Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Týdenní letní příměstský tábor In-line školička! Oblíbená zábavná sportovní prázdninová aktivita pro děti od 5 do 12 let.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Lucka

Dobrý den,
měla bych zájem o kurz pro syna, kterému bude 5let až v prosinci. Chci se zeptat, zda i takto malé dítě je vhodné pro tuto činnosti, doma brusle má, je sportovně zdatny. Zase ale pokud by tam byly převážně starší děti, tak aby zvládal. Děkuji. 



HEPA outdoor fitness

Dobrý den,
v in-line školičce máme zkušenosti i se 4letými dětmi, není to problém. Dokonce jsou i případy, kdy 4leté dítě je šikovnější něž 6leté, je to velmi individuální. Děti se rozdělují do skupinek podle pokročilosti, takže by Váš syn byl zařazen ve skupince, která by odpovídala jeho dovednostem.

Dan

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Výuka bude na střeše obchodního domu. Tak kdyby pršelo, budou mít nějaký náhradní prostor nebo program? Děkuji.

HEPA outdoor fitness

Dobrý den,
v případě deště je pro děti přichystán náhradní program. Většinou máme předjednanou některou z tělocvičen blízkých základních škol, kde však s dětmi nemůžeme bruslit. Probíhají zde tedy klasické pohybové hry, základní gymnastické prvky, rozvoj kreativity atd. Aktuální stav počasí neustále sledujeme na radaru, abychom dokázali na příchod nepříznivého počasí včas zareagovat…

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru