Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vstup do Cat Café na 60 minut: neomezená káva, čaj a drobné občerstvení

4,3 / 5 Cat Cafe Prague Praha - Nové Město  (mapa) 92 prodejů

Hodnocení podniku Cat Cafe Prague

4,3 100×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Personál 4,3
85.582%
Jídlo 3,9
78.838%
Prostředí 4,2
83.024%
Průběh rezervace 4,6
92.47%

Filtry
Recenze zákazníků

Asi mi nesedlo typ kavárny nebo spis to kavárnu ani nepřipomínalo. Všude spousta obyčejných gaučů, škrabadla pro kočky stará a roztrhaná. Občerstvení opravdu drobné – kromě kávy pouze caj a pak obyčejná voda se sirupem, precliky, oříšky a piškoty.

Hodnoceno: 14. července 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Neomezená káva, čaj a občerstvení v Cat Café

Doporučuji lidem, kteří jsou opravdu kočkomilové a přijdou hlavně za kočkami. Z tohoto hlediska kavárna svůj účel splňuje.
Občerstvení je v ceně.
Je ho ale třeba brát s „rezervou“, jde o drobnosti typu piškoty, slané tyčinky, muffiny, sušenky, čaj ovocný nebo zelený s citronem a káva.
Nám to ale nevadilo, přečetla jsem si recenze, tak jsem s tím počítala.
Kočky byly obezřetné, ale i zvědavé, takže se na nás přišly několikrát podívat a když jsme s nimi měli trpělivost, tak se nechaly i pohladit.
Nakonec nám hodina v kočičí kavárně byla málo a strávili jsme tam cca hodinu a půl.
Během té hodiny a půl byly zásoby sušenek téměř spotřebovány a byly včas doplněny.
Pokud bude sleva na Slevomatu a budu mít s kým jít, přijdu i příště.

Je třeba počítat s typickým kočičím odérem v místech, kde mají kočky záchůdky – je to asi blízko hlavních dveří, protože to byl první vjem, který nás praštil přes nos.
Pán, který zvedá telefon a uvádí návštěvy, by mohl být trochu více prozákaznicky orientovaný.

Hodnoceno: 9. června 2023 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Neomezená káva, čaj a občerstvení v Cat Café

Neobvyklý zážitek – ne úplně kavárna, ne úplně atrakce. Jsem ráda, že jsem si hodnocení přečetla předem, a věděla tak co očekávat. Kdo čeká tradiční kavárnu, bude zklamaný, ale kdo dopředu ví, že jde o velký byt pro kočky, kam lidé chodí trávit čas jako ve vlastním obýváku, bude spokojený. Hodinová sazba (každá další minuta = 1 Kč) i v plné ceně odpovídá zhruba dvěma malým kávám. Vše vám vysvětlí obsluha v předsíni. Pěkná hlavní místnost kavárny, se spoustou dekorací, příjemným posezením, krbem na televizi, je to skvělé místo pro lenivé odpoledne. Půjčit si můžete knížky a stolní hry. Ve druhé místnosti je X-box s promítáním na stěnu. Kočiček je hodně, viděli jsme jich asi 10, různých barev. Jsou přátelské, když je nepronásledujete, shluknou se kolem vás jakmile si sednete, u některých hostů vysedávají ve skupinkách, lezou na klín, nechají se hladit a dokonce předou. O kočičky je dobře postaráno, mají spoustu prostoru, hraček, pelíšků, škrabadel, fontánku na pití, otevřená okna, v nichž můžou sedět, a kočičí dvířka do svého vlastního soukromého prostoru, kam návštěvníci nesmějí. Kávy si můžete udělat, kolik chcete, k dispozici chutné cupcakey a sušenky, vše skladováno v boxech, takže kočičky se k sladkostem nedostanou.

Obsluha vypadala trochu otráveně a unaveně, ale jinak byla nápomocná. Do kavárny je třeba se dozvonit a to pořádně – stáli jsme u dveří asi 5 minut a ukázalo se, že zvonek jim vůbec nezvonil, protože jsme zvonili málo. V předsíni se musíte přezout do zapůjčených přezuvek (což nepůsobí ani trochu hygiencky, ale nechali nás obléct si vlastní přezuvky – boty se dávají do botníku mimo dosah koček). Hry a knížky jsou dost jeté a X-box většinu času obsazený, ale pokud jste přišli především kvůli kočičkám, vadit vám to nebude. Jedna z místností – kočičí místnost – opravdu silně zapáchá, ale zápach je cítit jen tam, zbylé dvě místnosti a kuchyňka nezapáchají. Kočičky byly zpočátku asi přehlazené, hladit se nechtěla nechat žádná, hned odcházely, uhýbaly nebo se viditelně škubaly po doteku. Vypadají znuděně, hraček mají hodně, ale hrát si nechtěla žádná. Ale jsou to živá zvířata a ne atrakce, je jasné, že nebudou mít vždy náladu se mazlit a hrát si. Oranžová kočka nepůsobí vůbec spokojeně, mrská divoce ocasem a po doteku se ohání a prská. Nabídka občerstvení je slabší, kavárna nemá kuchyni ani obsluhu, takže ji zajišťují hlavně kupované pečivo, sušenky a kávovar. Je tu ale málo možností k přizpůsobení nápoje (jako cukr, mléko atd.). Bohužel je skoro nemožné zajistit, aby se kočičky nedostaly aspoň k drobečkům z jídla – sušenky drobí a talířky jsou maličké a jakmile si odložíte na stolek, kočičky se okamžitě objeví a chtějí se do jídla pustit, je nutné si jídlo hlídat a ideálně držet v rukou. Snad jsou na ty drobečky už jejich zažívací ústrojí zvyklá.

Hodnoceno: 30. května 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Neomezená káva, čaj a občerstvení v Cat Café
Hodnoceno: 12. května 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Neomezená káva, čaj a občerstvení v Cat Café

Milé a klidné prostředí :-)

Hodnoceno: 2. května 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Neomezená káva, čaj a občerstvení v Cat Café

Vše

Hodnoceno: 27. dubna 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Neomezená káva, čaj a občerstvení v Cat Café

Kočičky fajn.

Šílený zápach, chtělo by to použít třeba pohlcovač pachu na kočičí WC,

Hodnoceno: 24. dubna 2023
Hodnocená nabídka: Neomezená káva, čaj a občerstvení v Cat Café

Mysleli jsme, že je to normální kavarna.

Hodnoceno: 30. března 2023
Hodnocená nabídka: Neomezená káva, čaj a občerstvení v Cat Café
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru