Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

228 Kč za hodinu servisních prací na jakémkoliv vozidle. Standardní opravy, garanční nebo servisní prohlídka se slevou 50 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
andrea

Dobrý den, dle vašich zkušeností, kolik hodin – voucheru je potřeba ke garanční prohlídce WV Polo po 70000 km? Děkuji

Hornová

Dobrý den, děkuji za dotaz. Na garanční prohlídku stačí 2 vouchery.

slevomat

Krásný den, Lukáši, mohl byste se zastavit přímo v servisu? Zdarma by se automechanici podívali, v jakém stavu je Vaše auto a poté by Vám doporučili, kolik voucherů by bylo potřeba koupit :-)

Lukas

Zrovna v nejblizsich dnech v Olomouci nebudu, takze toto nevyjde, i kdyz dekuji za nabidku. Zajimalo by me tedy alespon zda si muzu dovezt svuj material, nebo zda v servise striktne pracuji jen s novymi originalnimi ND. A taky zda se do tech hodin da zapocitat i pneuservis. Dekuji!

slevomat

Pokud máte starší díly a jsou v pořádku, tedy dají se použít, můžete si je přívézt. Servis se Vašim dílům rozhodně bránit nebude :-) STK se dá zahrnout do voucherů, záleží však v jakém stavu je auto, někdy prohlídka může trvat 1 hod někdy až 3 hod. Pokud máte specifičtější dotazy, klidně si zavolejte do servisu sám :-) tel.čísla: 776 845 450, 584 417 994

Lukas

Dobry den! Mam prasklou zadni pruzinu na automobilu Suzuki Baleno 1.8 r.v. 97, avsak potrebuju ted hodne usetrit-je tedy mozne sehnat si nekde starsi pruzinu z vraku a vymenu zaplatit voucherem? A v pripade ze me zanedlouho ceka STK, kolik byste doporucovali zakoupit voucheru na pripravu na STK(jestli se daji vouchery pouzit i na to). Dekuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru