Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

All inclusive dovolená v Egyptě: 4* resort v Hurghadě, letenka a pestrý animační program

Express Travel International GmbH, na českém trhu zastoupen CK ETI s.r.o. Hurghada - Egypt (mapa) 24 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Petra

Je možnost dva týdny

Slevomat.cz

Krásný den, Petro, děkuji vám za dotaz. Je mi líto, ale k dispozici je pouze 7 nocí. Mějte moc hezký den, Kristýna

Květoslava Nosková

Dobrý den,
chci se zeptat, o jakou překážku se jedná pro osoby s omezenou schopností pohybu.
(Nevhodné pro osoby s omezenou schopností pohybu.)
Děkuji za odpověď.

Cestovní kancelář ETI s. r. o.


Dobrý den z CK ETI,



tato akční nabídka neobsahuje bezbariérové pokoje (schod / práh) a dále, je nutné podotknout, že při trase z Grand Resortu na pláž je potřebné překonat ulici a partnerský Grand Hotel (á 300 m). To jsou hlavní důvody, proč se tato nabídka nedoporučuje pro osoby s omezenou schopností pobytu.



Hezký den přeje Viktorie

Lenka Kobesová

Dobrý den,pokud by jsme chtěli letět já a manžel plus děti 4 roky a 1 rok platí se za děti plná částka?
 Děkuji

Cestovní kancelář ETI s. r. o.


Dobrý den z CK ETI,



za děti od 2 do nedovršených 14 let se platí snížená částka, kterou vám rádi sdělíme na Váš dotaz s konkrétním termínem. Dítě, které nedovrší 2 roky v den příletu se považuje za infanta a cestuje zdarma (či jen za letištní poplatky), přičemž nemá nárok na vlastní sedadlo či postel. Budeme čekat na Váš výběr termínu na info@ck-eti.cz nebo 272 111 747.



Hezký den, Viktorie

Kateřina Komárková

Dobrý den, když si objednám pobyt v termínu 4.-11.6.2023 pro 2 osoby bude termín závazně rezervován? Ve storno podmínkách uvádíte, že při zakoupení termínové varianty nelze voucher stornovat ani refundovat.
S pozdravem Komárková

Cestovní kancelář ETI s. r. o.


Dobrý den z CK ETI,



zakoupením voucheru zde na Slevomatu ještě nemáte automaticky termín závazně rezervován. Dle uvedených instrukcí musíte voucher do 24h uplatnit v CK ETI a až tímto momentem (potvrzením ze strany ETI) bude termín závazně rezervován.Uvedené podmínky storna stanovil pro vystavené vouchre Slevomat. CK ETI musí postupovat dle vlastních VOP (všeobnecních obchodních podmínek) a výši stornopoplatku určují od počtu dnů do odletu.Cestovní pojištění (v ceně á 50 Kč / os. / den) kryje v případě nemoci i stornopoplat­ky.O dalších informacích se prosíme informujte na info@ck-eti.cz nebo 272 111 747.Hezký den, Teodor

Tomas Edl

Mám dotaz jsme tři dospělí já přítelkyně a jeji dospělá dcera 18 let šel by jeden pokoj a kolik by byla kalkulace děkuji

Cestovní kancelář ETI s. r. o.


Dobrý den,



děkujeme za Váš zájem.Jeden pokoj pro 3 osoby samozřejmě lze, ale pro vytvoření kalkulace nevíme Vámi poptávaný termín.Ideální bude, když si vyberete z nabízených termínů a zde zakoupíte 2 vouchery pro dospělé. Dítě se doplácí zvlášť přímo u naší CK ETI. Až nám budete posílat email s potřebnými informacemi pro vytvoření Vaší objednávky, pošlete informace i o dítěti, které Vám přidáme do rezervace a Vy ho následně doplatíte.Za CK ETI, Teodor.

Lenka Wneková

Dobrý den..prosím nabídku od 21.5.-28.5.2023
2 dospělí a 1× dítě 3roky…

Cestovní kancelář ETI s. r. o.


Dobrý den,



děkujeme za Váž zájem.



Z nabízených termínů si vyberete ten, ve kterém chcete jet, tedy 21.5.-28.5.2023 a zakoupíte 2 vouchery pro dospělé. Dítě se doplácí zvlášť přímo u naší CK ETI.

Až nám budete posílat email s potřebnými informacemi pro vytvoření Vaší objednávky, pošlete informace i o dítěti, které Vám přidáme do rezervace a Vy ho následně doplatíte.



Za CK ETI, Teodor.

Daniel Hlavaček

Dobry den,
Je to i zpateční letenka?
A jak to je se zavazadlema na jednu osobu do letadla + co bude vse skrz za papiry potreba?(pas.atd.)
Děkuji za odpověď?

Cestovní kancelář ETI s. r. o.


Dobrý den, Daniel,



v ceně je samozřejmě i zpáteční letenka (trasa: Praha–Hurghada–Praha) s odbaveným zavazadlem (do 23 kg) a příručním zavazadlem (do 7 kg).

Cestovní pas musí být platný minimálně 6 měsíců po návratu z Egypta a musí mít alespoň 1 volnou stranu na vízum, které si zakoupíte přímo na letišti v Hurghadě.

Těšíme se na vaši rezervaci!

Za CK ETI, Viktorie

Milan

Dobrý den,
prosím jaké máte v ceně občerstvení při letu z/do Hurghady?
Obvykle nedostaneme nic, resp. max. malý pohár vody

Cestovní kancelář ETI s. r. o.


Hezký den Milane,



na palubě našich charterů z Prahy /všechny zájezdy CK ETI zde v nabídce/ je v ceně servírované teplé jídlo s výběrem hlavního chodu. Složení je zpravidla – pečivo s máslem či sýrem, salát, hlavní chod, dezert, voda / nealko. Možná znáte tento servis z klasických /ne nízkonákladových/ aerolinií na středně dlouhých nebo dálkových letech.

Za CK ETI, Teodor

Dita Madajová

Dobrý den, lze zakoupit zájezd i na 10 nebo dní ? a jaká by byla cena ? děkuji

Cestovní kancelář ETI s. r. o.


Dobrý den, Dito,



vypsané termíny platí pouze pro nedělní odlety z Prahy, a proto nelze zakoupit voucher na 10/11 dní.

Napište nám na mail s vámi preferovaným termínem a zašleme vám nabídku i prodloužených pobytů.

Za CK ETI, Teodor

Lucie F.

Dobrý den, mohu poprosit o kalkulaci od 7.-14.5. pro 2 dospělé a 2 děti (2 roky a 12 let). Má hotel i rodinné pokoje s oddělenou ložnicí, nebo pouze 2 lůžkové s přistýlkou? Děkuji.

Cestovní kancelář ETI s. r. o.


Dobrý den, Lucie,

Grand Resort má i rodinné pokoje s oddělenou ložnicí pro rodiče/děti. Celková cena ve vámi poptávaném termínu vychází celkem na 50.818 Kč / rodinný pokoj.

Pokud máte o dovolenou zájem, prosím zakupte zde 2 vouchre. Poté nám napište mail, upravíme vám pokoj a doplatíte zbytek.

Za CK ETI, Teodor

Tereza hesová

Dobrý den,

Chtěla bych se zeptat na nabídku fakultativních výletů?

Děkuji a přeji hezký den.

Cestovní kancelář ETI s. r. o.


Dobrý den,



ptáte se velmi dobře.

Náš česky / slovensky hovořící delegát Vám den po příletu na informační schůzce ve Vašem hotelu mimo jiné představí i nabídku naší egyptské agentury C.E.T., a můžete si vybrat výlety s průvodcem, který také hovoří česky či slovensky. Ceny jsou velice příznivé. A když zkombinujete více výletů, dostanete výhodnou slevu (platba možná i kartou). Podívejte se na náš web https://www.cketi.cz/temata/fakultativni-vylety – zde naleznete nabídku výletů včetně orientačních cen. Bližší informace Vám sdělí pobytový delegát na místě.

Lákavé, že? Za CK ETI, Teodor.

Ela

Dobrý den, jezdím do Egypta často a vždy si kupujeme vízum za 25 euro. U Vás se musí koupit vízum za zmíněných 29 euro nebo mohu zakoupit za 25?

Cestovní kancelář ETI s. r. o.


Dobrý den,



děkujeme za Váš dotaz.

Samozřejmě je stále možné zakoupit vízum za 25 €, které se vyřizuje u vízových přepážek na letišti v Hurghadě. Zmíněná cena 29 € / $ je za expresní odbavení (zpravidla bez čekání) a zajišťuje ho zástupce s cedulí ETI. Je zcela na Vás, jakou variantu zvolíte.

Budeme se na Vás těšit. Za CK ETI, Viktorie.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru