu zastávka metra? Dekuji

Slevomat.cz

Hezký den, Kristyno, děkuji za váš dotaz. Nejbližší zastávka metra je stanice Kobylisy, pěšky konkrétně 7 minut od hotelu. Zde zasílám trasu z hotelu přímo k metru. Přeji krásný den, Johanka:)

Dáša Š.

Dobrý den , mohu si připlatit za Deluxe pokoj? V nabídce není možnost výběru pokoje, předpokládám, že nabídka bude na standard pokoj.

Slevomat.cz

Dobrý den, Dášo,

děkuji Vám za dotaz. Celková nabídka má na výběr z různých typů pokojů. Kapacitu pro ubytování ve vybraném pokoji zjistíte tak, že si vyberete daný termín, počet osob, a poté se Vám ukáže možnost výběru dostupných pokojů, kde si můžete připlatit i deluxe pokoj. Hezký den, Ondra :)

Eliška lencová

Dobrý den, prosím od kolika hodin se podává snídaně? Děkuji

Hotel Troja s.r.o.


Dobrý den,



ve všední dny podáváme snídaně od 7:00 do 10:00, o víkendech a státních svátcích jsou snídaně od 8:00.

Hana Votočková

Dobrý den, plánuju u vás přespání s dcerou a dvěma dětmi. K návštěvě Zoo bychom rádi využili i plavbu parníkem. Je možné využít nějakou dopravu od hotelu k přístavišti na Rašínově nábřeží?

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano. Děkuji za Váš dotaz. Do přístavu se dostanete tramvají ze zastávky Hercovka. Konkrétní spoje naleznete zde. Přeji Vám hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Jarmila

Dobrý den, uvažuji o ubytování na 1 noc ve Vašem hotelu. Přítel má bezlepkovou dietu, je možnost bezlepkové snídaně?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jarmilo, bude-li hlášena dopředu, je možné na snídani zajistit bezlepkovou dietu. Přeji pěkný den, Honza

Renata

Zvažuji pro ubytování hotel Troja pro 2, i dle kladných recenzí. Mám dotaz, zda si můžeme nechat zdarma uschovat zavazadla na recepci dopoledne před zapsáním na ubytování. Chceme jet do ZOO Praha. Abychom se zavazadly nemuseli tam. Od hotelu k zoologické zahradě se dostaneme, prosím, co nejrychleji jakou linkou MHD, asi zřejmě BUSu? Nebo musíme nějak kombinovat více MHD? děkuji za zprávu.

Slevomat.cz

Dobrý den Renato, děkuji za Váš dotaz. Na recepci je možné si zdarma uchovat před ubytováním zavazadla. Pokud byste měli zájem o návštěvu ZOO Praha, tak by pro Vás bylo nejlepší jet z tramvajové zastávky Hercovka – tramvaj číslo 17 (ta se nachází od hotelu pár minut) a poté přestoupit na autobus – autobus číslo 112 nebo 234. Cesta MHD trvá 10 – 13 minut. Přeji krásný den, Denisa ze Slevomatu.

Monika

Dobrý večer,
mám zájem o pobyt ve Vašem hotelu. Chci se zeptat, lze částku za ubytování rozdělit a zároveň i vystavit na 2 faktury z FKSP ( mám 2 pracovní úvazky )? Děkuji.
S pozdravem
Zajícová

Slevomat.cz

Dobrý den, pokud nabídka neobsahuje žlutý štítek Platba z FKSP nebo vám váš zaměstnavatel uhradí pouze část pobytu z FKSP, mohu nabídnout ještě jiný způsob.

Na našich stránkách můžete zakoupit také FKSP POUKAZ (https://www.slevomat.cz/fksp/poukaz). Stačí si zvolit hodnotu poukazu, vyplnit fakturační údaje vašeho zaměstnavatele a objednat jej. Vašemu zaměstnavateli pak předáte vytvořenou zálohovou fakturu nebo daňový doklad. Jakmile k nám platba dorazí, můžete si z poukazu nahrát kredity (https://www.slevomat.cz/darkovy-poukaz/uplatnit?rel=zkpodpora) na váš uživatelský účet a zakoupit si vámi vysněný pobyt.

Ještě upozorním, že splatnost zálohové faktury je 21 dní a platnost kreditů z FKSP poukazu je 6 měsíců ode dne přijetí platby.

S přáním krásného dne, Kristýna

Josef

Jaká je prosím možnost parkování ve Vašem hotelu,dík za info

Slevomat.cz

Dobrý den, Josefe, děkuji Vám za dotaz. Parkování je možné v hotelové garáži: 390 Kč/1 den, městské parkoviště: 20 Kč/1 hod. Doplácí se na místě.

S přáním krásného dne, Karel

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru