Tatarák v restauraci či s sebou: až 500g masa ze zadního hovězího a 12 topinek k tomu
Přehled nabídky
Proč se mletému hovězímu říká tatarák? Protože Tataři při invazi do Evropy ve 13. století taky semleli, co jim přišlo do cesty.
Pokud máte tuhle lahůdku rádi, určitě byste se měli zastavit v restauraci U Džbánu, kterou najdete v Nuslích. Namelou a namíchají (tedy když budete chtít) vám tu totiž 400 či rovnou 500 g čerstvého zadního hovězího masa a k tomu osmaží i 12 topinek. Tu menší porci si odnesete v boxu s sebou, na větší si pochutnáte přímo v podniku.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.