Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Klasické české jídlo s lahodným předkrmem, domácí limonádou i dezertem

4,8 / 5 Hapečko Ostrava  (mapa) 55 prodejů

Hodnocení podniku Hapečko

4,8 56×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Personál 4,9
98.076%
Jídlo 4,8
95.384%
Prostředí 4,7
93.846%
Průběh rezervace 4,9
98.462%

Filtry
Recenze zákazníků

příjemná obsluha
výborné jídlo
pěkné prostředí

Hodnoceno: 23. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Klasické české jídlo s limonádou i dezertem pro 2

Velice chutné, krásně vypadající jídlo, ochotná milá paní servírka. Příjemné prostředí, vůbec jsme netušili že je zde restaurace.

Špatně uvedené číslo na rezervaci, na stránkách podniku jsme si našli správné. Chybička se může stát.

Hodnoceno: 30. září 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Klasické české jídlo s limonádou i dezertem pro 2

Dali jsme si kachní stehno, červené zelí s brusinkami a bramborový knedlík a musím napsat, že bylo vynikající. Zelí je trochu sladší a dobře dochucené, což nám vyhovuje. Určitě si toto menu ještě někdy objednáme, i když přes rozvoz.

Moc jsme se v restauraci necítili, nikde nikdo, pusto prázdno. Ale někomu to může vyhovovat.

Hodnoceno: 25. dubna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Klasické české jídlo s limonádou i dezertem pro 2

Dobré jídlo a příjemné prostředí.

Hodnoceno: 5. listopadu 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Klasické české jídlo s limonádou a dezertem

Příjemná obsluha, výborné jídlo… když se nám nechce vařit, rádi zde chodíme :)

Hodnoceno: 3. října 2021
Hodnocená nabídka: Klasické české jídlo s limonádou a dezertem

Vše bylo na jedničku s hvězdičkou a opravdu podnik doporučuji…vše čisté, obsluha usměvavá, poradí…
Jídlo vynikající a veliká porce…měli jsme svíčkovou…dezert už se do nás nevešel, tak nám ho obsluha zabalila domů…
Určitě ještě přijdeme na nějakou dobrotku

Hodnoceno: 23. září 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Klasické české jídlo s limonádou a dezertem

Nemohu hodnotit prostředí restaurace, protože se jídlo vydává ve venkovních prostorech.

Hodnoceno: 26. května 2021
Hodnocená nabídka: Klasické české jídlo s limonádou a dezertem

*Vynikající jídlo a limonáda

*Vstřícnost personálu

*Až se otevřou restaurace, určitě tam zavítáme

*Bohužel jsme si museli jidlo odnést domů, ale za to provozovatel nemůže

Hodnoceno: 7. dubna 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Klasické české jídlo s limonádou a dezertem

Jídlo je bohužel pouze přes okénko, ale kachna, červené zelí a knedlík bylo vynikající a velká porce. Rovněž tak dezert a domácí limonáda.

Bohužel nejde v dnešní době posedět u pivka.

Hodnoceno: 28. března 2021 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Klasické české jídlo s limonádou a dezertem
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.