Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Předplatné internetové televize Sweet.tv: seriály, zpravodajství i sport

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Pepa

Mám aktivní Sweet tv do 09.07.2023.Kdyz si zaplatím voucher Slevomat nyní,bude mně pokračovat služba od výše uvedeného data?Nebo bude voucher aktivní ihned a předešlé bude stornována?Pepa

VAN GROUP s. r. o.


Dobry den,Zalezi na tom ci ste pouzivali voucher pred tym alebo ste uz boli priamo zakaznikom Sweet TV.Ak ste boli nasim tak ihned po uplatneni ak ste mali voucher pred tym tak tento novy mal by zaciat fungovat od toho 10.07.2023.Prajem pekny den.

milan

dobry den necha se koukat zpetne

VAN GROUP s. r. o.


Dobry den, Ano, archiv je na 7 dni.

Phil Taylor

Dobrý den,zakoupil jsem si na Slevomatu půlroční předplatné na Sweet TV a aktivoval jsem si ho s platností do 20.10.2023.Chtěl bych si koupit ještě jedno předplatné na 6 měsícu za zvýhodněnou cenu na Slevomatu.Pokud si aktivuji toto předplatné ihned po zakoupení prodlouží se mi automaticky předplatné do 20.04.2024 ???
Předem děkuji za odpověď

VAN GROUP s. r. o.


Dobrý deň,



Áno musí to tak byť, ak by to tak nebolo treba napísať na info.cz@sweet.tv.



Prajem pekný deň ešte.

Navrátil

Dobrý den jak můžu zrušit úplně předplatné ?Jak je možné že si sami strhavate peníze ???

Slevomat.cz

Krásný den, pane Navrátile, děkuji vám za dotaz. V tomto případě je nutné kontaktovat přímo poskytovatele služby na e-mailu info.cz@sweet.tv :-) Hezký den, Kristýna

Christian Potiron

Dobry den, Prosim Vas ked si zaplatím predplatený program cez Slevomat, budú filmy vo filmoteke zadarmo alebo to zostane tak ako počas tie 15 dni skúšobné, takmer všetko za peniaze? Daju sa triediť tie filmy ktore su zadarmo od tých ktore su za poplatky alebo to musím hľadať manuálne? V mobilné aplikácie, existuje sekcie kde vidim iba 24 filmy na stiahnutie. Tato sekcie neviem najst v TV a tym pádom neviem stiahnuť filmy, takto ma byt a takto bude dalej ked si to zakúpim? Vopred dakujem za odpoveď.

VAN GROUP s. r. o.


Dobrý deň,



Ďakujem pekne za otázku. Áno filmotéka funguje na princíp TVOD a to je možnosť vypoziciania a zakúpenia filmu.



Sú tam filmy aj zadarmo ale musíte si to nastaviť manuálne. Sweet.TV je hlavne pohodlná televízia a VOD kontent je pridaná hodnota. Preto predplatné sa vzťahuje na TV kanály a keď chcete pozerať premiéry tak žiaľ sa za to musí doplácať.



Prajem ešte pekný deň.

Jarda Komm

Dobrý den, mám zaplaceno voucherem z vánoc do 7.1.2024, mohu tento nový voucher použít do 30.6.2023 dle podmínek Slevomatu a předplatné se mi prodlouží od 7.1.2024 do 7.1.2025 ? Jsem s vámi velmi spokojený všechny programy fungují dobře a hlavně se rychle přepínají a proto chci u vás zůstat nadále .Děkuji za zprávu .

VAN GROUP s. r. o.


Dobry den,Ano mozete, len pozor predplatne musite uplatnit do 30.06.2023 s tym ze bude platit ked Vam skonci to co uz ste kupili. Dakujem a prajem pekny den.

Marek Zid

Dobrý den, když už si platím měsíčně sweet tv a zakoupim tento voucher, zruší se mě to měsíční placení? Nebo mám radši založit nový účet, a ten starý zrušit? A když si zakoupim dva vouchry, budu koukat 2 roky za 3000? Děkuji za odpověď

VAN GROUP s. r. o.


Dobry den,Staci ked si zrusite platbu a pouzite voucher. Voucher mozete uplatnit len na rok. Ale o rok bude stale vyhodnesjisa cena cez Slevomat. Pekny den.

Vlastimil Burda

Dobrý den, pokud si koupim půlroční voucher, jaký se mi aktivuje balíček kanálů? děkuji

VAN GROUP s. r. o.


Dobry den,Ten najdrahsi „Balik L“ za 399 CZ Korun

Martin

Dobrý den,
Mohu se zeptat jestli jde tato nabídka zaplatit přes body z portálu benefity.cz?
Když se uvádí že nelze platit benefitní body na spotřební zboží.

VAN GROUP s. r. o.


Dobry den,



To je skor asi otazka priamo na Slevomat.

Josef Beránek

Když už voucher využívám do září 2023 mohu zakoupit druhý a využít až po uplynutí toho prvního ( 18.9. 2023 )

VAN GROUP s. r. o.


Dobrý deň,



Viete si ho zakúpiť aktivovať a budete to potom Vám pokračovať. Len nebudete to vidieť ihneď že sa to aktivovalo.

Olin Kamensky

Nevím jak dostat promokod, chci zaplať na rok a nic mi nejde, teď mám na 15 dní zdarma.

VAN GROUP s. r. o.


Dobry den,



Pozrite si do Vasho profilu a tam si najdete polozku promo code.

Jiřík

Dobrý den chci se zeptat jestli se dají programy srovnat v pořadí které si já nastavím? Pokud ne tak se ptám od kdy konkrétně toto bude možné? Prosím o konkrétní časově upřesněnou odpověď. Né žádné typu „v budoucnu to plánujeme“ !!! Dále se chci zeptat když budu mít službu na dvou Televizích ( přijímačích ) dá se nějak nastavit – vytvořit něco jako „profil“ uživatele a tam nastavit něco jako jen dětské programy? Prostě jen pro dítě profil a v něm jen dětské programy. Předem vám děkuji za vaše konkrétní odpovědi.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jiří. Není možné změnit pořadí kanálů, ale můžete si vytvořit seznam oblíbených kanálů nebo je seřadit podle žánru, například zobrazit pouze dětské kanály.
Můžete se zaregistrovat na webových stránkách nebo v aplikaci sweet.tv, po registraci automaticky získáte 15denní bezplatnou zkušební verzi v tarifním plánu Maximum L a můžete si prohlédnout kompletní seznam kanálů a poskytovaného obsahu i všechny funkce.

K jednomu účtu můžete připojit 4 různá zařízení bez ohledu na to, kde se nacházejí.

Přeji Vám hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Háruš Čápáty

Dobrý den
Mám dotaz. Když si pořídím roční předplatné sweet.tv, budou programy bez reklam? Díky za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, provozovatel nemá vliv na obsah televizních stanic, reklamy jsou tedy součástí. Hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Jiří

Dobrý den. Kamarád nám tvSWEET doporučil, protože platí cca 75Kč za měsíc. Proč tedy je teď měsíční předplatné tak drahé?

VAN GROUP s. r. o.


Dobrý deň,



Vás kamarát si zakúpil predplatné keď bola Vianočná akcia. Keď pôjdete na stránku tak máte tam o dosť drahšie ceny ako máte cez Slevomat CZ. Preto odporúčam si to predplatiť na rok a mať zafixovanú stále výhodnú cenu.

Zdenek

Dobrý den, můžu předplatné použít až v 6 měsíci i když to kopím teď? Děkuji za odpověď Zdenek

VAN GROUP s. r. o.


Dobrý deň.



Áno môžete ho použiť aj v 6 mesiaci.

Kateřina Panovska

Dobrý večer,zaplatila jsem 25 Kč na měsíc,s tím že jsem myslela že promo kód nebude už potřeba,ale opět jsme se dívali jen na 3 filmy a pak smůla…jak to tedy funguje děkuji

Slevomat.cz

Krásný den, Kateřino, děkuji vám za dotaz. V případě, že vše nefunguje tak, jak má, kontaktujte prosím přímo poskytovatele služby na e-mailu info.cz@sweet.tv :-) Mějte moc hezký den, Kristýna

Arnošt

Dobrý den
četl jsem že je u Vás 15ti denní zkušební doba,je to pravda a jak to funguje?Moc děkuji Arnošt

VAN GROUP s. r. o.


Dobrý deň,



áno 15 dní máte zadarmo a potom keď zakúpite si voucher tak si to viete uplatniť a mať zvýhodnenú cenu zafixovanú na pol roka/rok od spoločnosti Slevomat.CZ



Pekný deň prajem.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru